Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewab to może sunię z tego wątku?:>
http://www.dogomania.pl/forum/f1157/bokserka-jej-szczenior-szukaja-pilnie-dt-ds-141941/

A Keira jest cudowna, nigdy nie pojmę jak można takiemu psu spojrzeć w oczy i go wywalić:/. Dziewczyny a czy jakiś hotel ją przyjmie na obserwacje? w weekend psy były przenoszone wszystko było dezynfekowane wydaje mi się że jeśli miałaby zachorować to już by zachorowała. ale ja się nie znam.

Czy już wiadomo coś w sprawie tymczasu? ona jest naprawde śliczna i ktoś niepowołany może ją zabrać. Można zadzwonić do kierownika i poprosić o "zarezerwowanie" jej najlepiej dla fundacji. Ja wolałabym nie robić tego bo pracownicy raczej mnie nie lubią;) i jak się dowiedzą że to dla mnie to od razu byle komu wydadzą.

Posted

Kometa mówi, że jej nie widziała... a ja nie wiem, czy mam zadzwonić do kierownika i spytać czy co... :???: ja nie lubię rozmawiać przez telefon, wolę mailem załatwiać :oops::oops::oops:

miałam tam pojechać, ale ja się nie nadaję, znowu sobie jakąś bidę przygrucham i tyle będzie z tego :nonono2:

Posted

W takim razie jutro zadzwonię i się upewnię. A jeśli poszła do adopcji to gdzie, jak i do kogo. Bo jak jej nie ciachnie ten adoptujący to jak ja go ciachnę... :mad:

Spać po nocach nie mogę przez nią, ja to umrę na nerwicę zapewne :roll: :oops:

Posted

Ewelina tam miała zadzwonić ,chyba w czwartek ale nie odzywa się od tamtej pory:roll:
Mi się wydaje że jak ja zaczne się "interesować" sunią to moze to nie być z korzyścią dla niej, może przesadzam ale naraziłam się trochę pracownikom a nie znam ich na tyle żeby wiedzieć jak zareagują dlatego wolę nie ryzykować.

Posted

plastelina napisał(a):
Ewelina tam miała zadzwonić ,chyba w czwartek ale nie odzywa się od tamtej pory:roll:
Mi się wydaje że jak ja zaczne się "interesować" sunią to moze to nie być z korzyścią dla niej, może przesadzam ale naraziłam się trochę pracownikom a nie znam ich na tyle żeby wiedzieć jak zareagują dlatego wolę nie ryzykować.

Poproś kogoś znajomego, żeby zadzwonił:eviltong:.

Posted

Z reguły nawet ciężkie przypadki udaje się dostosować do psów w danym domu. Z Herą pewnie łatwo nie będzie czytając jej wątek, ale trzymam za Was kciuki!