Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
ja tez pije sama z swoim kalekim psem :lol:

jest jeden plus takiej imprezy :diabloti: nie trzeba się dzielić napojami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahaha, a pies to pies? :evil_lol: żeby sie nei podzielić ? Zołzy jedne : :evil_lol:

:drinking::drinking::drinking:
Świętujemy wieśniaki!
:drinking::drinking::drinking:

Posted

Mysia_ napisał(a):
bo Oluś foty robi :eviltong::eviltong::eviltong:

Oj chyba wypaplałam :diabloti: Teraz musi je szybciutko wstawić :evil_lol:

chłopak przez ciebie będzie miał piekło teraz xD

Posted

Vectra napisał(a):
jest jeden plus takiej imprezy :diabloti: nie trzeba się dzielić napojami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dokładnie :lol: :lol: chciałam podzielić się z Mikim ale nie chce, cóż jego strata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedys pił :diabloti:

Posted

olekg18 napisał(a):
Jedyna wyprasowana heheh:)

ja nie wiem Olek co ty z tym prasowaniem masz :evil_lol: Ja nic nie prasuję, a chyba nie wyglądam jak ostatni chadziaj :diabloti:

Posted

Nie wspominajcie o prasowaniu :( dzisiaj całe pranie musiałam wyprasować

(dobrze, że majtek nie trza prasować bo te zmieniam w zawrotnym tempie :diabloti: )

Posted

olekg18 napisał(a):
Hahha no bo ja prasuje wszytstko nawet koszulke jak zakładam po bluze mój mały schiz:P

Szczurosława:) tyż prawda

hahaha mój synuś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mamunia zawsze tańcuje z żelazkiem , nic nie może być pomięte :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Dzaga']Nie wspominajcie o prasowaniu :( dzisiaj całe pranie musiałam wyprasować
(dobrze, że majtek nie trza prasować bo te zmieniam w zawrotnym tempie :diabloti: )

traumatyczna przeżycia :evil_lol:
Dzaga chcesz o tym porozmawiać? :diabloti::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...