Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ksara napisał(a):
To jest Tortilla Sweet Głogosia czyli Torka - Demolka :evil_lol:

OOO Ty zabokserzona jestes:lol:
a wiesz kogo ja znam...?
Calvadosa,Nicolasa i Marichuane...kojarzysz takie psiaki?:)

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ksara napisał(a):
Jak mogę ich nie znać :lol:

Jessica to moja znajoma :) -pozytywnie "zakręcona" na punkcie swoich psów:p-jedyna osoba z "prawdziwych"(nie tych internetowych) znajomych, ktora nie puka sie w czoło kiedy jej nawijam 5 h o psach:cool3::lol:

Posted

Loona napisał(a):
Proszę się nie bać ;) Figaro jak na razie ma chyba 7 doskonałych, z czego ok. 4 jest z pierwszą lokatą a reszta z drugą, pewna nie jestem... Ale ma niesamowity lęk przed obcymi, co niestety pokutuje na stoliku..

Edin jest zabaweczką u mojego brata,jest bardzo odważny.Ma za soba 2 wystawy.Miał zawsze ocenę doskonałą.W Głogowie był Zwycięscą rasy ,ale to nie znaczy że tak bedzie w Katowicach.Sedziowie tak róznie oceniaja ,ze nie spodziewam się duzych sukcesów .Będę zadowolona z oceny doskonałej ,o tytułach narazie nie myslę.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:mad:

Posted

Kinga_B napisał(a):
Hej dziewczynki,
możecie mi powiedziec kiedy jest ta wystawa w Katowicach-chetnie bym pojechala popatrzec:)

24 - 26 marca, ale Chi są w niedzielę :)

Posted

elżbietarusos napisał(a):
NUTASOB pochwal się jak się czują Twoje szczeniątka z dwóch ostatnich miotów.
Czy udało Ci się uratować tą maleńką suczkę i jak liczny miot urodził Ci się ostatnio ?

Przepraszam ,ze nic nie pisze o moich szczeniaczkach .Chce być pewna
które przeżyją .Jeszcze cały czas walczę o życie małej suczki .
Druga sunia urodziła 5 szczeniaczków .Te mają się dobrze,ale jak minie 8 dni bedę o nie bardzej spokojna.Suczka jest mała ale radzi sobie dobrze z
maluszkami.
Elżbieta ja prawie nie śpię,wiesz jak to jest przy takich malenstwach.
Ale obiecuje ,ze jak wszystko się unormuje zobaczycie pierwsze zdjecia.
No i nareszcie bedę miała internet znów pod reką u siebie.
pozdrawiam Was wszystkich " forofców " :multi:

Posted

[quote name='nutasob']Przepraszam ,ze nic nie pisze o moich szczeniaczkach .Chce być pewna
które przeżyją .Jeszcze cały czas walczę o życie małej suczki .
Druga sunia urodziła 5 szczeniaczków .Te mają się dobrze,ale jak minie 8 dni bedę o nie bardzej spokojna.Suczka jest mała ale radzi sobie dobrze z
maluszkami.
Elżbieta ja prawie nie śpię,wiesz jak to jest przy takich malenstwach.
Ale obiecuje ,ze jak wszystko się unormuje zobaczycie pierwsze zdjecia.
No i nareszcie bedę miała internet znów pod reką u siebie.
pozdrawiam Was wszystkich " forofców " :multi:

nutasob trzymam kciuki za wszystkie Twoje maluchy i ich mamusie! :kciuki:

Posted

Ja też trzymam kciuki.
Szczególnie za tą dzielną , maleńką , tak długo już walczącą o życie kruszynkę.

To prawda ze malenka jest uparta jakby chciala życ,ale jeszcze wszystko możliwe,słabo mi przybiera na wadze.Pozostaje mi czekac.Dziekuje że jestescie ze mną.

Posted

[quote name='Kenduś']nutasob trzymam kciuki za wszystkie Twoje maluchy i ich mamusie! :kciuki:

Kenduś dziękuję.Mamusie są bardzo dzielne .Tymbardziej ze ważą 2.20 kg i
druga trochę wieksza 2.80 kg.

