Unbelievable Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Vectra']ej no bądź bardziej humanitarny :diabloti: tu mają fajny sprzęt :) [URL]http://www.hodowlany.pl/77_Sprzet_weterynaryjny.html[/URL][/QUOTE] to jest fajne: [URL]http://www.hodowlany.pl/i747_Gazowy_obcinacz_ogonkow.html[/URL] wygląda jak lokówka :grins:
Vectra Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 to jest ciekawe :evil_lol: kupie TZ na imieniny perfumę :evil_lol: [url]http://www.hodowlany.pl/i752_Zapach_knura_w_sprayu_dla_loch.html[/url]
olekg89 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 DOGOMANIACY CZY WY BOGA W SERCU NIE MACIE?? xD
Vectra Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89']DOGOMANIACY CZY WY BOGA W SERCU NIE MACIE?? xD[/QUOTE] nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jonQuilla Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='olekg89']DOGOMANIACY CZY WY BOGA W SERCU NIE MACIE?? xD[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie zmieścił się a poza tym serce nie ma czasu na głupoty bo z krwią świruje żebym mogła pożyć jeszcze troche[/B][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie zmieścił się a poza tym serce nie ma czasu na głupoty bo z krwią świruje żebym mogła pożyć jeszcze troche[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] .......:cool2:
Mysia_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Unbelievable'] ps. Mysia lubi kastrować:diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='olekg89']DOGOMANIACY CZY WY BOGA W SERCU NIE MACIE?? xD[/QUOTE] a co to takiego? :shake: już wiem.. Pewnie na tym straciłam punkty na maturze z biologii :placz: nie wiedziałam, że tam jeszcze coś jest :placz::placz: nie nauczyli mnie w szkole :mad:
jonQuilla Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Mysia_'] a co to takiego? :shake: już wiem.. Pewnie na tym straciłam punkty na maturze z biologii :placz: nie wiedziałam, że tam jeszcze coś jest :placz::placz: nie nauczyli mnie w szkole :mad:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]trzeba było nie uciekać z religii :)[/B][/COLOR][/FONT]
sunshine Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 o Jezusie malusieńki... Ej Religia fajna była:D Udowadnianie księdzu na każdym kroku, że nie ma racji...bezcenne:D
jonQuilla Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='sunshine']o Jezusie malusieńki... Ej Religia fajna była:D Udowadnianie księdzu na każdym kroku, że nie ma racji...bezcenne:D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Jeśli ksiądz fajny to tak ale mi się raz taki trafił (w gim.) że jak raz podważyłam to co powiedział tak do końca roku miałam przesrane a niestety ocena do średniej się liczyła :splat:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]trzeba było nie uciekać z religii :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ja wyleciałam z hukiem z lekcji religii w 5 klasie szkoły podstawowej :roll: za to że kiedy usprawiedliwiałam soją nieobecność na poprzednich zajęciach uzasadniając ją wizytą w szpitalu u babci to ksiądz rzekł , ze religia jest ważniejsza a na odwiedziny mogłam jechać po ...i że więcej nie muszę przychodzić ... co zrobiła mała Ala .... ( mała uwierzcie 3 od końca ze wzrostem w klasie ) WYSZŁA trzaskając drzwiami ...i nie powróciłam już ...[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ja wyleciałam z hukiem z lekcji religii w 5 klasie szkoły podstawowej :roll: za to że kiedy usprawiedliwiałam soją nieobecność na poprzednich zajęciach uzasadniając ją wizytą w szpitalu u babci to ksiądz rzekł , ze religia jest ważniejsza a na odwiedziny mogłam jechać po ...i że więcej nie muszę przychodzić ... co zrobiła mała Ala .... ( mała uwierzcie 3 od końca ze wzrostem w klasie ) WYSZŁA trzaskając drzwiami ...i nie powróciłam już ...[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mamuś Ty to od gówniarza miałaś mocny charakterek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Mysia_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Jeśli ksiądz fajny to tak ale mi się raz taki trafił (w gim.) że jak raz podważyłam to co powiedział tak do końca roku miałam przesrane a niestety ocena do średniej się liczyła :splat:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] religia liczyła sioe do średniej? :-o:-o paranoja :shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ja wyleciałam z hukiem z lekcji religii w 5 klasie szkoły podstawowej :roll: za to że kiedy usprawiedliwiałam soją nieobecność na poprzednich zajęciach uzasadniając ją wizytą w szpitalu u babci to ksiądz rzekł , ze religia jest ważniejsza a na odwiedziny mogłam jechać po ...i że więcej nie muszę przychodzić ... co zrobiła mała Ala .... ( mała uwierzcie 3 od końca ze wzrostem w klasie ) WYSZŁA trzaskając drzwiami ...i nie powróciłam już ...