Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...[/B]

Posted

ja tam nie wiem czy będzie cicho siedziała,
Bo ostatnio się jakoś nas nie bała....
Dzielnie walczyła o godność Pulpeta
Gotowa nam przywalić jak sam Saleta.

Jak ją doprowadzimy do ostateczności
To nam porachuje wszystkie kości....
I na nic nam się przyda, że we dwie siedzimy
Kiedy w tej walce życie stracimy :roll:

Posted

chociaż na kacyku Majqa pewno słabiutka
i sił tylu nie ma bo już przecież nie młódka :megagrin:
ja jednak wolę się stąd szybko ewakuować
niż się po krzakach za tą "nie młódkę" chować..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']ajć... coś się stało, maja????[/QUOTE]
Nic poza koniecznością trzeźwego sterowania mrówczym stadem, ten z tym mógł się spotkać, tamten z tamtym nie, tego przytrzymać, tamtego puścić, tego odpompować, innego zresetować, wystopować podminowanie mamy, sprawdzić, czemu któryś szczeka, inny milczy, wleźć do budy, bo pies nie wychodzi więc dlaczego = dojść przyczyny, uwaga = chronić brata przed Jolką...ja pierdzielę, w dooopie z takim okresem świątecznym. Wróciłam do domu, dopiero ze mnie schodzi powietrze. :-(

Posted

może i nie jestem normalna, bo coraz mniej mam cierpliwości do ludzi
dogo po południu nie chciało mi się coś załadować i czekając zajrzałam na jakies inne forum, gdzie były dyskusje typu:
jaki podkład (na twarz a nie pod nie trzymającego moczu psa :evil_lol:)
jakie torebki są modne w tym sezonie
gdzie pojechać w tym roku na wakacje - Turcja? Egipt? może coś w Azji?
jaki piling jest najskuteczniejszy

poczytałam to i owo i nie mogłam uwierzyć - czemu ludzie tracą czas na klepanie w klawiaturę na takie durne tematy? co to w ogóle za problemy??
nie mówię, że wszyscy muszą pomagać bezdomnym czy chorym psom, ale jest tyle nieszczęscia wsród ludzi na tym świecie - dzieci żyjące w nędzy, bite i poniżane przez rodziców alkoholików, chore dzieci, których matka nie ma na lekarstwa, starsi ludzie, którzy żyli godnie i uczciwie, a teraz przez tą durną uczciwość nawet na lekarstwa nie mają - i tysiące innych problemów........... a taka pinda jedna z drugą zastanawia się jaki puder na oblicze położyć
przy komputerach siedzą tysiące, setki tysięcy ludzi i pie..rzą o jakis podkładach, paznokciach itd - zamiast zrobić coś pożytecznego :roll:

Posted

Ajula takie jest zycie:roll:my zyjemy sprawami jak pomoc potrzebujacemu psu,a inne pindy:evil_lol:swoimi. Ale niestety nie ma takiej mozliwosci,zeby przekierowac ich zainteresowanie na piesy/a moze i lepiej/niech sobie kłada drogie kremy,wyjezdzaja do Turcji,kit im w ucho:angryy:

Posted

[quote name='Ajula']kit im w ucho i niech prowadzą rozważania na temat podkładów, ale kasą to mogłyby się trochę podzielić ;)[/QUOTE]
Swiete słowa cioteczko,mogłyby sie troche podzielic:razz:

Posted

Wróciłam do świata żywych .
Nie żebym dolewała oliwy , ale to chyba nie Remiś , Remiś to mały zgrabny żółty kurczaczek , a tu jakaś upasiona kurka .
Majqa oddawaj księciunia .
Jak mi Was brakowało , i co z tego , że nie mam prądu i gazu , w pracy mam dogo i już żyje .
Izuś jak znajdziesz Remisia to wyprzytulaj go od stęsknionej ciotki .