Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teqquila napisał(a):
no my weekendzis spedzilismy u znajomych na dzialce ogladajac filmiki :P zdjec nie mamy bo aparatu nie wzielismy :P bo do lodzi nie dlugo snieg ma zawitac :P musimy tluszczyku nabrac by nie marznac :P

To chyba Ty Justynko musisz ciałka nabrać, bo Tysiowi niczego nie brakuje...

A o zimie nadchodzącej lada dzień też właśnie słyszałam, i juz czekam na paraliż komunikacyjny w środę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hehe no pewnie ze ja bo jak tak mocno wialo to Tysiatko moje kochane mnie ratowalo :P przed odfrunieciem :P
a ja czekam by Tysiowi zdjecia porobic :P
a na ten tydzien zaplanowalam sobie ze jakas robotke znajde bo tzreba zaczac odkladac na wakacje kaske :P <tak juz od 2 tyg planyje > wiec jak bede zadziej na dogo to przez pracke pozdro

Posted

hehe nie mamy czasu na potajemne spotkania moze w weekendzik :P narazie siem za praca rozgladam a no i sie uczyc trzeba bo sesja :P a i z pieseckiem na spacerek tzreba isc tez na taki dlugi :P no i tak nam czas leci a w wolnych chwilach myslimy sobie jak to fajnie bylo nad morzem i chcemy juz wakacje i byc juz w Wiselce:P

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Justyna... śnieg padać zaczyna, mrozy idą, a ty już wakacje zaczynasz planować :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3:

W każdej galerii przypominają mi o zimie:placz: :placz: :placz: :p

Posted

madzia i medor napisał(a):
W każdej galerii przypominają mi o zimie:placz: :placz: :placz: :p

Madziu... a jutro jak się obudzisz wszystko dookoła będzie już białe :evil_lol: ;) ;) ;)

U nas już śniegu do kostek... idąc w półbutach skarpety bankowo mokre...

Posted

bo my z rudym juz planujemy :P juz kupilismy krem do opalania :P a zime przespimy :D:evil_lol: jejku jak ja nie lubie zima jezdzic komunikacja miejscka wczoraj mialam taka przygode w autobusie chyba mu hamulce poszyl bo zostal calkowicie wylaczony silnik i zamiast stanac na przystanku przejechalismy go o jakies 5 metrow :P a jak w zeszlym roku wracalam to pod gorke nie mogl podjechac :d no ale jak ma snieg padac to ja ide spac !!jutro rano na spacer aparat wezmiemy i porobimy zdjecioszki zimowe :P no chyba ze z klatki nie wyj:evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Madziu... a jutro jak się obudzisz wszystko dookoła będzie już białe :evil_lol: ;) ;) ;)

Nie, nie będzie, bo ja również zapadam w sen zimowy:eviltong: :eviltong:

A tak wogóle, to już u mnie pruszy:placz: Jak ja nie chcę zimy:mad:

Posted

Madzia pomysl ze jak dopiero teraz przyszla zima to moze i potrwac duzej :P czyli tak do maja :P nie nie co ja bredze nie moze tak byc :P chociaz teraz we wszystko uwierze no moze w prawie :P

Posted

teqquila napisał(a):
Madzia pomysl ze jak dopiero teraz przyszla zima to moze i potrwac duzej :P czyli tak do maja :P nie nie co ja bredze nie moze tak byc :P chociaz teraz we wszystko uwierze no moze w prawie :P

:placz: :placz: :placz: Idę spać, do 'zobaczenia" w maju:eviltong:

Posted

czesc Tyski:multi:
boze ja tez nie lubie zimy:placz:
i znowu te cholerne pksy qtore sie psuja juz na krancowce i nawetnie ruszaja:placz: i znowu w sniezyce do domu zamiast 45min bede wracac 60-70min:placz: i znowu bede stac na przystankach po 20 min zanim ten gruchot przyjedzie:placz: dobrze ze ferie mamy :multi: no za tydznien ale i tak teraz jestem chora i nie zamiezam jechac do lodzi wczesniej niz w sobote:evil_lol: