Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']No dzis się ubawiłem nieźle .Na dzieńdobry już 3 uwagi:)Ale cóż życie:)
14 mamy ferie;P Jeszcze 7dni szkoły hihihi[/quote]

to wy macie uwagi ?:evil_lol::evil_lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie że mamy, ja mam aż 3 strony zawsze ,zeby sie zmieściło.
Zwykle treść brzmi"uczeń otrrzując ocene 1 ,powiedział cytuje "wyje..ne mam na to" "
Albo za pyskowanie ,wychodzenie bez pozwolenia,jedzenie na lekcji.Norma.

Posted

[quote name='olekg18']Pewnie że mamy, ja mam aż 3 strony zawsze ,zeby sie zmieściło.
Zwykle treść brzmi"uczeń otrrzując ocene 1 ,powiedział cytuje "wyje..ne mam na to" "
Albo za pyskowanie ,wychodzenie bez pozwolenia,jedzenie na lekcji.Norma.[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Uuu to ostro ja dostałam za niewinność:diabloti:
[/B][/COLOR]

[COLOR=PaleTurquoise]
Tylko rzucałyśmy z koleżankami w babe długopisami ale to przeciez żadna zbrodnia:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='olekg18']Pewnie że mamy, ja mam aż 3 strony zawsze ,zeby sie zmieściło.
Zwykle treść brzmi"uczeń otrrzując ocene 1 ,powiedział cytuje "[B]wyje..ne mam na to[/B]" "
Albo za pyskowanie ,wychodzenie bez pozwolenia,jedzenie na lekcji.Norma.[/quote]
No i się posikałam buhahahahahaa

Posted

Oluś i jak tu Cię nie kochać? :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']a no ma...i to stalego...
nire pytaj za co, bo wychodzi za to, ze za caloksztalt jego tworczosci na dogo...za wszystko a tym razem za nic...[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]widocznie się jakaś panienka poskarżyla :roll::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ale bezsens:angryy:
Jakoś nie zauważyłam żeby komuś ubliżył.
Jedna z niewielu osób na dogo, która potrafiła napisać co naprawdę myśli, a nie tylko słodzić.
My chcemy Olka:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]widocznie się jakaś panienka poskarżyla :roll::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

babcia :) powinnas stanac w obronie wnuczka :evil_lol: ROBIMY BUNT? :diabloti: hehe

Posted

Rozmawiałam na ten temat z jednym moderatorem no i dostałam odpowiedz,że moderator nie musi wszystko mówić, a za co ma bana to wiadć na forum:roll:

Posted

[quote name='KaRa_']Rozmawiałam na ten temat z jednym moderatorem no i dostałam odpowiedz,że moderator nie musi wszystko mówić, a za co ma bana to wiadć na forum:roll:[/quote]
ja sie dowiedzialam od moda, ze to ze ja nie widze za co on banna dostal nie znaczy ze tego nie ma...:roll:
rozumiecie cos z tego?

Edit.
wiec jeden mod mowi ze to widac na forum a drugi mowi ze to ze ja tego nie wiedze nie znafczy ze tego nie ma...hehehe...ciekawe, czy to ten sam mod:)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]widać wygrywa ten co ma plecy :razz::razz::razz:

A co do Olka to jakoś ostatnio nie zauważyłam by byl jakoś szczególnie uciążliwy i SZCZERY:diabloti:...więc nie wiem o co poszlo :shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='KaRa_']Rozmawiałam na ten temat z jednym moderatorem no i dostałam odpowiedz,że moderator nie musi wszystko mówić, a za co ma bana to wiadć na forum:roll:[/quote]
A kim niby takim jest mod, że nie moze wytłumaczyć za co ktoś dostał bana:crazyeye:
[quote name='Niki-lidka']ja sie dowiedzialam od moda, ze to ze ja nie widze za co on banna dostal nie znaczy ze tego nie ma...:roll:
rozumiecie cos z tego?

Edit.
wiec jeden mod mowi ze to widac na forum a drugi mowi ze to ze ja tego nie wiedze nie znafczy ze tego nie ma...hehehe...ciekawe, czy to ten sam mod:)[/quote]
Ja rozumiem tylko tyle, ze Olek dostał bana za free.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]widać wygrywa ten co ma plecy :razz::razz::razz:

A co do Olka to jakoś ostatnio nie zauważyłam by byl jakoś szczególnie uciążliwy i SZCZERY:diabloti:...więc nie wiem o co poszlo :shake:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Noo ostatnio byl mily i to nawet w GD tlumaczyl sie z tego co napisal wczesniej :evil_lol: dziwne az :D

Mogli mu ptk dac i tyle a nie stalego odrazu :(

Posted

wlasnie caly bol w tym, ze ostatnio Olek wlasnie sie uspokoil...i wlasnie wtedy gdy sie uspokoil dostal banna stalego...hehe...nie wiem, czy sie smiac czy plakac...
jest masa ludzi tutaj na dogo, ktora robi afery na watkach np. psow w potrzebie; ktorzy zakladaja bazarki...ze sie tak wyraze tylko i wylacznie wirtualne bez pokrycia w rzeczywisctosci...ale oni sa ok, bo sa mili...
Olek jesli nawet jest niemily, szczery do bolu itp itd to wypowiada sie w galeriach badz na watkach neutralnych np o zlocie dogomaniakow...nie sadze zeby komus robil tym krzywde..jak ktos nie chce z nim gadac to nie musi i tyle...
a to ze powie komus ze ma paskudny ryj...jesli ktos nie uznaje krytyki niech nie wkleja swojej fotki na publiczne forum! przeciez to jest zdanie, opinia tylko glupiego Olka wiec czym sie przejmowac?
owszem nie raz przesadzal...ale akurat teraz to ja nie widze zeby przesadzil i akurat teraz dostal banna stalego? on go po prostu mial dostac w koncy czy jak?

[B]medorowa[/B]...mod rządzi i tyle:):):)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...