Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej medorówko:)
hmm chyba na dgm wszyscy mnie znają ,ale wiekszosc jest za plytka by pojąć mój styl bycia i podejście do życia :) Nie to co wy :) Moje genisuze śliczne:)Odwiedzające moją galeryjkę:)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']
hmm chyba na dgm wszyscy mnie znają ,ale wiekszosc jest za plytka by pojąć mój styl bycia i podejście do życia :) Nie to co wy :) Moje genisuze śliczne:)Odwiedzające moją galeryjkę:)[/quote]
hihihi...tak nam dobrze tak nam mow:diabloti:

Posted

[quote name='olekg18']Hej medorówko:)
hmm chyba na dgm wszyscy mnie znają ,ale wiekszosc jest za plytka by pojąć mój styl bycia i podejście do życia :) Nie to co wy :) Moje genisuze śliczne:)Odwiedzające moją galeryjkę:)[/quote]
:loveu:

:B-fly::B-fly::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Hej medorówko:)
Oluś po prostu czasami , olewaj te niektóre istoty które cię nie potrafią zrozumieć byś nie musiał się zwracać "per płytka idiotko" :evil_lol: bo znowu dostaniesz bana :-(
Bądź sobą :loveu: tylko włączaj ignora , wiem że czasem ciężko , bo palce same po klawiaturze skaczą ... ale cóż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote]Rasista homo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
nazywaj to jak chcesz :eviltong:
jedno nie wyklucza drugiego :eviltong:
a poza tym nie homo... ew bi :eviltong:
z plci meskiej tylko oleczek moze dostapic zaszczytu.... no wiesz... :eviltong:
w innych panach nie gustuje :D

Posted

Orzech nic nikomu nie zdradzałem i dobrze o tym wiesz:)
Saint-daj mu spokój :P Bo ci obciagne:P
Vectra-masz rację ,ale czasem nie da się wytrzymać
Nika-nie przesadzaj i tak nie jeste,s w jego typie:P

Posted

[quote name='orzech']nie chce powiedziec :P
tyle tajemnic mu powiedziale, ze sam nei wiem ktora Ci zdradzil :D[/quote]
olus nie chce powiedziec?:evil_lol:
to przekonaj go jakos:diabloti:
on mi nic nie zdradzal...tylko powiedzial w jakich kobietach gustujesz...i zabronil mi sie do ciebie zblizac:eviltong:

Posted

[quote name='olekg18']
Nika-nie przesadzaj i tak nie jeste,s w jego typie:P[/quote]
heheh jestem Niki...no po jednej nocy zapomniales?:eviltong:
no ja wiem wiem...juz mi to dobitnie wytlumaczyles z tym jego typem:eviltong:

Posted

Saint - skinheadzi zazwyczaj nie przepadaja :P
poza tym robie to co uwazam za sluszne... i nie zamykam sie w ciasnych zasadach danej grupy... bo nie ze wszystkimi sie zgadzam :eviltong:
a olek nie jest tak naprawde facetem... tylko jest zjawiskiem, ktore nalezy kochac ([SIZE=1]od tylu tez:P). [/SIZE][SIZE=2]czemu pytasz o organizacje? :P tez do jakiejs nalezysz czy chcesz dolaczyc? :eviltong:[/SIZE]
niki w takim razie chyba wiem co Ci powiedzial... nie przejmuj sie jego grozbami... lubie jak jest zazdrosny :D

Posted

[quote name='orzech']
niki w takim razie chyba wiem co Ci powiedzial... nie przejmuj sie jego grozbami... lubie jak jest zazdrosny :D[/quote]
nic mi nie powiedzial, mielismy lepsze tematy niz Ty....:eviltong:
np. ulubieni modzi:diabloti:
chcialam tylko zobaczyc jak szybko bedzie zazdrosny:eviltong:...szybko:diabloti:

Posted

[quote name='orzech']furciak kiedy ty w koncu pojdziesz spac :D
p.s. nie pije juz kawy od 3 dni a ty pewnie masz jeszcze goraca :P[/quote]

nie pijesz kawy:crazyeye: Porypalo Ci czy co:shake:

Posted

no jemu duzo nie trzeba :D
kiedys w nerwach jakiejs pannie na dogo napisal... "orzech powiedzial, ze jestes brzydka, glupia itp" (chociaz jej nie widzialem) :D
tak moj zazdrosny lisek odgania konkurentki :P
fur... juz nie :P teraz tylko kubusie :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...