Alynkaaa Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Witam wszystkich serdecznie:) Mam na imię Anita i w raz z narzeczonym od pół roku jesteśmy posiadaczami suni o imieniu Di :) Quote
Molioli Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Hej :) Mam na imię Ola i za tydzień zostanę szczęśliwym opiekunem kundelka Molly :) Quote
anka44 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 witam jestem anka ,mam psa z schroniska szczeniaka ma 5 mies,Lemiego, pozdrawiam wszystkich milosnikow psow . Quote
KleineGabi Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Czesc! Tutaj Finn i Gabriela. Dla Finna stalam sie "mama" od 16 kwietnia 2016. Jest przekochanym psiakiem greckiej rasy nazwy Kokoni. Jednak nie jest zarejestrowana i prawie nazywana "rasa". Dla mnie i tak to najwspanialszy pies świat. Finn ma obecnie 18 miesiecy. Quote
ezalejski Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Cześć Chciałbym przedstawić naszego psiaka. Skuter jest w większości mieszanką labradora i rodeziana ma urodził się 20.09.2016 i jest z nami od 13.12.2016. Jest cudnym i bardzo wesołym psiakiem. Pozdrawiamy. 1 Quote
Krysiowe Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Na forum jestem od dłuższego czasu ale jakoś się nie witałam dotąd - umknęło mi to prosząc o rady w różnych dziedzinach :) No więc! Jam jest Kryś, wraz z moim TŻ mamy w domu trzy zwierzaki. Dru - to to białe - to 4letni kocurek rasy Neva Masquerade (w rodowodzie: Simba) Mała - to czarnobiałe - to 8letnia kotka rasy mieszanej Xe'ra - to to psie; rasy mieszanej również. Xe'ra przybyła do nas ze schroniska w Elblągu około 4 miesiące temu. Od dnia pierwszego podbiła nasze serca a jak to już zostało podbite to wszelkie problemy dało się rozwiązać - te z podgryzaniem, te z siusianiem w domu długo, te z ciągnięciem na smyczy na spacerkach, te zdrowotne - bo niestety szczeniak ze schroniska przybył chory na kaszel kennelowy. 2 Quote
VeganLion Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Witam, jestem Basia, 6 lipca adoptowałam ze schroniska psiego seniora, ma ponad 15 lat i nazywa się Lesio. Na pierwszym zdjęciu widać jak wyglądał pierwszego dnia u nas, a na drugim jak wygląda teraz. Pozdrawiam 2 2 Quote
Nadziejka Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Dnia 19.08.2018 o 08:52, VeganLion napisał: Witam, jestem Basia, 6 lipca adoptowałam ze schroniska psiego seniora, ma ponad 15 lat i nazywa się Lesio. Na pierwszym zdjęciu widać jak wyglądał pierwszego dnia u nas, a na drugim jak wygląda teraz. Pozdrawiam Witajcie cudne lapenki Najlepszego Najpiekniejszego Wam Krysiowe Stokrosci pozdrawiamy witamy spokoju wszelkiego i zdrowenka zasylam dla lapeczek wszytkich Quote
Recommended Posts