sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Vectra']dlatego palę by tym co tak mówią udowodnić że to przez fajki :diabloti:[/quote] to moze ja tez zaczne:evil_lol:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Idziemy spać z Niki mmm ,ale będzie cudownie
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']A ty czemu znikasz?Ty padalcu ty?:cool3:[/quote] Tak mi dobrze, tak mi mów:loveu::loveu::loveu: Olo chodź do nas:cool3: [url]http://nasza-klasa.pl/forum/16/95/1?find=last#post982[/url]
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Idziemy spać z Niki mmm ,ale będzie cudownie[/quote] ale cwaniak...ja poszlam do lazienki...wracam a on spi!!! ....no to ide do niego:diabloti:
furciaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']ale cwaniak...ja poszlam do lazienki...wracam a on spi!!! ....no to ide do niego:diabloti:[/quote] Siostro boj sie Boga z Olkiem idziesz spac??:crazyeye::shake: Ja nie chce byc ciocia juz:diabloti::lol:
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='furciaczek']Siostro boj sie Boga z Olkiem idziesz spac??:crazyeye::shake: Ja nie chce byc ciocia juz:diabloti::lol:[/quote] juz jestem...to bylo tak szybko...olek zasnal...ze sie tak wyraze...typowe:evil_lol: wiec on spi a ja lekko skolowana ale przylazlam na dogo:diabloti:
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']juz jestem...to bylo tak szybko...olek zasnal...ze sie tak wyraze...typowe:evil_lol: wiec on spi a ja lekko skolowana ale przylazlam na dogo:diabloti:[/quote] życie :lol::lol::lol: A Oluś potem narzeka :evil_lol:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 hehehe Niki -aż tak źle ci ze mną było? Furciakowa-zazdrościsz no nie?
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']hehehe Niki -aż tak źle ci ze mną było? Furciakowa-zazdrościsz no nie?[/quote] no gdziez zle? ...ja skolowana bylam ze zmeczenia, Ty to potrafisz szybciutko zmeczyc:eviltong: ale to nie znaczy, ze bylo zle...dobrze bylo:cool3::loveu:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 hej .Chcesz się dołączyć?Do nas mmm będzie cudowniee
Mi. Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']hej .Chcesz się dołączyć?Do nas mmm będzie cudowniee[/quote] [B]trojkacik?:eviltong:[/B]
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Tak w sumie to kwadracik ,bo jest jeszcze moje kochanie śliczne Orzechowe
Mi. Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Tak w sumie to kwadracik ,bo jest jeszcze moje kochanie śliczne Orzechowe[/quote] [B]hehe niedlugo bedzie szescian a pozniej.. kto wie..:evil_lol: czy ty wszystkich do lozka tak zgarniasz?:cool3:heheh[/B]
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Tak w sumie to kwadracik ,bo jest jeszcze moje kochanie śliczne Orzechowe[/quote] kochania nie ma do stycznia...ja sobie na niego poczekam a Ciebie oddaje tymczasowo Mi. takze macie duecik:mad:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Od orzecha won.Na tym punkcie nie żartuje... Jeszcze Saint byłby dobry heheh
sacred PIRANHA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jestem zazdrosna olek...tez nie zartuje...foch!!
Mi. Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='olekg18']Od orzecha won.Na tym punkcie nie żartuje... Jeszcze Saint byłby dobry heheh[/quote] [B]nie gwalc Sainta... on ma dziewczyne..:evil_lol:[/B]
Mi. Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [SIZE=1][B]haha chyba ze ona tez sie dolaczy :wink:[/B][/SIZE] [SIZE=1][quote name='Saint']Olek - sądzę, że znalazłby się ktoś, kto by Cię potem za ten gwałt na mnie ścigał... :eviltong:[/quote][/SIZE] :cool3: [B]zreszta rob co chcesz:cool1:[/B]
Saint Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 1. ja hetero :eviltong: 2. ja zajęty :eviltong: 3. nawet jakbym był homo - z psycholami się nie umawiam :eviltong:
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]....bosh ....wnuczek ...co siem tu wyrabia :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...orgietki jakoweś ...:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:
olekg89 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 O ty to był cios poniżej pasa! Czemu jestem niby psycholem?:P
Recommended Posts