Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to wam się gromada powiększyła :multi::multi::multi: supraśne foty wakacyjne aż miło powspominać że było lato :loveu: Quote
ewka i haker Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 swietne wkonu dalas zdjecia i sie pojawilas:P ale ja nadal czekam na pewne zdjecia:lol::eviltong: Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Siemanoska :) no Kropson duzy jest juz ale to fajnie :eviltong: ja bym chciala spowrotem lato :diabloti: i to jak sie powiekszyla :evil_lol: wiem wiem Ewka na jakie :diabloti: Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 i nastepne zdjecioki :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:morze ....i piesy .... Tyśkowa wpadałabyś na dogo częściej ;)[/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Rinus a wszedzie gdzie popadło:evil_lol: ALu postaram sie ale od srody prace zaczynam :evil_lol: a chcemy dzialke ogrodzic i moze domek stawiac by w wakacje bylo gdzie siedziec a do tego jeszcze auto musimy oddac do mechanika bo cos ostatnio zle chodzi ... same problemy ... myslalam ze ogrodzenie tyle nie kosztuje i jak zobaczylam ceny to mi szczena opadła :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]poka fote z opadnietą szczeną :razz::razz: no wiem ile kosztuje ogrodzenie bo wsie dookoła sie budują , grodzą .... a gdzie Ty do pracki uderzasz ?? [/FONT] Quote
teqquila Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]poka fote z opadnietą szczeną :razz::razz: no wiem ile kosztuje ogrodzenie bo wsie dookoła sie budują , grodzą .... a gdzie Ty do pracki uderzasz ?? [/FONT] nie bedzie foty bo szczene pozbieralam ... strasznie drogo wychodzi ogrodzenie ... a bede przed kompkiem siedziala i klepala w klawiature hehehe ale kolo 1500na reke :evil_lol:ale to tylko na jakis czas bo buduje sie nowa firma kosmetyczna i w niej chce pracowac :P wieksza pensja Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='teqquila'] nie bedzie foty bo szczene pozbieralam ... strasznie drogo wychodzi ogrodzenie ... a bede przed kompkiem siedziala i klepala w klawiature hehehe ale kolo 1500na reke :evil_lol:ale to tylko na jakis czas bo buduje sie nowa firma kosmetyczna i w niej chce pracowac :P wieksza pensja [FONT=Arial] to ja też poprosze taką prackę ;)[/FONT] Quote
basia2202 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 czeee ogradzająca się pracująca Tyśkowo:multi: dumnam z Ciebie, żeś taka pracę dorwała:) za nic nie robienie tyle płacą... no nooo... :evil_lol: :p gratki!:) nasz uroczy braciszek :loveu: http://images30.fotosik.pl/284/494f16b8f32c03fb.jpg pozostałe też urocze, ale tego kochamy najbardziej ;) jak se ogrodzisz tą działkę, to na zaproszenie czekamy :diabloti: :lol: czas by się spotkać, cooo? :cool3: i może Bimbrową zmobilizujesz? ;) masz dobry wpływ na nią :evil_lol: buziaki, ściskamy i w ogóle... :loveu: no i tęskno nam za Wami... :roll: Quote
teqquila Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 no wiosna sobie grilla uzadzimy :evil_lol: to was zaproszem na oblewanko tylko trza kierowce jakiegos wziasc bo tam ciezko dojechac bez auta ... a bimbrowa hm... samam bym sie chciala z nia spotkac Quote
teqquila Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Witanos :) moze troche fotasow wstawie :diabloti: a ogolnie to mi do auta sie wlamali ... i dupa skradli wszystko :placz: ... Quote
Rinuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 oo fotaski som :multi: ale zobacze je dopiero w domku :-( Quote
ewka i haker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no wkoncu:loveu::multi::lol: sie doczekalam:loveu::multi: super razem wygladacie:multi:;) Quote
ewka i haker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no wkoncu:loveu::multi::lol: sie doczekalam:loveu::multi: super razem wygladacie:multi:;) Quote
basia2202 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 teqquila napisał(a):no wiosna sobie grilla uzadzimy :evil_lol: to was zaproszem na oblewanko tylko trza kierowce jakiegos wziasc bo tam ciezko dojechac bez auta ... a bimbrowa hm... samam bym sie chciala z nia spotkac ło maatkooo.. do wiosny to ile trza czekać :cool3: no.... i my autka też nie posiadamy... ale coś się skombinuje może;) nooo... i wreszcie widzę jakieś zakochane zdjęcie :loveu::loveu::loveu: http://images39.fotosik.pl/27/088735998cd8c692.jpg błaaahahaaa.... jak chomik prawie :evil_lol: ile się zmieściło w paszczę, tyle sobie Tysio napakował :diabloti: http://images39.fotosik.pl/27/5b6eae9c38f30bf4.jpg całusy dla Was!! :loveu: Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Arial]zajrzałam czy jesteście ;) http://images39.fotosik.pl/27/5b6eae9c38f30bf4.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://images39.fotosik.pl/27/5b6eae9c38f30bf4.jpg ale wsuwa miesko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda ze sztuczne :evil_lol: oooo to robta robta bedzie gdzie na week podjechac latem :multi::multi: buziowanko Kanapceko :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 cze Tysiaki :multi: a Wy zniknęliście znowu? :cool3: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bylam:multi:......a ciebie jak zwykle nie bylo:cool1: Quote
Recommended Posts