Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ Wy miłe jesteście. Ja będę uprzejma:
Witamy z powrotem, Olku. Poczekamy cierpliwie na zdjęcia, aż raczysz je wkleić.
Koniec :evil_lol:

Posted

Mi. Modzi błagali mnie ,żebym wrócił .A ja mam miękkie serduszko i uległem ich prośbom i o to jestem:)
Fot nie bd bo:
a)nie chce mi się nosić aparatu
b)jest brzydka pogoda
c)potem i tak 2-3osoby coś napiszą ,a ja chce dużo komcióffff mieć więc mi się to nie opyla
Koffam was i jest mi ćmutno ,bo jestem już starym frajerem:( hahah:)

Posted

[quote name='olekg18']Koffam was i jest mi ćmutno ,bo jestem już starym frajerem:( hahah:)
starym frajerem będziesz jutro :diabloti: tzn inaczej...frajerem już jesteś dawno , ale jutro to już w ogóle nim będziesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']starym frajerem będziesz jutro :diabloti: tzn inaczej...frajerem już jesteś dawno , ale jutro to już w ogóle nim będziesz :evil_lol:
Ja bym powiedziała inaczej, frajerem już jest, ale jutro bedzie starym:evil_lol::evil_lol:

to taki żarcik młody miSZCZu:P

Posted

[quote name='Rinuś']starym frajerem będziesz jutro :diabloti: tzn inaczej...frajerem już jesteś dawno , ale jutro to już w ogóle nim będziesz :evil_lol:

Buhahaha lepiej bym tego nie ujela:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Baz takich mi tu prosze... ja zyje w szczesliwym zwiazku:evil_lol::eviltong:
zgwałcę Cię na zlocie:diabloti:

Posted

Olku!!!! moje kochanie!!!!

[FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

:laola::drink1::beerchug::knajpa::new-bday::BIG::bday::drinka::laola::pepsi::cunao::drinking::popcorn::sabber::beerchug::eating::knajpa::morning::laola::drinka::new-bday::tort::BIG::BIG:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...