Posted

Ja też trzymam kciuki.
Szczególnie za tą dzielną , maleńką , tak długo już walczącą o życie kruszynkę.

Malenka ważyła przy urodzeniu 57 gram teraz 78 ,to dosłownie kruszynka.

Posted

wszystkiego dobrego dla kobiet
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................................
smacznego tortu dla facetów

( nak na marginesie to zawsze sie zastanawiam czyje to własciwie jest święto. Byłam w cukierni i spotkałam tam same kobietki , żadnego faceta)
:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Tak tak, wszystkiego najlepszego :) Dla Was i Waszych suczek ;)

A swoją drogą to trochę dziwne, że na całym forum jest tak mało facetów...

Posted

Loona napisał(a):
Tak tak, wszystkiego najlepszego :) Dla Was i Waszych suczek ;)

A swoją drogą to trochę dziwne, że na całym forum jest tak mało facetów...

Bo faceci nie chętnie przyznają się ,że kochają czlałki ( to takie niemęskie :shake: -usłyszałam kiedys od Pana kupujacego żonie cziłke) teraz wiem,że czilka nie schodzi mu z kolan.Wszystkiego dobrego dla wszystkich Pań!!!!!.A wogóle to muszę się pochwalić,że wczoraj urodzio mi się 5 cziłałek :czterech chłopaków i jedynaczka ,za to śliczna:multi: .Jeden piesek jest troche słabszy,ale bardzo się garnie do życia,mama ma mase pokarmu więc jestem optymistką.Uwielbiam takie maluchy,choć pare nocy nie moich.Może w najbliższych dniach zrobie zdjęcia.Mam nadzieje,że im nie zaszkodzą.

Posted

A kto jest szczęśliwą mamusią? GRATULUJĘ!

Czekam na "nieszkodliwe" zdjęcia wszystkich dogomaniackich noworodków! (łącznie z Pyzą!)

Posted

olcha napisał(a):
A kto jest szczęśliwą mamusią? GRATULUJĘ!

Czekam na "nieszkodliwe" zdjęcia wszystkich dogomaniackich noworodków! (łącznie z Pyzą!)

Mamą jest BIBIEN Morawia.Zdjęcia zrobie i wkleje może nawet jutro.

Posted

ADMED napisał(a):
Bo faceci nie chętnie przyznają się ,że kochają czlałki ( to takie niemęskie :shake: -usłyszałam kiedys od Pana kupujacego żonie cziłke)

osobiscie uwazam, ze jest dokladnie przeciwnie. facet, ktory nie ma kompleksow nie bedzie sie wstydzil pokazywac publicznie z malym pieskiem (Schwarzenegger ze swoim chi wyglada bosko!). A jak ma kompleksy, ogoli leb na lyso i kupi amstafa (bez rodowodu, rzecz jasna, bo te z rodowodami to ponoc lagodne sa...)

Posted

kayla napisał(a):
osobiscie uwazam, ze jest dokladnie przeciwnie. facet, ktory nie ma kompleksow nie bedzie sie wstydzil pokazywac publicznie z malym pieskiem (Schwarzenegger ze swoim chi wyglada bosko!). A jak ma kompleksy, ogoli leb na lyso i kupi amstafa (bez rodowodu, rzecz jasna, bo te z rodowodami to ponoc lagodne sa...)

Zgadzam się w 100%

Posted

A ja nie całkiem:evil_lol:
Jak byliśmy na wystawie w Nowej Rudzie, to wieczorkiem mój mąż wyszedł z Bell na spacerek i wrócił cały spocony i zestresowany,powiedział,że już nigdy z nią nie wyjdzie bo cały czas uważał aby jej nie zdepnać.:lol:

Posted

Patrzę na kalendarz i co widzę ????? Pyza dzisiaj skończyła 8 tygodni :multi:
Chyba czas pomyśleć o odbiorze miotu ;)
Czas też na nowe zdjęcia :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...