Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ALLEGRA

Jest rewelacyjna , chodzi na smyczy , jest przymiluchem i bardzo energicznym psiakiem. Obecnie przebywa w hoteliku w Brzyściu.
Allegra to około 1,5 roczna suczka w typie ONka o wzroście około 50-55 cm w kłębie.

Ma sierść łatwą w pielęgnacji, wymagającą czesania tylko w okresie linienia.

Jest aktywnym i wesołym psiakiem o charakterze szczeniaka- zawsze skora do zabawy i psot.

Jest inteligentna i szybko kojarzy czego wymaga od niej człowiek.

Lubi dzieci, nie przeszkadzają jej również inne psy.

Uwielbia być drapana i przytulana

Najprawdopodobniej została wyrzucona przez swoich właścicieli z "powodu" pierwszej cieczki. Przez dłuższy czas błąkała się po Tarnobrzegu razem ze stadem adoratorów.

Została wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona i zachipowana.

Jest bardzo ruchliwa i dziewczyny nie mogły jej uchwycić - to zdjęcie to tak w biegu :evil_lol::evil_lol:

Tutaj ze swoją sliczną przyjaciółką Emi :loveu::loveu:

Allegra to sunia z tzw. ADHD - nadaje się świetnie dla ludzi aktywnych i raczej z psiakami spokojniejszymi, gdyz lubi dominować :lol::lol:
Prześliczna..............

WSZELKICH INFORMACJI NA TEMAT ADOPCJI ALLEGRY UDZIELAJĄ:

1) Kasia TSPZ 504 010 685
2) założycielka wątku Basia1968 - tel. 500 - 649 - 910 po godz. 20-tej lub za pośrednictwem e-mail [email protected]
3) TSPZ Tarnobrzeg - telefon interwencyjny 0509 257 404
lub 15 823 45 67, 0602 100 234
email - [email protected]

OGŁOSZONA NA:

Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

Allegra (21556) - Zwierzaki - Zwierzaki na CafeAnimal.pl

Posted

Witam,zrobiłam Allegrze alegratke w dziale:Owczarki.Pozdrawiam,a tu link:
[url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2013768_allegra_prawie_owczarek_niemiecki.html]Allegra-prawie Owczarek Niemiecki aktywna weso

Posted

Jutro będę w hoteliku i jeśli się wyrobie, bo biorę dwa psy mieleckie do weta, to zaglądnę do Allegry!
I zdecydowanie podkreślam, że suczka jest ekstra, ale bardzo aktywna i ruchliwa, raczej dla takich samych ludzi!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Jutro będę w hoteliku i jeśli się wyrobie, bo biorę dwa psy mieleckie do weta, to zaglądnę do Allegry!
I zdecydowanie podkreślam, że suczka jest ekstra, ale bardzo aktywna i ruchliwa, raczej dla takich samych ludzi!!!

Przy okazji możesz rzucić okiem na moją Sheilę czarną sucze:)

Posted

Przykro mi, ale u weta była kolejka, jak wróciłam z psami to nie było Pani Asi i waszych psów nie odwiedziłam. Może uda się za dwa tygodnie jak będę brać Lukasa na kolejne szczepienie:)

• 2 weeks later...