Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam się sobotnio przed wyborczo:lol:
[URL]http://img248.imageshack.us/img248/7927/dscf6385h.jpg[/URL]
Uuu jaki hopek przez plotek:lol::lol:

A na tym zdjęciu to Ty??:cool3::cool3::cool3:

Posted

przyszłam bo dostałam upomnienie :lol: i zaintrygował mnie new banner :-o:loveu:

[URL]http://img295.imageshack.us/img295/353/sl554101.jpg[/URL]
boszeee coś Ty im zrobił???????? :roflt: ale im maskotę sprezentowałeś hahahaha - gratuluję!!!!! :klacz:

Posted

No Waszka i masz tu kurna bywać:( Bo jako jedyna ze starej wersji dogo dalej jesteś dogomaniaczką a nie bachoromaniaczką i ciężarówką.:P
W 1dzień nie byli zachwyceni nowym braciszkiem :P Ale teraz już jest ok. Miłości nie ma i nie będzie pewnie ,ale tolerują gnojka.

Posted

[quote name='olekg89']No Waszka i masz tu kurna bywać:( Bo jako jedyna ze starej wersji dogo dalej jesteś dogomaniaczką a nie bachoromaniaczką i ciężarówką.:P
[/QUOTE]

no nie wiem czy nie powinnam się zaczac tym martwić bo stara dupa już jestem :lol:

Posted

A idź mi weźmiesz urodzisz bachora i już bay bay młodość.Potem pieski na bok i pitolenie o tym ,że jakiś mały niszczyciel życia zrobił kupe ,albo siku.Szlag mnie trafia i serce boli jak podczytuje dawne wspaniałe wątki z których kipiało pięknymi zdjęciami szczęśliwych psów ,a teraz tylko małe bachory ,a o psach ani słowa.Więc nie idź w ich ślady.Proszę.Zostań bezdzietna

Posted

[COLOR=Navy][B]jeeeeeeeeeeeee ale bowski Nietoperek:multi: nam do Rodzinki przybył ;)

wnusiek ...jechałam dziś przez Poznań ;)[/B][B]kole Malty [/B][/COLOR]

Posted

o żesz kur.. de :evil_lol:co to za pokrak mały :eviltong: biedna Kajusia :loveu: takie stesy ma, jej tatuś sobie nowego pieska sprawił :mad:
żałuj, że nie masz Triszy! :eviltong: ona dobrowolnie sama do wody wchodzi :eviltong:
nie no, fajnie fajnie, że Wam się rodzinka powiększyła, gratuluję :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']No i czemu nic nie mówiłaś ,że będziesz w Poz??:([/QUOTE]

bo byłam przelotem w drodze znad morza i nie byłam w stanie okreslić o której będziemy w Pozku ;/

Posted

[quote name='olekg89']A idź mi weźmiesz urodzisz bachora i już bay bay młodość.Potem pieski na bok i pitolenie o tym ,że jakiś mały niszczyciel życia zrobił kupe ,albo siku.Szlag mnie trafia i serce boli jak podczytuje dawne wspaniałe wątki z których kipiało pięknymi zdjęciami szczęśliwych psów ,a teraz tylko małe bachory ,a o psach ani słowa.Więc nie idź w ich ślady.Proszę.Zostań bezdzietna[/QUOTE]
Łącze się z Tobą w bólu :diabloti:

Posted

No Bbeta drugi raz w życiu mamy na jakiś temat takie samo zdanie. hehehe
Mysia-ale Trisza ma coś z łapką ,a ja potrzebuje psa do eksploatacji na 1000%.
Niech to małe paskudne da mi pospać dłużej niż do 4.57 :( Codziennie 4.57 zaczyna sie orkiestra "musze siku musze musze i kupe musze już teraz zaraz szybciej".On ma chyba zegarek w dupie.
Kaja go chyba polubiła,bo jak zamykam drzwi do mieszkania to bawią się na klatce.

Posted

niesłychane, Kaja polubiła szczenię.. :D
on ją po prostu dobrze podszedł, śledząc ją z uwielbieniem :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']
Niech to małe paskudne da mi pospać dłużej niż do 4.57 :( .[/QUOTE]

Widzę, że nie jestem sama :evil_lol: Tylko ja wstaję około 4.30

W sprawie dzieci mamy zdania podobne, chociaż nie powinnam się tym chwalić, bo już mam trzydziestkę na karku i jakby nie patrzeć czasu coraz mniej ;):evil_lol:

Posted

Nie :P Moja mamusia może być dumna że wychowała coś tak wspaniałego :P Gorzej z Twoimi rodzicami trzy próby i żadna nie udana hahaha

Posted

[quote name='olekg89']Ania! i dobrze lepiej mieć 5psów niż jednego niewdzięcznego bachora.:)[/QUOTE]

Zgadzam się w 100% Dzieci to zło... A najgorsze są młode matki w wieku 19-23 lata ... albo przewrażliwione na punkcie dzieciaka albo zapatrzone w siebie, a dzieciak niech robi co chce... a psy?? w odstawkę...

I sorry że moje prosię chciało ci psa wszamać (kur** nie wiem o co jej dzisiaj chodziło :roll: ale na wszyskie psy sapała :roll: widocznie muszę zmniejszyć ilość krwistego mięsa :eviltong:)

Posted

Nic sie nie stało ,jakoś się za bardzo nie przejął.A to ,że nie wszystkie pieski są ok też mu się przyda.Bo odwala mu teraz w druga strone i chce sie bawić z każdym psem jakiego widzi.Wczoraj na DCDC skowyczał mi do gordon setera :/ ,potem bawił sie z flatem ,molestował beagla ,spaniela.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...