Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 KaRa_ napisał(a):Mała Aniusia zapominała,że ptaszki też jedzą:evil_lol: JA uwielbiałam Ani ptaszkom dosypywać jedzonka:lol::lol: no ładnie, ładnie :lol:
rose Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja jej nie zabiłam:placz::placz: Nie powiem kto tu zabija zwierzęta i zrzuca chomiki na ziemie:diabloti:
Mysia_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rose napisał(a):Ja jej nie zabiłam:placz::placz: Nie powiem kto tu zabija zwierzęta i zrzuca chomiki na ziemie:diabloti: kto? :evil_lol: bo jestem ciekawa :cool3:
KaRa_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rose napisał(a):Ja jej nie zabiłam:placz::placz: Nie powiem kto tu zabija zwierzęta i zrzuca chomiki na ziemie:diabloti: Ale zabiłaś mi rybkę :placz::placz::placz: Ona mi przekarmiła rybkę i zdechło się jej:placz::placz::placz:
Mysia_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 KaRa_ napisał(a):Ale zabiłaś mi rybkę :placz::placz::placz: Ona mi przekarmiła rybkę i zdechło się jej:placz::placz::placz: przeciez liczą się intencje :diabloti::evil_lol: chciała dobrze :eviltong:
KaRa_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Mysia_ napisał(a):przeciez liczą się intencje :diabloti::evil_lol: chciała dobrze :eviltong: Ale ja do dziś się nie mogę pozbierać przez to, zazazabiła mojego przyjaciela :placz::placz::placz:
olekg89 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 A ja kiedyś czesałem chomika szczoteczką do zębów ,a potem mi spadła na jego główke :( i Łatka zemdlała ,ale potem się ocknęła:)
KaRa_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 olekg18 napisał(a):A ja kiedyś czesałem chomika szczoteczką do zębów ,a potem mi spadła na jego główke :( i Łatka zemdlała ,ale potem się ocknęła:) Mam nadzieje,że wcześniej tą szczoteczką nie myłeś zębów:evil_lol:bo pewnie te zemdlenie było efektem substancji i oparów z szczoteczki a nie uderzenia:evil_lol::evil_lol:
Asia & Ginger Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rose napisał(a):Ja jej nie zabiłam:placz::placz: Nie powiem kto tu zabija zwierzęta i zrzuca chomiki na ziemie:diabloti: Ja nikogo nie zabiłam. :shake: No dobra, jak byłam mała to udusiałm świnkę morską, która była w ciąży. Ale to było z miłości, tak ją ściskałam, tuliłam. :oops: Ale zapewniam, że już mi to przeszło. :p KaRa_ napisał(a):Mam nadzieje,że wcześniej tą szczoteczką nie myłeś zębów:evil_lol:bo pewnie te zemdlenie było efektem substancji i oparów z szczoteczki a nie uderzenia:evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt:
olekg89 Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Kara masz w łeb. Asia-biedna świnka ,zabiłaś kilka stwożonek na raz:( A fee wstydź się:!
eria Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 bozeeeeeeee a tu to sami mordercy w tym wątku :evil_lol:
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 eria napisał(a):bozeeeeeeee a tu to sami mordercy w tym wątku :evil_lol: Tylko tu możemy się ujawnić. :diabloti:
Okamia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Tylko tu możemy się ujawnić. :diabloti: Wreszcie wychodzi na jaw prawdziwa strona dogomaniaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Okamia napisał(a):Wreszcie wychodzi na jaw prawdziwa strona dogomaniaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wtedy jeszcze nie byłam Dogomaniakiem. :evil_lol:
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Mysia_ napisał(a):kto? :evil_lol: bo jestem ciekawa :cool3: Asia:placz::placz::placz::mad::mad::mad:
Estera Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Okamia napisał(a):Wreszcie wychodzi na jaw prawdziwa strona dogomaniaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecież prawdziwa strona dogomaniaków wyszła już na zlocie :evil_lol: Ja na sumieniu oprócz kilkuset pajączurów nic nie mam :roll: Asia rzucała Amelką :turn-l:Chociaż...to wina chomików. Mi mój kilka dni temu też spadl, bo sie wiercił jakoś dziwnie i nie zauważył, że ręka się skończyła :roll:
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Estera napisał(a):Przecież prawdziwa strona dogomaniaków wyszła już na zlocie :evil_lol: Ja na sumieniu oprócz kilkuset pajączurów nic nie mam :roll: Asia rzucała Amelką :turn-l:Chociaż...to wina chomików. Mi mój kilka dni temu też spadl, bo sie wiercił jakoś dziwnie i nie zauważył, że ręka się skończyła :roll: Dokładnie tak samo było w przypadku Amelki, szła, szła, aż się ręka skończyła. :-o :evil_lol: Mysia_ napisał(a):biedna świnka i jej dzieci :placz: Biedna, biedna... :oops:
olekg89 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Wkleje pare fotek z nudów:/ ,bo Czarek pozszywany więc spacery odpadają.
olekg89 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 moje maleństwo po zmianie opatrunku:) Grzeczy chłopak:)
eria Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 jak to miło widziec ze nie tylko ja mam usyfioną podłogę !!!! :evil_lol:
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='eria']jak to miło widziec ze nie tylko ja mam usyfioną podłogę !!!! :evil_lol: chyba nie widziałaś mojej :evil_lol: http://images46.fotosik.pl/16/ffb191d39b4ef74a.jpg biedactwo :-( Qrde, czemu ja nie wiem, że mu się coś stało? :mad:
olekg89 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Haha uroki chodzenia w butach i 2 psów:P Biedna łapulka:( jeszcze 9dni do zdjecia szwów:/
Rinuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A co się stało? za jakimś szczurem pewnie poleciał gdzieś :evil_lol:
Recommended Posts