Ajula Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Majqa, wspólczuję :lookarou: to nie wina Remika, że taki jest ludzie to sie nigdy nie nauczą, kompletny brak wyobraźni też mam takie zdarzenia jak Ty i Isadora, chociaż unikamy ludzi i psów jak tylko możemy, czasami jak widze, że człowiek z psem bezmyslnie na nas lezie (ignorując fakt, że Gacek charczy i robi helikopter), to wołam z daleka, że ma nie podchodzić, a taki kretyn raz mi odpowiedział "ale mój jest łagodny i chce się tylko bawić" :crazyeye: Quote
majqa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Ajula'](...) to nie wina Remika, że taki jest (...) taki kretyn raz mi odpowiedział "ale mój jest łagodny i chce się tylko bawić" :crazyeye:[/quote] Jasne, że nie wina Remka, on zachował się jak rycerz. :evil_lol: Skąd ja znam to magiczne powiedzenie? :cool1: Mnie też takim częstują, a dalej niech się dzieje wola nieba. :roll: Quote
Ajula Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 prawda, Remik w swoim mniemaniu zrobił to, co było trzeba :lol: mały bohater kochany :lol: Quote
majqa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Po niedzielnym, wrogim "występie" Remka przed Jadzią (z mojego podpisu) mąż zatarł ręce i powiedział: "Dobly Lemiś, dobbbly, kupimy piesiowi kiełbaski." Miało to oznaczać zadowolenie, że dzięki terroryście nie grozi nam powiększenie stada. :evil_lol: Quote
Ajula Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='majqa'] "Dobly Lemiś, dobbbly, kupimy piesiowi kiełbaski." Miało to oznaczać zadowolenie, że dzięki terroryście nie grozi nam powiększenie stada. :evil_lol:[/quote] dobre dobre :evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 O a Remis nie jest sie w stanie wogole zaprzyjaznic ?? Bo Maya to robi takie cyrki przy pierwszym spotkaniu tak przez jakies 10 min, a potem to jej przechodzi i przewaznie, albo sie bedzie bawic, albo ucieknie :p:p Quote
majqa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Szarotka']O a Remis nie jest sie w stanie wogole zaprzyjaznic ?? (...) [/quote] Jemu się pragnienie mordu pokazuje w oczach. :-( Skubaniec nie chce nawet przyjaźni z suniami, o taryfie ulgowej wobec szczeniaczków nie wspomnę. Szarotko to on doszedł jako ostatni do mojego stada, za to nikogo więcej nie chce już dopuścić, wpada w drgawki i amok, normalnie nim telepie, brnie na oślep dorwać rzekomego przeciwnika. Quote
Ajula Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='majqa'] nikogo więcej nie chce już dopuścić, wpada w drgawki i amok, normalnie nim telepie, brnie na oślep dorwać rzekomego przeciwnika.[/QUOTE] Majqa, nasz gacek dokładnie taki sam :shake: jak czytam o Remiku, to tak jakbym o gaciu naszym czytała - też drgawki, amok, szaleństwo w oczach i nie ma żadnej możliwości zająć go wtedy czymś innym, na oślep kłapie zębami, już się zdarzyło, że nawet mnie w nogę dziabnął (bo akurat znalazła się na drodze jego zębów, jak się tak opętańczo rzucał) jestem pewna, że jakby trafił do kogoś mniej wyrozumiałego, to by już poszedł do uśpienia :-( Quote
majqa Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Ajula'](...) już się zdarzyło, że nawet mnie w nogę dziabnął (bo akurat znalazła się na drodze jego zębów, jak się tak opętańczo rzucał) (...) [/QUOTE] To tu muszę powiedzieć, na korzyść Remka, że.... Pomyślałam sobie (wprowadziłam pomysł w czyn parokrotnie), że jeśli szybko wysunę rękę (tak, tak, liczyłam się z efektem i wliczyłam go w koszty) to Remik rąbnie mnie i może kiedy się zorientuje to podziała na niego ekhm...zawstydzająco, ostudzi go, jak zwał tak zwał. Jakie było moje zdumienie, gdy pomimo prawdziwego szału, kiedy tylko trafiał na drodze pyszczka moją rękę, błyskawicznie, po prostu błyskawicznie, robił zwrot główką, by rękę ominąć i trafić w pustą przestrzeń byle nie we mnie! :-o Nie było najmniejszych szans, by mnie ugryzł. Pierwszy raz się spotykam z taką podzielnością uwagi i szybkością zmiany kierunku działania. :roll: Quote
