Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Babcia za rok staw się na zlocie :)
Dziękuje za prezent
HEEEEY wszystkim:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten mój kurs cię zachęcił :evil_lol:

mi to chyba nie dane bo za każdym razem cos się zrypie jak jest zlot ....od 3 lat tak mam :angryy:

ale musielibyście ścierpieć bo ja też śpiewam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
ale musielibyście ścierpieć bo ja też śpiewam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

będziemy śpiewać razem :diabloti::evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Mam jeszcze 65:P Ale nie chce mi się wrzucać:P

a jednak wrzuciłeś kolejne :loveu:
śliczna jest ta jak patrzą w tą samą strone :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Olkowi się pogorszyło :evil_lol: ale my się cieszymy, bo w końcu są fotki :loveu:

no:evil_lol: nie możliwe,że to tak bez wspomagaczy:evil_lol::evil_lol: ale fotki są i to piękne :) i nawet nowy avek!:loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
no:evil_lol: nie możliwe,że to tak bez wspomagaczy:evil_lol::evil_lol: ale fotki są i to piękne :) i nawet nowy avek!:loveu:

wiesz, z logicznego punktu widzenia - Olek prawie zawsze jest na "wspomagaczach" :evil_lol::diabloti: i prawie zawsze nie ma fotek, wieć może to było na zupelnie trzeźwo! :crazyeye: :lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
wiesz, z logicznego punktu widzenia - Olek prawie zawsze jest na "wspomagaczach" :evil_lol::diabloti: i prawie zawsze nie ma fotek, wieć może to było na zupelnie trzeźwo! :crazyeye: :lol:

:crazyeye:no tak:evil_lol: to bardzo możliwe:evil_lol::evil_lol: ...a może nam Olka podmienili?albo ktoś pisze z jego konta:-(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
:crazyeye:no tak:evil_lol: to bardzo możliwe:evil_lol::evil_lol: ...a może nam Olka podmienili?albo ktoś pisze z jego konta:-(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tylko kto? :evil_lol: Może mama :cool3:

Nawet avatar jest zmieniony! Nareszcie :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...