olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Hej medorówko:) hmm chyba na dgm wszyscy mnie znają ,ale wiekszosc jest za plytka by pojąć mój styl bycia i podejście do życia :) Nie to co wy :) Moje genisuze śliczne:)Odwiedzające moją galeryjkę:)
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18'] hmm chyba na dgm wszyscy mnie znają ,ale wiekszosc jest za plytka by pojąć mój styl bycia i podejście do życia :) Nie to co wy :) Moje genisuze śliczne:)Odwiedzające moją galeryjkę:)[/quote] hihihi...tak nam dobrze tak nam mow:diabloti:
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Hej medorówko:) hmm chyba na dgm wszyscy mnie znają ,ale wiekszosc jest za plytka by pojąć mój styl bycia i podejście do życia :) Nie to co wy :) Moje genisuze śliczne:)Odwiedzające moją galeryjkę:)[/quote] :loveu: :B-fly::B-fly::evil_lol:
Saint Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Rasista homo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vectra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Hej medorówko:) hmm chyba na dgm wszyscy mnie znają ,ale wiekszosc jest za plytka by pojąć mój styl bycia i podejście do życia :) Nie to co wy :) Moje genisuze śliczne:)Odwiedzające moją galeryjkę:)[/quote] Oluś po prostu czasami , olewaj te niektóre istoty które cię nie potrafią zrozumieć byś nie musiał się zwracać "per płytka idiotko" :evil_lol: bo znowu dostaniesz bana :-( Bądź sobą :loveu: tylko włączaj ignora , wiem że czasem ciężko , bo palce same po klawiaturze skaczą ... ale cóż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote]Rasista homo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] nazywaj to jak chcesz :eviltong: jedno nie wyklucza drugiego :eviltong: a poza tym nie homo... ew bi :eviltong: z plci meskiej tylko oleczek moze dostapic zaszczytu.... no wiesz... :eviltong: w innych panach nie gustuje :D
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='orzech'] a poza tym nie homo... ew bi :eviltong: [/quote] no ja slyszalam od olka w jakich ty paniach gustujesz:eviltong:
Saint Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 'wyjątkowy rasista' :razz: a z ciekawości... jakaś organizacja czy coś w tym stylu? :mad: bless
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dlaczego wyjatkowy? :P p.s. taka organizacja, zebys dala piątaka :D
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='orzech']haha co Ci powiedzial? :D[/quote] zapytaj:eviltong: w kazdym razie na zlocie mam sie trzymac od ciebie z daleka:eviltong::diabloti:
Saint Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ponieważ generalnie rasiści za homo też nie przepadają. to co z tą organizacją?
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 nie chce powiedziec :P tyle tajemnic mu powiedziale, ze sam nei wiem ktora Ci zdradzil :D
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Orzech nic nikomu nie zdradzałem i dobrze o tym wiesz:) Saint-daj mu spokój :P Bo ci obciagne:P Vectra-masz rację ,ale czasem nie da się wytrzymać Nika-nie przesadzaj i tak nie jeste,s w jego typie:P
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='orzech']nie chce powiedziec :P tyle tajemnic mu powiedziale, ze sam nei wiem ktora Ci zdradzil :D[/quote] olus nie chce powiedziec?:evil_lol: to przekonaj go jakos:diabloti: on mi nic nie zdradzal...tylko powiedzial w jakich kobietach gustujesz...i zabronil mi sie do ciebie zblizac:eviltong:
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18'] Nika-nie przesadzaj i tak nie jeste,s w jego typie:P[/quote] heheh jestem Niki...no po jednej nocy zapomniales?:eviltong: no ja wiem wiem...juz mi to dobitnie wytlumaczyles z tym jego typem:eviltong:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Powiedziałem ,że na zlocie ma się trzymać z dala od ciebie.Bo będe niemiły i tylko tyle
orzech Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Saint - skinheadzi zazwyczaj nie przepadaja :P poza tym robie to co uwazam za sluszne... i nie zamykam sie w ciasnych zasadach danej grupy... bo nie ze wszystkimi sie zgadzam :eviltong: a olek nie jest tak naprawde facetem... tylko jest zjawiskiem, ktore nalezy kochac ([SIZE=1]od tylu tez:P). [/SIZE][SIZE=2]czemu pytasz o organizacje? :P tez do jakiejs nalezysz czy chcesz dolaczyc? :eviltong:[/SIZE] niki w takim razie chyba wiem co Ci powiedzial... nie przejmuj sie jego grozbami... lubie jak jest zazdrosny :D
orzech Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 furciak kiedy ty w koncu pojdziesz spac :D p.s. nie pije juz kawy od 3 dni a ty pewnie masz jeszcze goraca :P
sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='orzech'] niki w takim razie chyba wiem co Ci powiedzial... nie przejmuj sie jego grozbami... lubie jak jest zazdrosny :D[/quote] nic mi nie powiedzial, mielismy lepsze tematy niz Ty....:eviltong: np. ulubieni modzi:diabloti: chcialam tylko zobaczyc jak szybko bedzie zazdrosny:eviltong:...szybko:diabloti:
furciaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='orzech']furciak kiedy ty w koncu pojdziesz spac :D p.s. nie pije juz kawy od 3 dni a ty pewnie masz jeszcze goraca :P[/quote] nie pijesz kawy:crazyeye: Porypalo Ci czy co:shake:
orzech Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 no jemu duzo nie trzeba :D kiedys w nerwach jakiejs pannie na dogo napisal... "orzech powiedzial, ze jestes brzydka, glupia itp" (chociaz jej nie widzialem) :D tak moj zazdrosny lisek odgania konkurentki :P fur... juz nie :P teraz tylko kubusie :P
Recommended Posts