Saint Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tej no Olek jakie kiblujesz? Z czego? Ja sobie studiuję biologię na UAM w Poznaniu na pierwszym roku - przynajmniej na razie jeszcze mnie nie wywalili :P Poza tym wszystko jak najbardziej świetnie :cool3:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Mata i Rachunkowość:P Też chciałem iść na biologię.Ale mi się odechciało studiowania:P Teraz mam inne problemy typu za co pić w piątek ahahah To gratuluję dostania się na studia.
Mysia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Oluś no to faktycznie masz problem ogromny :eviltong:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 No żebyś wiedziała:P Musimy się wybrać nienawe na jakiś spaceros połączony z %
Ola164 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Bardzo fajna galeria, a trafiłam właściwie przypadkiem ;) Też mam psa Czarusia :D
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Wiem,że bardzo fajna :P Bo ja jestm fajny heheh Witam w moich skromych progach
Mysia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']No żebyś wiedziała:P Musimy się wybrać nienawe na jakiś spaceros połączony z %[/quote] póki co mam odwyk :eviltong: Bo w weekend troszkę przegiełam :lol:
Saint Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Odechciało zanim zacząłeś? :eviltong: hehehe :lol:
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Wiem,że bardzo fajna :P Bo ja jestm fajny heheh Witam w moich skromych progach[/quote] [I][B]haha ale dowcip Ci się wyostrzył przez tego bana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 No bo po co mam iść na studia jak i tak ich nie skończe?hehe? Rinuś-dziękuje bardzo mimo ,że wyczuwam sarkazm:P
Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']No bo po co mam iść na studia jak i tak ich nie skończe?hehe? [/QUOTE] Oluś bardzo zdrowe i jakże ambitne podejście :evil_lol: W sumie - co ci zależy - życie studenta z jednej strony ciężkie, ale z drugiej jakże piękne :cool3: A to jak drugi raz w 2 liceum to pewnie teraz wymiatasz:razz:
Saint Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No właśnie! Olek to Ty teraz klasowy Kujon jesteś? :lol: No i starszy - to masz tłumy wielbicielek pewnie co? :lol:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 taaa jestem rocznik 89 tak jak i 19 osób z mojej 37 osobowej klasy. Nie kujon ,ale oceny mam lepsze mimo ,ze leje na szkołe tak jak lałem.Nie mam 1 raz oid 7 lat zagrozenia z maty hahaha .Mam za to z religi na którą nie wiem po co chodzę:/ Saint tyś niezorientowany chyba w mojej jakby to ująć orientacji sexualnej:Phahah
Saint Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 eeeeeee... czegoś nie wiem? :eviltong: nt tej orientacji... :eviltong:
Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']taaa jestem rocznik 89 tak jak i 19 osób z mojej 37 osobowej klasy. Nie kujon ,ale oceny mam lepsze mimo ,ze leje na szkołe tak jak lałem.Nie mam 1 raz oid 7 lat zagrozenia z maty hahaha .Mam za to z religi na którą nie wiem po co chodzę:/[/quote] eee to mają w czym wybierać 19 starszych - mmm :diabloti: historia? jakie to zamierzchłe czasy.. [quote]Saint tyś niezorientowany chyba w mojej jakby to ująć orientacji sexualnej:Phahah[/QUOTE] oluś łamiesz me serce:shake:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Hyhy jakbyś poczytał troche mój blożek to byś nawet się dowiedział w kim od dość długiego czasu zabujany jestem:P Jego nick zaczyna się na O.... .A tak poważnie to jestem BI
Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']A tak poważnie to jestem BI[/QUOTE] Aaaa to spoko :evil_lol:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Hahha te 19 to nie tylko płeć męska .Przewaga jest dziewczyn. Moja szkoła to taka szkoła dla trudnej młodzieży .Ćpanie,picie po kiblach to normalka.(ja tylko pije).Co 5 laska w ciąży. Co 5 ma wyrok w zawiasach haha
zaba14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Hyhy jakbyś poczytał troche mój blożek to byś nawet się dowiedział w kim od dość długiego czasu zabujany jestem:P Jego nick zaczyna się na O.... .A tak poważnie to jestem BI[/QUOTE] Justa, Olek zakoffany w Orzerhu :evil_lol:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Ej no nie nabijaj sie z mojej nieszczęśliwej miłości:(
Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']Hahha te 19 to nie tylko płeć męska .Przewaga jest dziewczyn. Moja szkoła to taka szkoła dla trudnej młodzieży .Ćpanie,picie po kiblach to normalka.(ja tylko pije).Co 5 laska w ciąży. Co 5 ma wyrok w zawiasach haha[/QUOTE] Szkoła życia :diabloti: Ja pamiętam me gimnazjum - ja biedne 13 letnie dziecko a tu mi ktoś towar proponuje :-o Ale swe przeżyłam - walka o przetrwanie w dżungli - no prawie :cool3:
Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='zaba14']Justa, Olek zakoffany w Orzerhu :evil_lol:[/QUOTE] Łaaa, a któż to taki :-o Muszę to obadać, bo chyba nie na bierząco jestem:diabloti:
olekg89 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 taki fajny koleś z wrocławia.Niestety hetero:(
Justa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='olekg18']taki fajny koleś z wrocławia.Niestety hetero:([/QUOTE] To, że hetero to pół biedy. Gorzej, że daleko..
zaba14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Justa znajdziesz go tutaj na forum, z tym że zle napisalam ;) mialo byc Orzech ;) ale cos mi sie lapki placza :/ Olek uszy do gory! :)
Recommended Posts