Szarotka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jednym slowem Remik jest bardzo wybiorczy co gryzie :):) tylko psie miesko go interesuje :):) Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witaj Iwan..... uppssss.... Remigruszu Groźny:loveu: Quote
majqa Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Szarotka']Jednym slowem (...) tylko psie miesko go interesuje :):)[/QUOTE] Oj nie tylko...pana doktora i innych obcych już chciał uszczknąć. :cool1: Quote
Ajula Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='majqa'] błyskawicznie, robił zwrot główką, by rękę ominąć i trafić w pustą przestrzeń byle nie we mnie! :-o [/QUOTE] to już coś, widocznie nawet w złości jest w stanie zorientować się, że Ty to Ty :lol: Gacio czuje respekt przede mną i kocha mnie najbardziej na świecie, ale wydaje mi się, że jakbym chciała mu coś zrobić pod brzuchem albo przy ogonie, to by mnie ugryzł Quote
majqa Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Ajula']to już coś, widocznie nawet w złości jest w stanie zorientować się, że Ty to Ty :lol: (...) [/QUOTE] I lepiej żeby go ta bystrość nie opuściła. :shake: Quote
Ajula Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 melduję, że zakładam galerię moich skarbów narazie tylko kilka zdjęć Hexi, w wolnej chwili powklejam następne i jeszcze pokażę Gacusia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171987[/URL] Quote
Isadora7 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No to dobranockuj Remiś i pozdrów Manię bo się dokopać do niej nie mogę. Quote
majqa Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='Isadora7']No to dobranockuj Remiś i pozdrów Manię bo się dokopać do niej nie mogę.[/QUOTE] Bośmy się z Manią opuścili ale tylko wątkowo. Quote
Ajula Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='majqa']Bośmy się z Manią opuścili ale tylko wątkowo.[/QUOTE] a gdzie jest Mani wątek? chętnie bym zobaczyła Quote
majqa Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 A otoż i wątek Maniutka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120342[/URL] Quote
Smyku Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ło Jesssoo wreszcie znalazłam mojego ulubieńca . Majqa wiem , że masz co robić ale daj cóś dla oka , albo chociaż go ukochaj i wytarmoś . Quote
majqa Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Wytarmoszę i ukocham, a juterkiem obfocę. Dziś mieliśmy spotkanie z owczarkiem, którego i Remuś i Mania, słowem oboje chcieli zgładzić. :roll: Quote
Karilka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cioteczka jak tam z żarłem stoisz? Chcesz worek bytówki? Mięsko sie spisało? Chcesz więcej? Quote
majqa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Nie Karilko, wszystko czego mi potrzeba mam. Dziękuję za pamięć. :lol: Może dziś popstrykam Remka (a jeśli nie dziś to na bank w sb., wraca mąż i pójdziemy całą ferajną na spacer), bo wczorajszy dzień upłynął pod znakiem focenia Jadzi. Quote
majqa Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Specjalnie dla Ciebie Smyku... :loveu: Spacer = katastrofa, obieranie z rzepów, rozplątywanie smyczy. :roll: Psiaki szybsze niż migawka więc większość zdjęć out ale są i filmiki i te wyszły jako tako. :cool1: [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/6828/p1080239s.jpg[/IMG] [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/5218/p1080240.jpg[/IMG] [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/8323/p1080242.jpg[/IMG] [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/8585/p1080251.jpg[/IMG] [IMG]http://img97.imageshack.us/img97/2673/p1080254.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts