Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_ napisał(a):
Mała Aniusia zapominała,że ptaszki też jedzą:evil_lol: JA uwielbiałam Ani ptaszkom dosypywać jedzonka:lol::lol:

no ładnie, ładnie :lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
Ja jej nie zabiłam:placz::placz:
Nie powiem kto tu zabija zwierzęta i zrzuca chomiki na ziemie:diabloti:

kto? :evil_lol: bo jestem ciekawa :cool3:

Posted

rose napisał(a):

Ale zabiłaś mi rybkę :placz::placz::placz: Ona mi przekarmiła rybkę i zdechło się jej:placz::placz::placz:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ale zabiłaś mi rybkę :placz::placz::placz: Ona mi przekarmiła rybkę i zdechło się jej:placz::placz::placz:

przeciez liczą się intencje :diabloti::evil_lol: chciała dobrze :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
przeciez liczą się intencje :diabloti::evil_lol: chciała dobrze :eviltong:

Ale ja do dziś się nie mogę pozbierać przez to, zazazabiła mojego przyjaciela :placz::placz::placz:

Posted

olekg18 napisał(a):
A ja kiedyś czesałem chomika szczoteczką do zębów ,a potem mi spadła na jego główke :( i Łatka zemdlała ,ale potem się ocknęła:)

Mam nadzieje,że wcześniej tą szczoteczką nie myłeś zębów:evil_lol:bo pewnie te zemdlenie było efektem substancji i oparów z szczoteczki a nie uderzenia:evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):

Ja nikogo nie zabiłam. :shake:
No dobra, jak byłam mała to udusiałm świnkę morską, która była w ciąży. Ale to było z miłości, tak ją ściskałam, tuliłam. :oops:
Ale zapewniam, że już mi to przeszło. :p

KaRa_ napisał(a):
Mam nadzieje,że wcześniej tą szczoteczką nie myłeś zębów:evil_lol:bo pewnie te zemdlenie było efektem substancji i oparów z szczoteczki a nie uderzenia:evil_lol::evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Tylko tu możemy się ujawnić. :diabloti:

Wreszcie wychodzi na jaw prawdziwa strona dogomaniaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Wreszcie wychodzi na jaw prawdziwa strona dogomaniaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przecież prawdziwa strona dogomaniaków wyszła już na zlocie :evil_lol:
Ja na sumieniu oprócz kilkuset pajączurów nic nie mam :roll:

Asia rzucała Amelką :turn-l:Chociaż...to wina chomików. Mi mój kilka dni temu też spadl, bo sie wiercił jakoś dziwnie i nie zauważył, że ręka się skończyła :roll:

Posted

Estera napisał(a):
Przecież prawdziwa strona dogomaniaków wyszła już na zlocie :evil_lol:
Ja na sumieniu oprócz kilkuset pajączurów nic nie mam :roll:

Asia rzucała Amelką :turn-l:Chociaż...to wina chomików. Mi mój kilka dni temu też spadl, bo sie wiercił jakoś dziwnie i nie zauważył, że ręka się skończyła :roll:

Dokładnie tak samo było w przypadku Amelki, szła, szła, aż się ręka skończyła. :-o :evil_lol:

Mysia_ napisał(a):
biedna świnka i jej dzieci :placz:

Biedna, biedna... :oops:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...