teqquila Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Garo jest psem Tzta wiec moge napisac ze tez i moim :loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='teqquila']Garo jest psem Tzta wiec moge napisac ze tez i moim :loveu: hehe to tak samoj Maja jest psem mojego Tzta:loveu: Quote
e.v.a Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 teqquila napisał(a):Garo jest psem Tzta wiec moge napisac ze tez i moim :loveu: nie nie mozesz tak pisac miala bys za fajnie :obrazic: Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 z przykrością sie zegnam na ok1.5tygodnia ponieważ wyjeżdżam Quote
teqquila Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Rinuś napisał(a):cześć parówko :diabloti: Siemanko Kiełbacho ;):diabloti: Marta_Ares napisał(a):hehe to tak samoj Maja jest psem mojego Tzta:loveu: mo czyli to sa nasze psy ;):loveu: evaxon napisał(a):nie nie mozesz tak pisac miala bys za fajnie :obrazic: hehe mam fajnie bo mam 3 psy :diabloti: i to jakie :loveu: ewka i haker napisał(a):z przykrością sie zegnam na ok1.5tygodnia ponieważ wyjeżdżam to milego wypoczynku :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 tom wstawie kilka fotek nastepnych :)tylko nie wiem ktore byly a ktore jeszcze nie :diabloti: Quote
madziorna Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://images34.fotosik.pl/307/ff4c372bb469b57a.jpg = Kropek jest przecudny... :loveu: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 teqquila napisał(a): hehe mam fajnie bo mam 3 psy :diabloti: i to jakie :loveu: guupia babaaaa:placz::placz::placz::placz::placz: a ja mam jednego psa i Tzta z kotem jego siostry:roll: beznadzieja... moze twoj nie chciał by haremu?? :razz: Quote
teqquila Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 madziorna napisał(a):http://images34.fotosik.pl/307/ff4c372bb469b57a.jpg = Kropek jest przecudny... :loveu:smieszny taki :diabloti: evaxon napisał(a):guupia babaaaa:placz::placz::placz::placz::placz: a ja mam jednego psa i Tzta z kotem jego siostry:roll: beznadzieja... moze twoj nie chciał by haremu?? :razz: hehe nie ja mam 1 psa 2 koty Tzta z 2 psami hehe :) nie narzekam w tej sytuacji a i na dodtaek 2 auta :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 teqquila napisał(a): hehe nie ja mam 1 psa 2 koty Tzta z 2 psami hehe :) nie narzekam w tej sytuacji a i na dodtaek 2 auta :diabloti: yyy no to co ci tam tego no zalezy jedna Ewa w ta czy w tamtą :diabloti: Quote
teqquila Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 oj tam Ewa nie przesadzaj :P ciesz sie ze masz Tigre i Tzta no i jakiegos kota :diabloti: no i nas w sumie :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 teqquila napisał(a):oj tam Ewa nie przesadzaj :P ciesz sie ze masz Tigre i Tzta no i jakiegos kota :diabloti: no i nas w sumie :diabloti: no cieeesze... przeciez płakać nie bede :roll::roll::roll::roll::roll: Quote
BooBC Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witam się w galerii Garo ... super psiak. Pozdrawiam Garo & Boogie :evil_lol: :lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial]http://images27.fotosik.pl/239/ff039005077e6b25.jpg no paczajta wiara jakiego mam qmpla:eviltong: Cze Tysiaczki wielostworzeniowe :loveu::loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 sie rodzinnie zrobilo u Tyskowej hihihihi;-) doberek gryfno frelko!!!!! Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 elooł Tysiankowa :multi: z wieelką psią brygadą, TZtem i 2ma autami (no to to już rozpusta :diabloti:) [quote name='teqquila']a mnie Klaudia nie wstawiła :diabloti: psiaki sa kochane razem na wakacje nad morze jada ... a gdzie konkretnie jedziesz?:) i kiedy kiedy?:) [quote name='teqquila']Garo jest psem Tzta wiec moge napisac ze tez i moim :loveu: no noo... ale Ci się trafiło :eviltong: ściskamy Was mocno!! :p a Zuzolka tęskni za braciszkami... Quote
simbik Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 http://images25.fotosik.pl/241/956b46a91cddfd2b.jpg Ale się dorobiłaś stadka :cool3:. A co na to Tysiek :evil_lol:? Quote
teqquila Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Medorowa']Fajna z Was rodzinka:loveu: niom :) fajna fajna :diabloti: [quote name='Marta_Ares']slicznee:loveu: :loveu: :loveu: dzieki [quote name='zuzolandia']sie rodzinnie zrobilo u Tyskowej hihihihi;-) doberek gryfno frelko!!!!! niom rodzinnie jesce brakuje tylko Tysia [quote name='ewka i haker']hejo dawac wiecej zobaczymy [quote name='basia2202']elooł Tysiankowa :multi: z wieelką psią brygadą, TZtem i 2ma autami (no to to już rozpusta :diabloti:) siemano a gdzie konkretnie jedziesz?:) i kiedy kiedy?:) za jakies 2 tyg jadziem do lubiatowa pod namiot no noo... ale Ci się trafiło :eviltong: ściskamy Was mocno!! :p a Zuzolka tęskni za braciszkami... buziaki jakis spaceros by sie przydal [quote name='simbik']http://images25.fotosik.pl/241/956b46a91cddfd2b.jpg Ale się dorobiłaś stadka :cool3:. A co na to Tysiek :evil_lol:? no wiesz bardzo mnie zdziwilo to ze z huskim sie dogadal i nie ma problemow jak na razie [quote name='ewka i haker']witamy ja chce zdjecia nowe:P siemanko zobaczymy :diabloti: Quote
Recommended Posts