__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [B]Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...[/B] Quote
Ajula Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 taka jestem zmęczona a przez was muszę się kulać po podlodze ze śmiechu :megagrin::megagrin::megagrin: uwielbiam Was szalone kobiety :iloveyou: Quote
majqa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Ajulko, jak to kulać??? :-o Trafiłaś wszak na niezwykle poważną wymianę spostrzeżeń odnośnie Remika!!! :roll: Quote
Asior Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a jak idzie odchudzanie benia kuleczki????? Quote
Isadora7 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Asior']a jak idzie odchudzanie benia kuleczki?????[/QUOTE] padłam... rykłam i padłam Quote
Asior Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 To się podnoś szybciutko moja droga bo jak majka tu wparuje to nam skóre wygarbuje osz w mordę, znów wierszem gadam :D a nie planowałam :D Quote
Isadora7 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A tam takie garbowanie to jak zwykłe głaskanie jak zobaczy że nas dwie to sie nawet nie odezwie. Quote
Asior Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ja tam nie wiem czy będzie cicho siedziała, Bo ostatnio się jakoś nas nie bała.... Dzielnie walczyła o godność Pulpeta Gotowa nam przywalić jak sam Saleta. Jak ją doprowadzimy do ostateczności To nam porachuje wszystkie kości.... I na nic nam się przyda, że we dwie siedzimy Kiedy w tej walce życie stracimy :roll: Quote
Isadora7 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ja się tam nie boję bo mam w domu dwa jamole Quote
Asior Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a ja dwa kurduple małe, co się nikogo nie boją wcale :p Quote
majqa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Czekajcie hieny, niech no się tylko zregeneruję. :mad: Quote
Asior Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ło matusiu już wróciła i pewno teraz będzie nas biła.... Zatem szybciutko do łóżka uciekam... I na jakaś mega riposte do jutra poczekam Quote
Asior Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 chociaż na kacyku Majqa pewno słabiutka i sił tylu nie ma bo już przecież nie młódka :megagrin: ja jednak wolę się stąd szybko ewakuować niż się po krzakach za tą "nie młódkę" chować..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Chciałabym, to był dla mnie boleśnie trzeźwy Sylwester. Quote
majqa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Asior']ajć... coś się stało, maja????[/QUOTE] Nic poza koniecznością trzeźwego sterowania mrówczym stadem, ten z tym mógł się spotkać, tamten z tamtym nie, tego przytrzymać, tamtego puścić, tego odpompować, innego zresetować, wystopować podminowanie mamy, sprawdzić, czemu któryś szczeka, inny milczy, wleźć do budy, bo pies nie wychodzi więc dlaczego = dojść przyczyny, uwaga = chronić brata przed Jolką...ja pierdzielę, w dooopie z takim okresem świątecznym. Wróciłam do domu, dopiero ze mnie schodzi powietrze. :-( Quote
Ajula Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Majqa to już za Tobą :glaszcze: można wrócić do normalności - co oczywiście dla nas i tak znaczy coś innego, niż dla innych ludzi :evil_lol: Quote
majqa Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Prawda Ajuluś, nasza normalność daleka jest od powszechnie rozumianej. :-) Quote
Ajula Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 może i nie jestem normalna, bo coraz mniej mam cierpliwości do ludzi dogo po południu nie chciało mi się coś załadować i czekając zajrzałam na jakies inne forum, gdzie były dyskusje typu: jaki podkład (na twarz a nie pod nie trzymającego moczu psa :evil_lol:) jakie torebki są modne w tym sezonie gdzie pojechać w tym roku na wakacje - Turcja? Egipt? może coś w Azji? jaki piling jest najskuteczniejszy poczytałam to i owo i nie mogłam uwierzyć - czemu ludzie tracą czas na klepanie w klawiaturę na takie durne tematy? co to w ogóle za problemy?? nie mówię, że wszyscy muszą pomagać bezdomnym czy chorym psom, ale jest tyle nieszczęscia wsród ludzi na tym świecie - dzieci żyjące w nędzy, bite i poniżane przez rodziców alkoholików, chore dzieci, których matka nie ma na lekarstwa, starsi ludzie, którzy żyli godnie i uczciwie, a teraz przez tą durną uczciwość nawet na lekarstwa nie mają - i tysiące innych problemów........... a taka pinda jedna z drugą zastanawia się jaki puder na oblicze położyć przy komputerach siedzą tysiące, setki tysięcy ludzi i pie..rzą o jakis podkładach, paznokciach itd - zamiast zrobić coś pożytecznego :roll: Quote
rita60 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ajula takie jest zycie:roll:my zyjemy sprawami jak pomoc potrzebujacemu psu,a inne pindy:evil_lol:swoimi. Ale niestety nie ma takiej mozliwosci,zeby przekierowac ich zainteresowanie na piesy/a moze i lepiej/niech sobie kłada drogie kremy,wyjezdzaja do Turcji,kit im w ucho:angryy: Quote
Ajula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 kit im w ucho i niech prowadzą rozważania na temat podkładów, ale kasą to mogłyby się trochę podzielić ;) Quote
rita60 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Ajula']kit im w ucho i niech prowadzą rozważania na temat podkładów, ale kasą to mogłyby się trochę podzielić ;)[/QUOTE] Swiete słowa cioteczko,mogłyby sie troche podzielic:razz: Quote
Smyku Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wróciłam do świata żywych . Nie żebym dolewała oliwy , ale to chyba nie Remiś , Remiś to mały zgrabny żółty kurczaczek , a tu jakaś upasiona kurka . Majqa oddawaj księciunia . Jak mi Was brakowało , i co z tego , że nie mam prądu i gazu , w pracy mam dogo i już żyje . Izuś jak znajdziesz Remisia to wyprzytulaj go od stęsknionej ciotki . Quote
majqa Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 O, żesz...jaka upasiona kurka?????????????? :-( Quote
Recommended Posts