Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']a myślisz nad jakąś sunią???[/quote]

A Olek myśli nad jakąś sunią, nawet mamy 'na oku' jedną ;).

Posted

[quote name='olekg18']No Ja i cimi w jednej jestesmy zakochani :D :lol: śliczna mix boksia i asta ,ale ma więcej z boksia :D :lol:[/quote]Oluś , ona musi być cudowna 8) , zróbcie fotkę :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='olekg18']No Ja i cimi w jednej jestesmy zakochani :D :lol: śliczna mix boksia i asta ,ale ma więcej z boksia :D :lol:[/quote]Oluś , ona musi być cudowna 8) , zróbcie fotkę :-?[/quote]

Już jest 8) w galerii Fionki :P

Posted

[quote name='olekg18'][img]http://img391.imageshack.us/img391/3699/101268zm3uh.gif[/img] Wstawiam ja bo cimi sie niechce :evil:[/quote]Olek ona jest przepiękna , cudo , takie cielątko . Naprawdę wspaniała .Działaj 8)

Posted

Jak zamieszka ui cimi bedzie wabic sie Tiramisu ,a jak u mnie to Tajga :P :D
Tata agaty jeszcze niewie o 2 psie :P
A moja mama niewie ze Ona jest duża:P :lol:
Wszystko jutro sie wyjasni :D :D

Posted

[quote name='olekg18']Jak zamieszka ui cimi bedzie wabic sie Tiramisu ,a jak u mnie to Tajga :P :D
Tata agaty jeszcze niewie o 2 psie :P
A moja mama niewie ze Ona jest duża:P :lol:
Wszystko jutro sie wyjasni :D :D[/quote]no to trzymam :kciuki:

Posted

[quote name='zaba14']A nie boicie sie ze sunie sie pogryza? ja po ostatnich przezyciach nie probowalabym zestawic do pary dwoch suń...[/quote]

Ja się nie boje 8). Fiona to tolerancyjna suka i akceptuje inne suczydła. Zresztą ta suka także akceptuje, bo przebywa m.in. z sukami i w dodatku jest b. młoda.

Posted

[quote name='Cimi'][quote name='zaba14']A nie boicie sie ze sunie sie pogryza? ja po ostatnich przezyciach nie probowalabym zestawic do pary dwoch suń...[/quote]

Ja się nie boje 8). Fiona to tolerancyjna suka i akceptuje inne suczydła. Zresztą ta suka także akceptuje, bo przebywa m.in. z sukami i w dodatku jest b. młoda.[/quote]

to dobrze ;)

Posted

Dobrze ,że mi przypomniałas :P musze napisac PW do pajuni

wasiu-koziołek chyba zostanie dojczlandowskim houndem :P :lol: Niemcyy przyjada po sylwku po następną partie psów :D I kozioł do tego czasu będzie za chipowany i będzie miał paszport :D :D Chyba ,ze ty wasiu go chcesz ???:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...