sunshine Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Oleczku kochany:D Nastąpiła zmiana planów...jutro będę na Cytadeli z Shirką koleżanką i jej dwiema hasicami:)
Ewcia38 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witam się sobotnio przed wyborczo:lol: [URL]http://img248.imageshack.us/img248/7927/dscf6385h.jpg[/URL] Uuu jaki hopek przez plotek:lol::lol: A na tym zdjęciu to Ty??:cool3::cool3::cool3:
olekg89 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Na tym z Czarkiem gdzie skacze tak to ja we swojej własnej przeprzystojnej osobie. :P
Kosmaty Gałganek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Fajniutkie te Twoje psiaki :loveu: [QUOTE]...Więc będą na pewno jakieś foty...[/QUOTE] Prawidłowe podejście do sprawy :mdrmed: Idę oglądać dalej, bo na razie tylko ostatnie fotki widziałam ;)
olekg89 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 I nie będzie fotek bo zapomniałem aparatu xD
malawaszka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 przyszłam bo dostałam upomnienie :lol: i zaintrygował mnie new banner :-o:loveu: [URL]http://img295.imageshack.us/img295/353/sl554101.jpg[/URL] boszeee coś Ty im zrobił???????? :roflt: ale im maskotę sprezentowałeś hahahaha - gratuluję!!!!! :klacz:
olekg89 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 No Waszka i masz tu kurna bywać:( Bo jako jedyna ze starej wersji dogo dalej jesteś dogomaniaczką a nie bachoromaniaczką i ciężarówką.:P W 1dzień nie byli zachwyceni nowym braciszkiem :P Ale teraz już jest ok. Miłości nie ma i nie będzie pewnie ,ale tolerują gnojka.
malawaszka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='olekg89']No Waszka i masz tu kurna bywać:( Bo jako jedyna ze starej wersji dogo dalej jesteś dogomaniaczką a nie bachoromaniaczką i ciężarówką.:P [/QUOTE] no nie wiem czy nie powinnam się zaczac tym martwić bo stara dupa już jestem :lol:
olekg89 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 A idź mi weźmiesz urodzisz bachora i już bay bay młodość.Potem pieski na bok i pitolenie o tym ,że jakiś mały niszczyciel życia zrobił kupe ,albo siku.Szlag mnie trafia i serce boli jak podczytuje dawne wspaniałe wątki z których kipiało pięknymi zdjęciami szczęśliwych psów ,a teraz tylko małe bachory ,a o psach ani słowa.Więc nie idź w ich ślady.Proszę.Zostań bezdzietna
Alicja Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [COLOR=Navy][B]jeeeeeeeeeeeee ale bowski Nietoperek:multi: nam do Rodzinki przybył ;) wnusiek ...jechałam dziś przez Poznań ;)[/B][B]kole Malty [/B][/COLOR]
olekg89 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 No i czemu nic nie mówiłaś ,że będziesz w Poz??:(
sunshine Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Przyszłam poskarżyć się na Lucasa... to agresywny pies:P I do tego bez smyczy... i adresówki chodzi^^
Mysia_ Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 o żesz kur.. de :evil_lol:co to za pokrak mały :eviltong: biedna Kajusia :loveu: takie stesy ma, jej tatuś sobie nowego pieska sprawił :mad: żałuj, że nie masz Triszy! :eviltong: ona dobrowolnie sama do wody wchodzi :eviltong: nie no, fajnie fajnie, że Wam się rodzinka powiększyła, gratuluję :evil_lol:
Alicja Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='olekg89']No i czemu nic nie mówiłaś ,że będziesz w Poz??:([/QUOTE] bo byłam przelotem w drodze znad morza i nie byłam w stanie okreslić o której będziemy w Pozku ;/
BBeta Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='olekg89']A idź mi weźmiesz urodzisz bachora i już bay bay młodość.Potem pieski na bok i pitolenie o tym ,że jakiś mały niszczyciel życia zrobił kupe ,albo siku.Szlag mnie trafia i serce boli jak podczytuje dawne wspaniałe wątki z których kipiało pięknymi zdjęciami szczęśliwych psów ,a teraz tylko małe bachory ,a o psach ani słowa.Więc nie idź w ich ślady.Proszę.Zostań bezdzietna[/QUOTE] Łącze się z Tobą w bólu :diabloti:
wiq Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='olekg89']bay bay[/QUOTE] bye bye :diabloti:
olekg89 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 No Bbeta drugi raz w życiu mamy na jakiś temat takie samo zdanie. hehehe Mysia-ale Trisza ma coś z łapką ,a ja potrzebuje psa do eksploatacji na 1000%. Niech to małe paskudne da mi pospać dłużej niż do 4.57 :( Codziennie 4.57 zaczyna sie orkiestra "musze siku musze musze i kupe musze już teraz zaraz szybciej".On ma chyba zegarek w dupie. Kaja go chyba polubiła,bo jak zamykam drzwi do mieszkania to bawią się na klatce.
wiq Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 niesłychane, Kaja polubiła szczenię.. :D on ją po prostu dobrze podszedł, śledząc ją z uwielbieniem :evil_lol:
Kosmaty Gałganek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='olekg89'] Niech to małe paskudne da mi pospać dłużej niż do 4.57 :( .[/QUOTE] Widzę, że nie jestem sama :evil_lol: Tylko ja wstaję około 4.30 W sprawie dzieci mamy zdania podobne, chociaż nie powinnam się tym chwalić, bo już mam trzydziestkę na karku i jakby nie patrzeć czasu coraz mniej ;):evil_lol:
olekg89 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Ania! i dobrze lepiej mieć 5psów niż jednego niewdzięcznego bachora.:)
olekg89 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Nie :P Moja mamusia może być dumna że wychowała coś tak wspaniałego :P Gorzej z Twoimi rodzicami trzy próby i żadna nie udana hahaha
Okamia Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [quote name='olekg89']Ania! i dobrze lepiej mieć 5psów niż jednego niewdzięcznego bachora.:)[/QUOTE] Zgadzam się w 100% Dzieci to zło... A najgorsze są młode matki w wieku 19-23 lata ... albo przewrażliwione na punkcie dzieciaka albo zapatrzone w siebie, a dzieciak niech robi co chce... a psy?? w odstawkę... I sorry że moje prosię chciało ci psa wszamać (kur** nie wiem o co jej dzisiaj chodziło :roll: ale na wszyskie psy sapała :roll: widocznie muszę zmniejszyć ilość krwistego mięsa :eviltong:)
olekg89 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Nic sie nie stało ,jakoś się za bardzo nie przejął.A to ,że nie wszystkie pieski są ok też mu się przyda.Bo odwala mu teraz w druga strone i chce sie bawić z każdym psem jakiego widzi.Wczoraj na DCDC skowyczał mi do gordon setera :/ ,potem bawił sie z flatem ,molestował beagla ,spaniela.
Recommended Posts