ewelinabuck Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ale skromny jestes:loveu::loveu::cool3::cool3:
Unbelievable Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olek a kto był matką...? :P widze ze cie tu rozrywają xD
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a): Mają to po MNIE:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co z obiecanymi fotkami? :mad:
olekg89 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Tinka witaj.:) Ty możesz zostać ich mamusią jeśli tylko chcesz.Zdjęcie poproszę na pw ,zebym mógł ocenić czy się nadajesz. Mysia-Bogusia je trawi narazie czyli za rok będą:P Matusz moze wam wstawić foty moich butów i bluzy jak chcecie hehe
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a):Mysia-Bogusia je trawi narazie czyli za rok będą:P Matusz moze wam wstawić foty moich butów i bluzy jak chcecie hehe Ojaaaa..... Ja chcę fotki :placz: Pomolestuj troche Bogusię :eviltong: Bo roku nie wytrzymam :shake: Oluś czy ja czegos nie wiem? :evil_lol: Po co kumuś fotki Twoich skarpetek? :evil_lol:
Unbelievable Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a):Tinka witaj.:) Ty możesz zostać ich mamusią jeśli tylko chcesz.Zdjęcie poproszę na pw ,zebym mógł ocenić czy się nadajesz. Mysia-Bogusia je trawi narazie czyli za rok będą:P Matusz moze wam wstawić foty moich butów i bluzy jak chcecie hehe Oh jak mi miło :cool3: niestetyż muszę poinformować Cię o zaistniałej sytuacji- moje dziecko nie zgadza się na rodzeństwo :evil_lol:
olekg89 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Jak to się niezgadza?Takie miłe te moje dzieci som.Wychowane dobrze .Lubią ludzkie kupy,tarzanko w padlinie,zdechłe koty(jeść).Aktywnie spędzać czas.Chętnie chodzą na lekcje angielskiego.Interesują się grą w tenisa,fizyką i astronomią.A ich pasją jest matematyka.(Tak mówiły dzieci z Eureko ja to WIEM) :P
Unbelievable Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a):Jak to się niezgadza?Takie miłe te moje dzieci som.Wychowane dobrze .Lubią ludzkie kupy,tarzanko w padlinie,zdechłe koty(jeść).Aktywnie spędzać czas.Chętnie chodzą na lekcje angielskiego.Interesują się grą w tenisa,fizyką i astronomią.A ich pasją jest matematyka.(Tak mówiły dzieci z Eureko ja to WIEM) :P Skoro dzieci sie tym interesują to czym tata...? :evil_lol:
Unbelievable Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a):Sexem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahh te dzieci :roll: :evil_lol:
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a):Sexem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Unbelievable Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a):Jaki sex o czym wy mówicie? jakiś ty sprytny :diabloti:
diabelkowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 olekg18 napisał(a):Jak to się niezgadza?Takie miłe te moje dzieci som.Wychowane dobrze .Lubią ludzkie kupy,tarzanko w padlinie,zdechłe koty(jeść).Aktywnie spędzać czas.Chętnie chodzą na lekcje angielskiego.Interesują się grą w tenisa,fizyką i astronomią.A ich pasją jest matematyka.(Tak mówiły dzieci z Eureko ja to WIEM) :P Nie wiedzialam ze te dzieci lubie jesc zdechle koty :evil_lol: no no szachami pierwsza wersja mi sie bardziej podobala:evil_lol:
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Oluś czyżby małe zaburzenia świadomości :evil_lol::lol:
taura1 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Tinka:) napisał(a):jakiś ty sprytny :diabloti: Zwykły krętacz. :roll: :evil_lol::evil_lol:
Unbelievable Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 taura1 napisał(a):Zwykły krętacz. :roll: :evil_lol::evil_lol: przejęzyczenie.... :P
Paulina. Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ja juz od dawna podejrzewałam ze... ... Oluś ma rozdwojenie jaźni :shake:
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Paulinaaa napisał(a):Ja juz od dawna podejrzewałam ze... ... Oluś ma rozdwojenie jaźni :shake: może jego osobisty terapeuta coś na to poradzi :eviltong::lol:
Godelaine Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Mysia_']Pomolestuj troche Bogusię :eviltong: Brrr... Jaka groźba. Ja ze swojej strony grzecznie za ową (wątpliwą :diabloti: ) "przyjemność" podziękuję :diabloti: Nie mam w tej chwili czasu, żeby zając się wszystkim fotami. Ale w ramach dobroci serca: No i specjalnie dla Ciebie, Mysia, fotka Krówki zrobiona w te święta :)
anetta Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jakie ładne grupowe :cool3: Wszystkie takie miłe dla siebie :evil_lol:
Mysia_ Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Groźba poskutkowała :multi: Dziękuje :loveu: Super fotka całej czwórki :loveu::loveu::loveu: i Krówki :loveu:
olekg89 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Bo nasze pieszki się kochają siasia0-A ty tu po co? Goddy -dzięki:PAle mało ,żeby mnie zadowolić:P Hej-Anetta Witam WSZYSTKIE Fanki
Recommended Posts