[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] mnie w gim. ksiądz z klasy wywalił :placz: :evil_lol: ale do dzisiaj nie wiem o co mu chodziło, że zawsze się mnie czepiał :eviltong: Za to w LO miałam takiego księdza, że można by było z nim konie kraść :loveu: przez 45 minut lekcji opowiadał nam takie historie i kawały, że płakałam ze śmiechu pod ławką :diabloti: lekcje te absolutnie nic w spólnego z religią nie miały :eviltong: w LO przez jeden semestr miałam tez katechetę, który wstawiał "kapy" za brak zadania :crazyeye::crazyeye: i nie wiedzieć czemu zrezygnował z nauczania w mojej szkole po 5 miesiącach swojej kariery :roll::roll:
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Mamuś Ty to od gówniarza miałaś mocny charakterek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]no cóż ....:oops: to po mojej Mamusi tak mam :grins:[/FONT][/B][/COLOR]
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [COLOR=Navy][B]Mysia ...teraz też religia liczy się do średniej :roll: co jak dla mnie jest totalną porażką [/B][/COLOR]
Ewcia38 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]no cóż ....:oops: to po mojej Mamusi tak mam :grins:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] A co jeszcze masz po mamusi??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Ewcia38']A co jeszcze masz po mamusi??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]chwilowo miałam nazwisko ...przez jakieś 22 i pół roku ...potem TZ się podzielił nazwiskiem ;)[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B] no ten charakterek .... to mam :roll: .... i to , że tracę znajomych przez to , że nie owijam w bawełne tylko mówię co mi leży na ,,żołądku ,,[/B][/COLOR]
Mysia_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Mysia ...teraz też religia liczy się do średniej :roll: co jak dla mnie jest totalną porażką [/B][/COLOR][/QUOTE] aaaa... czyli jednak nasz kraj jest jeszcze bardziej poj*bany niż myślałam :roll:
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Mysia_']aaaa... czyli jednak nasz kraj jest jeszcze bardziej poj*bany niż myślałam :roll:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ano jest .... bez 2 zdań dodaj sobie do tego religię w Zerówce .... 6 letnie dzieci , pierwsze wprowadzanie w sfere religii na poziomie obowiązku :roll: ... bez obecności rodzica , dla mnie chore [/B][/COLOR]
Unbelievable Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ja miałam w tym roku 3 z religii, bo, uwaga uwaga- uciekłam ze sprawdzianu! na który pytania i odpowiedzi i tak podaje ;) bo nie powiedziałam że idę :evil_lol: (u mnie w szkole można sobie wyjść z lekcji kiedy się chce- jeżeli przyniesie się usprawiedliwienie to nie jest traktowane jak ucieczka) myślała że będę błagać i jęczeć o 4- przeliczyła się i była mocno zdziwiona jak na jej groźbę "jak się nie poprawisz postawię ci 3" powiedziałam "a niech pani stawia" :evil_lol:
MM. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 ...też bywało dawno temu, że na tego, kto jako jedyny normalny zwalniał się z lekcji religii, reszta z politowaniem patrzyła, bo każdy z nauczania początkowego to [B]jeszcze[/B] świętoszek :razz:
Feigned Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 żle trafiliście, ot co :cool3: ja miałam w gimnazjum tak świetnego księdza, że nadal żałuję, że już nie mam z nim religii :evil_lol: na początku raczej nie bywałam na religii, jakoś go nie lubiłam, później się przekonałam i było mega :cool3: ostatnio nas odwiedził, pojechaliśmy z nim na pizzę i przez całą wyprawę tak laliśmy ze śmiechu, że łezki leciały :evil_lol: no mistrzunio po prostu, proboszcz nie gorszy :lol: uwielbia zwierzęta, ma na dworze 2 psy, w domu jakieś papugi, koty, teraz yorka jeszcze sobie sprawił, Pudzio się nazywa i jest przezajebisty :diabloti:
Recommended Posts