Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka witaj.:)
Ty możesz zostać ich mamusią jeśli tylko chcesz.Zdjęcie poproszę na pw ,zebym mógł ocenić czy się nadajesz.
Mysia-Bogusia je trawi narazie czyli za rok będą:P
Matusz moze wam wstawić foty moich butów i bluzy jak chcecie hehe

Posted

olekg18 napisał(a):

Ojaaaa..... Ja chcę fotki :placz: Pomolestuj troche Bogusię :eviltong: Bo roku nie wytrzymam :shake:

Oluś czy ja czegos nie wiem? :evil_lol: Po co kumuś fotki Twoich skarpetek? :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Tinka witaj.:)
Ty możesz zostać ich mamusią jeśli tylko chcesz.Zdjęcie poproszę na pw ,zebym mógł ocenić czy się nadajesz.

Oh jak mi miło :cool3: niestetyż muszę poinformować Cię o zaistniałej sytuacji- moje dziecko nie zgadza się na rodzeństwo :evil_lol:

Posted

Jak to się niezgadza?Takie miłe te moje dzieci som.Wychowane dobrze .Lubią ludzkie kupy,tarzanko w padlinie,zdechłe koty(jeść).Aktywnie spędzać czas.Chętnie chodzą na lekcje angielskiego.Interesują się grą w tenisa,fizyką i astronomią.A ich pasją jest matematyka.(Tak mówiły dzieci z Eureko ja to WIEM) :P

Posted

olekg18 napisał(a):
Jak to się niezgadza?Takie miłe te moje dzieci som.Wychowane dobrze .Lubią ludzkie kupy,tarzanko w padlinie,zdechłe koty(jeść).Aktywnie spędzać czas.Chętnie chodzą na lekcje angielskiego.Interesują się grą w tenisa,fizyką i astronomią.A ich pasją jest matematyka.(Tak mówiły dzieci z Eureko ja to WIEM) :P

Skoro dzieci sie tym interesują to czym tata...? :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):

Nie wiedzialam ze te dzieci lubie jesc zdechle koty :evil_lol:

no no szachami pierwsza wersja mi sie bardziej podobala:evil_lol:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Ja juz od dawna podejrzewałam ze...

... Oluś ma rozdwojenie jaźni :shake:

może jego osobisty terapeuta coś na to poradzi :eviltong::lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Pomolestuj troche Bogusię :eviltong:
Brrr... Jaka groźba. Ja ze swojej strony grzecznie za ową (wątpliwą :diabloti: ) "przyjemność" podziękuję :diabloti:

Nie mam w tej chwili czasu, żeby zając się wszystkim fotami. Ale w ramach dobroci serca:

No i specjalnie dla Ciebie, Mysia, fotka Krówki zrobiona w te święta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...