Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam maila na facebooka w sprawie Filipinki:

Hej :)
ja z zapytaniem ... tylko :(
Otóż, moja Znajoma, zobaczywszy zdjęcie Filipinki, nie może przestać o niej myśleć.
Sama nie może jej zaadoptować, ale bardzo chciałaby jej pomóc.
Ściągnęła sobie z netu zdjęcie Filipinki, wpatruje sie w nią ;) i wciąż o nią niepokoi.
Iwonko, napisz, proszę, co wiesz o Filipince i daj znać, czego jej potrzeba...
pozdrawiam
Dorota

dajcie proszę znać jak najwięcej informacji o tej psince, najlepiej na maila [email protected]

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry przepraszam ze na watku tym pisze, ale wiem ze zaglda tutaj wiele wolontariuszy, a że jestem w pracy nie mam czasu przeglądac dogomanii. jest taki poroblem, że w Tesco w Sosnicy uwięziony jest wróbelek. Mieszka w wentylacji. Wczoraj powiedział mi o tym zmartwiona pracownica...sytuacja jest patowa, bo przyjezdza tam pan z misja wystrzelania wróbelka...czy ktos ma jakis pomysł na to, w jaki sposób bardziej humanitarny mozna by było tego wróbelka wrócic naturze???

Posted

Sluchajcie wczoraj po rozmowie z Dorotką i Angelą w schronisku stwierdziłyśmy, ze nasz skład się powiększył i będziemy chciały domówic koszulek schroniskowych i jeszcze zamowic czapeczki jeśli Basia się oczywiście zgodzi. Jestem po wstępnej rozmowie z kisiaraf i jak będę wiedziała ile będziemy tego zamawiac to dostaniemy kosztors. W tamtym roku za jedną koszulkę wyszło 15 zł, myślę ze w tym bdzie podobnie. Bardzo proszę, jesli ktos będzie chciał zamówic dla siebie taka koszulkę i czapeczkę niech da znac, będzie to potrzebne na wrzesniowy festyn;)

Posted

Korespondentka napisał(a):
Dziękujemy za zainteresowanie naszą Filipinką .Sunia jest w trakcie leczenia skóry i jeszcze przed sterylizacją. Będziemy w kontakcie :lol:

To wyjaśnię, że DT proponuje Madallena. Sama nie może bo ma bana.

Posted

Bardzo kontaktowy,kochany, mały piesek, lgnie do człowieka, uwielbia go. Ma około 5 lat, powinien byc sam w domu bez innych psiaków, ponieważ może przy misce pokazywac ząbki.

Posted

Wspaniały, urodziwy rudy samiec. Teraz lekko przeziębiony. Bardzo smutny i wycofany. Zmarł mu właściciel. Prawdopodobnie przechodzi depresje, może wykazac agresję w momentach strachu. Przy nas był spokojny i zrównoważony. Musimy mu poświęcic więcej czasu w soboty.

Posted

Mała ruda suczka, jest bardzo przstraszona, podbiega ale gdy wyciąga się rękę ucieka i się boi, jest bardzo miła ale potrzebuje stanowczego właściciela

Posted

Szorskowłosa dziewczyna, mały wariat,energiczna, kocha ludzi, uwielbia się przytulac i rozdawac całuski, ma około rok do półtora. Może uciekac, nie nadaje się do domu z małym płotem.

[

Posted

hej ;) odzywam się 4,5 miesiąca później, ale niedawno założyłam galerie Diunie więc odwiedziłam ten temat ;) Nie wiem czy ktoś pamięta czarną suczkę w wieku około 6 miesięcy która trafiła około miesiąc przed 16 kwietnia do schroniska, bardzo przyjazna, w typie labradora, miała ogłoszenie w gazecie i byłą na stronie schroniska. Jest u mnie, ma się dobrze, ma galerie :multi: Jeśli ktoś ją pamięta to niech coś napsize (nie oczekuje żeby ktoś pamiętał w końcu psiaków jest pełno ;) ) suń jest przekochany :diabloti: bardzo wam dziękuje za tego psiaka :p po schronisku został jej taki mały lęk separacyjny ale nie jest źle ;) Wszystkie psy kocha, ludzi i dzieci też więc tylko ją pochwale :cool3:
Imię ma takie jak w schronie, bo bardzo nam się podobało ;)

Posted

Limonka świetnie:)Dobrze, że sunia ma się dobrze, nie da się spamiętać wszystkich psiaczków to pewne:)
A ta ruda sunia jaka śliczna:)Długo w schronie jest?