moon_light Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ksara napisał(a):To jest Tortilla Sweet Głogosia czyli Torka - Demolka :evil_lol: OOO Ty zabokserzona jestes:lol: a wiesz kogo ja znam...? Calvadosa,Nicolasa i Marichuane...kojarzysz takie psiaki?:)
moon_light Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ksara napisał(a):Jak mogę ich nie znać :lol: Jessica to moja znajoma :) -pozytywnie "zakręcona" na punkcie swoich psów:p-jedyna osoba z "prawdziwych"(nie tych internetowych) znajomych, ktora nie puka sie w czoło kiedy jej nawijam 5 h o psach:cool3::lol:
nutasob Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Loona napisał(a):Proszę się nie bać ;) Figaro jak na razie ma chyba 7 doskonałych, z czego ok. 4 jest z pierwszą lokatą a reszta z drugą, pewna nie jestem... Ale ma niesamowity lęk przed obcymi, co niestety pokutuje na stoliku.. Edin jest zabaweczką u mojego brata,jest bardzo odważny.Ma za soba 2 wystawy.Miał zawsze ocenę doskonałą.W Głogowie był Zwycięscą rasy ,ale to nie znaczy że tak bedzie w Katowicach.Sedziowie tak róznie oceniaja ,ze nie spodziewam się duzych sukcesów .Będę zadowolona z oceny doskonałej ,o tytułach narazie nie myslę.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Kinga_B Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Hej dziewczynki, możecie mi powiedziec kiedy jest ta wystaw w Katowicach-chetnie bym pojechala popatrzec:)
Loona Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Kinga_B napisał(a):Hej dziewczynki, możecie mi powiedziec kiedy jest ta wystawa w Katowicach-chetnie bym pojechala popatrzec:) 24 - 26 marca, ale Chi są w niedzielę :)
elżbietarusos Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 NUTASOB pochwal się jak się czują Twoje szczeniątka z dwóch ostatnich miotów. Czy udało Ci się uratować tą maleńką suczkę i jak liczny miot urodził Ci się ostatnio ?
nutasob Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 elżbietarusos napisał(a):NUTASOB pochwal się jak się czują Twoje szczeniątka z dwóch ostatnich miotów. Czy udało Ci się uratować tą maleńką suczkę i jak liczny miot urodził Ci się ostatnio ? Przepraszam ,ze nic nie pisze o moich szczeniaczkach .Chce być pewna które przeżyją .Jeszcze cały czas walczę o życie małej suczki . Druga sunia urodziła 5 szczeniaczków .Te mają się dobrze,ale jak minie 8 dni bedę o nie bardzej spokojna.Suczka jest mała ale radzi sobie dobrze z maluszkami. Elżbieta ja prawie nie śpię,wiesz jak to jest przy takich malenstwach. Ale obiecuje ,ze jak wszystko się unormuje zobaczycie pierwsze zdjecia. No i nareszcie bedę miała internet znów pod reką u siebie. pozdrawiam Was wszystkich " forofców " :multi:
Kenduś Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='nutasob']Przepraszam ,ze nic nie pisze o moich szczeniaczkach .Chce być pewna które przeżyją .Jeszcze cały czas walczę o życie małej suczki . Druga sunia urodziła 5 szczeniaczków .Te mają się dobrze,ale jak minie 8 dni bedę o nie bardzej spokojna.Suczka jest mała ale radzi sobie dobrze z maluszkami. Elżbieta ja prawie nie śpię,wiesz jak to jest przy takich malenstwach. Ale obiecuje ,ze jak wszystko się unormuje zobaczycie pierwsze zdjecia. No i nareszcie bedę miała internet znów pod reką u siebie. pozdrawiam Was wszystkich " forofców " :multi: nutasob trzymam kciuki za wszystkie Twoje maluchy i ich mamusie! :kciuki:
elżbietarusos Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ja też trzymam kciuki. Szczególnie za tą dzielną , maleńką , tak długo już walczącą o życie kruszynkę.
nutasob Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 elżbietarusos napisał(a):Ja też trzymam kciuki. Szczególnie za tą dzielną , maleńką , tak długo już walczącą o życie kruszynkę. To prawda ze malenka jest uparta jakby chciala życ,ale jeszcze wszystko możliwe,słabo mi przybiera na wadze.Pozostaje mi czekac.Dziekuje że jestescie ze mną.
nutasob Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Kenduś']nutasob trzymam kciuki za wszystkie Twoje maluchy i ich mamusie! :kciuki: Kenduś dziękuję.Mamusie są bardzo dzielne .Tymbardziej ze ważą 2.20 kg i druga trochę wieksza 2.80 kg.
nutasob Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 elżbietarusos napisał(a):Ja też trzymam kciuki. Szczególnie za tą dzielną , maleńką , tak długo już walczącą o życie kruszynkę. Malenka ważyła przy urodzeniu 57 gram teraz 78 ,to dosłownie kruszynka.
elżbietarusos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Babeczki !!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet .
