emdziolek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć Olku!:multi: Jak tam, kac nie męczy?:razz: Mnie troche suszy:eviltong:[/B][/COLOR]
wiq Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 nie pije to nie ma ]:-> o matko, jak sie te emo plenia... i skini, i punki maja zajecie :loveu::evil_lol:
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='wiq']nie pije to nie ma ]:-> [I][B] [/quote] haha miałam to samo napisać :diabloti:[/B] [/I]
emdziolek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='olekg18']Zajebiaszczy miszcz nigdy nie ma KACA:)[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Zapewne:evil_lol: Ja tyz ni mam kaca ale suszy mnie troche:evil_lol:[/B][/COLOR]
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 witam wszystkich :loveu: o qrw. nie pije więcej, ale mam kapę znów.... :eviltong: Dzaga trzymaj sie tam :razz: Oluś kochamy Cię :lol: alleluja :multi::evil_lol:
zaba14 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Mysia_']witam wszystkich :loveu: o qrw. nie pije więcej, ale mam kapę znów.... :eviltong: Dzaga trzymaj sie tam :razz: Oluś kochamy Cię :lol: [B]alleluja[/B] :multi::evil_lol:[/QUOTE] wiesz co Mysiu, Twój post pokoazyl mi sie z "włatcą móch" :lol::lol:
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='zaba14']wiesz co Mysiu, Twój post pokoazyl mi sie z "włatcą móch" :lol::lol:[/quote] dobre, dobre :lol::lol::lol: Chociaż tego nie oglądam :diabloti: może dwa odcinki widziałam przypadkiem :evil_lol:
zaba14 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='Mysia_']dobre, dobre :lol::lol::lol: Chociaż tego nie oglądam :diabloti: może dwa odcinki widziałam przypadkiem :evil_lol:[/QUOTE] Ostatnio pokazywali w reklamie kawałek odcinka i Czesio spiewał "alleluja" :cool1: ale całego odcinka nie widzialam ;)
Mysia_ Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='zaba14']Ostatnio pokazywali w reklamie kawałek odcinka i Czesio spiewał "alleluja" :cool1: ale całego odcinka nie widzialam ;)[/quote] szkoda :lol::lol::lol: Oluś do szkoły chodzić trza :evil_lol: chociaż nie wiem po co, bo mi nic nie dała :diabloti:
Rinuś Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='olekg18']Jutro szkoła:( Ja niechce :([/quote] [I][B]Edukować się :diabloti:[/B][/I]
olekg89 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Niechce :( No dokladnie mysz gówno szkoła daje:/
emdziolek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='olekg18']Niechce :( No dokladnie mysz gówno szkoła daje:/[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Wogóle w Polsce szkoła jest do dupy, powinni zabrać połowe przedmiotów, zabrać prace domowe i uczyc bardziej przydanych np jak pić w sylwestra zeby nie mieć kaca:diabloti: Chodź Oluś ja cie przytule[/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]:glaszcze:[/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B] ja tez nie ce do szkoły:shake: [/B][/COLOR]
zaba14 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 To co za problem? nie chcecie to nie idziecie :diabloti:
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='zaba14']To co za problem? nie chcecie to nie idziecie :diabloti:[/quote] taaaa.... My to jesteśmy mądre teraz :diabloti::evil_lol:
olekg89 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ja się właśie dowiedziałem ,ze jest zmiana planu:D Z tym ,że nikt go nie ma ,a mamy go od dziś heheh więc przyjde wezme plan i ide do doma:P
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Ja się właśie dowiedziałem ,ze jest zmiana planu:D Z tym ,że nikt go nie ma ,a mamy go od dziś heheh więc przyjde wezme plan i ide do doma:P[/quote] nie za dobrze Ci? :eviltong: Od kiedy macie ferie? :evil_lol:
zaba14 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Mysia_']nie za dobrze Ci? :eviltong: Od kiedy macie ferie? :evil_lol:[/QUOTE] jakos juz w tym miesiącu mają :lol:
Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']Czemu nie komentujesz :) Cze madziuniu:)[/quote] Bo mi zabrakło słów;):evil_lol::evil_lol: Szkoła nic nie daje oprócz dobrej zabawy:oops:;);) Ale jak miło się ją potem wspomina;)
olekg89 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 No dzis się ubawiłem nieźle .Na dzieńdobry już 3 uwagi:)Ale cóż życie:) 14 mamy ferie;P Jeszcze 7dni szkoły hihihi
emdziolek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='olekg18']No dzis się ubawiłem nieźle .Na dzieńdobry już 3 uwagi:)Ale cóż życie:) 14 mamy ferie;P Jeszcze 7dni szkoły hihihi[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]woow u nas od 21:roll: A ja na dzieńdobry poprawiłam zagrożenie i dostałam uwage na dowidzenia:diabloti: Ah jak ja kocham babe od bioli:evil_lol: [/B][/COLOR]
Recommended Posts