Kate I Luka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 teqquila napisał(a):no my weekendzis spedzilismy u znajomych na dzialce ogladajac filmiki :P zdjec nie mamy bo aparatu nie wzielismy :P bo do lodzi nie dlugo snieg ma zawitac :P musimy tluszczyku nabrac by nie marznac :P To chyba Ty Justynko musisz ciałka nabrać, bo Tysiowi niczego nie brakuje... A o zimie nadchodzącej lada dzień też właśnie słyszałam, i juz czekam na paraliż komunikacyjny w środę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 hehe no pewnie ze ja bo jak tak mocno wialo to Tysiatko moje kochane mnie ratowalo :P przed odfrunieciem :P a ja czekam by Tysiowi zdjecia porobic :P a na ten tydzien zaplanowalam sobie ze jakas robotke znajde bo tzreba zaczac odkladac na wakacje kaske :P <tak juz od 2 tyg planyje > wiec jak bede zadziej na dogo to przez pracke pozdro Quote
teqquila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 bonita witam wlasnie mialam do waszej galerii zajrzec bo ja juz od kilku dni nadrabiam zaleglosci :) pozdrawiam Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Tysiki do roboty, a nie tylko panować:p Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Justynka, gdzieś ty? Co Wy tak z Julia razem się ostatnio obijacie??? Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Justynka, gdzieś ty? Co Wy tak z Julia razem się ostatnio obijacie??? Robią sobie potajemne spotkania:diabloti: :diabloti: Quote
teqquila Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 hehe nie mamy czasu na potajemne spotkania moze w weekendzik :P narazie siem za praca rozgladam a no i sie uczyc trzeba bo sesja :P a i z pieseckiem na spacerek tzreba isc tez na taki dlugi :P no i tak nam czas leci a w wolnych chwilach myslimy sobie jak to fajnie bylo nad morzem i chcemy juz wakacje i byc juz w Wiselce:P Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Justyna... śnieg padać zaczyna, mrozy idą, a ty już wakacje zaczynasz planować :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Justyna... śnieg padać zaczyna, mrozy idą, a ty już wakacje zaczynasz planować :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: W każdej galerii przypominają mi o zimie:placz: :placz: :placz: :p Quote
Kate I Luka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 madzia i medor napisał(a):W każdej galerii przypominają mi o zimie:placz: :placz: :placz: :p Madziu... a jutro jak się obudzisz wszystko dookoła będzie już białe :evil_lol: ;) ;) ;) U nas już śniegu do kostek... idąc w półbutach skarpety bankowo mokre... Quote
teqquila Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 bo my z rudym juz planujemy :P juz kupilismy krem do opalania :P a zime przespimy :D:evil_lol: jejku jak ja nie lubie zima jezdzic komunikacja miejscka wczoraj mialam taka przygode w autobusie chyba mu hamulce poszyl bo zostal calkowicie wylaczony silnik i zamiast stanac na przystanku przejechalismy go o jakies 5 metrow :P a jak w zeszlym roku wracalam to pod gorke nie mogl podjechac :d no ale jak ma snieg padac to ja ide spac !!jutro rano na spacer aparat wezmiemy i porobimy zdjecioszki zimowe :P no chyba ze z klatki nie wyj:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):Madziu... a jutro jak się obudzisz wszystko dookoła będzie już białe :evil_lol: ;) ;) ;) Nie, nie będzie, bo ja również zapadam w sen zimowy:eviltong: :eviltong: A tak wogóle, to już u mnie pruszy:placz: Jak ja nie chcę zimy:mad: Quote
teqquila Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Madzia pomysl ze jak dopiero teraz przyszla zima to moze i potrwac duzej :P czyli tak do maja :P nie nie co ja bredze nie moze tak byc :P chociaz teraz we wszystko uwierze no moze w prawie :P Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 teqquila napisał(a):Madzia pomysl ze jak dopiero teraz przyszla zima to moze i potrwac duzej :P czyli tak do maja :P nie nie co ja bredze nie moze tak byc :P chociaz teraz we wszystko uwierze no moze w prawie :P :placz: :placz: :placz: Idę spać, do 'zobaczenia" w maju:eviltong: Quote
Imbirka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cześć Tysiki, ja tam już prawie jedną nogą w Wisełce jestem:evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 czesc Tyski:multi: boze ja tez nie lubie zimy:placz: i znowu te cholerne pksy qtore sie psuja juz na krancowce i nawetnie ruszaja:placz: i znowu w sniezyce do domu zamiast 45min bede wracac 60-70min:placz: i znowu bede stac na przystankach po 20 min zanim ten gruchot przyjedzie:placz: dobrze ze ferie mamy :multi: no za tydznien ale i tak teraz jestem chora i nie zamiezam jechac do lodzi wczesniej niz w sobote:evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Doberek:loveu: Jednak nie zapadm w sen zimowy, fajna ta zima, bynajmniej dla Medora, cieszy się wariat, jakby to była jego pierwsza zima w życiu:roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tygra Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Tygra też się cieszy nawet moja prawie 13 letnia Brenda skakała po śnieżku jak szczenie :) Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a Tysiki znowy są odcięte od netu:shake:, Tysik szaleje na śniegu, czekamy na powrót Justyny Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Tysiki, kiedy do nas wrócicie??? Buziaki dla Tysia :loveu: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mieli już wrócić ale coś chyba się nie udało:placz: Quote
Klaudia :-) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Justyna mówiła,że na początku tygodnia ma mieć net:-) Quote
Recommended Posts