Kenduś Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Ja też Wam wszystkie Kobietki życzę naj... :multi: (sobie też :lol:) w Dniu Kobiet!
dorbin Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 wszystkiego dobrego dla kobiet iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................................ smacznego tortu dla facetów ( nak na marginesie to zawsze sie zastanawiam czyje to własciwie jest święto. Byłam w cukierni i spotkałam tam same kobietki , żadnego faceta) :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
Loona Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Tak tak, wszystkiego najlepszego :) Dla Was i Waszych suczek ;) A swoją drogą to trochę dziwne, że na całym forum jest tak mało facetów...
ADMED Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Loona napisał(a):Tak tak, wszystkiego najlepszego :) Dla Was i Waszych suczek ;) A swoją drogą to trochę dziwne, że na całym forum jest tak mało facetów... Bo faceci nie chętnie przyznają się ,że kochają czlałki ( to takie niemęskie :shake: -usłyszałam kiedys od Pana kupujacego żonie cziłke) teraz wiem,że czilka nie schodzi mu z kolan.Wszystkiego dobrego dla wszystkich Pań!!!!!.A wogóle to muszę się pochwalić,że wczoraj urodzio mi się 5 cziłałek :czterech chłopaków i jedynaczka ,za to śliczna:multi: .Jeden piesek jest troche słabszy,ale bardzo się garnie do życia,mama ma mase pokarmu więc jestem optymistką.Uwielbiam takie maluchy,choć pare nocy nie moich.Może w najbliższych dniach zrobie zdjęcia.Mam nadzieje,że im nie zaszkodzą.
olcha Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A kto jest szczęśliwą mamusią? GRATULUJĘ! Czekam na "nieszkodliwe" zdjęcia wszystkich dogomaniackich noworodków! (łącznie z Pyzą!)
ADMED Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 olcha napisał(a):A kto jest szczęśliwą mamusią? GRATULUJĘ! Czekam na "nieszkodliwe" zdjęcia wszystkich dogomaniackich noworodków! (łącznie z Pyzą!) Mamą jest BIBIEN Morawia.Zdjęcia zrobie i wkleje może nawet jutro.
Loona Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Mi bardziej chodziło o forum dogomaniackie ogólnie, nie tylko nasze cziłałkowe ;)
kayla Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 ADMED napisał(a):Bo faceci nie chętnie przyznają się ,że kochają czlałki ( to takie niemęskie :shake: -usłyszałam kiedys od Pana kupujacego żonie cziłke) osobiscie uwazam, ze jest dokladnie przeciwnie. facet, ktory nie ma kompleksow nie bedzie sie wstydzil pokazywac publicznie z malym pieskiem (Schwarzenegger ze swoim chi wyglada bosko!). A jak ma kompleksy, ogoli leb na lyso i kupi amstafa (bez rodowodu, rzecz jasna, bo te z rodowodami to ponoc lagodne sa...)
ADMED Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 kayla napisał(a):osobiscie uwazam, ze jest dokladnie przeciwnie. facet, ktory nie ma kompleksow nie bedzie sie wstydzil pokazywac publicznie z malym pieskiem (Schwarzenegger ze swoim chi wyglada bosko!). A jak ma kompleksy, ogoli leb na lyso i kupi amstafa (bez rodowodu, rzecz jasna, bo te z rodowodami to ponoc lagodne sa...) Zgadzam się w 100%
ksara Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 A ja nie całkiem:evil_lol: Jak byliśmy na wystawie w Nowej Rudzie, to wieczorkiem mój mąż wyszedł z Bell na spacerek i wrócił cały spocony i zestresowany,powiedział,że już nigdy z nią nie wyjdzie bo cały czas uważał aby jej nie zdepnać.:lol:
ksara Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Patrzę na kalendarz i co widzę ????? Pyza dzisiaj skończyła 8 tygodni :multi: Chyba czas pomyśleć o odbiorze miotu ;) Czas też na nowe zdjęcia :lol:
Recommended Posts