Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']:diabloti: :evil_lol: majqa ma może dwa łóżka :cool1:[/quote]
Jasne, tylko drugie znacznie mniejsze zajmuje mąż (z doskoku z Jolą). :evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Jasne, tylko drugie znacznie mniejsze zajmuje mąż (z doskoku z Jolą). :evil_lol:[/quote]

:p to może złożymy się na łóżko dla majqi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='majqa']To nic nie da Larciu. :lol: Ogony powędrują za mną i to, czy inne łóżko będzie stało puste. ;)[/quote]

To kupmy takie ogromne łoże :diabloti:

Posted

Wczoraj był dzionek walki z Remkową sierścią. Jejku, on zaczyna wyglądać jak mała owieczka, sierść zaczyna układać się w fale, zawijasy, loki. Nie mogę się doczekać aż zarosną mu jeszcze uszka i pycholek. Walkę z niesfornym włosiem wygrałam dzięki kupionemu grzebieniowi. ;)
Remuś potulnie poddał się zabiegowi doprowadzania go do ładu. :lol:

Posted

[quote name='rita60']Potulnie:crazyeye:zwiazałas go:razz:[/quote]
Na całe szczęście takie sprawy jak wszelka kosmetyka - kąpiele, wycieranie łapek, czesanie, pielęgnacja siusiaczka (i co tam jeszcze) przechodzą na zadziwiającym luzie. Remiś wtedy jest ostoją spokoju.

Posted

[quote name='majqa']Na całe szczęście takie sprawy jak wszelka kosmetyka - kąpiele, wycieranie łapek, czesanie, pielęgnacja siusiaczka (i co tam jeszcze) przechodzą na zadziwiającym luzie. Remiś wtedy jest ostoją spokoju.[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: szok! ;)

Posted

Jeszcze tego by brakowało, gdybym nie mogła Remka odpucować. :evil_lol:
Dziś wieczorkiem stoczył walkę wygłupową z kocurem Elżbietą. Teraz jedno i drugie smacznie śpiunia. :loveu:

Posted

Nie dało się zwierzów porozdzielać więc są razem. :lol:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=yCIaAIGY30A]YouTube - zwierza1[/url]

[url=http://www.youtube.com/watch?v=88KDiDtaNDo]YouTube - zwierza2[/url]

[url=http://www.youtube.com/watch?v=Wxl4fSyNYTo]YouTube - zwierza3[/url]

Posted

Jaka słodka gromadka :loveu: Remik tak fajne pozuje do kamerki :cool3: a ten piesio biało-czarny też fajnie w ostatnim filmiku zaczął dominować przed obiektywem :loveu:

Posted

wspaniałe stadko :loveu:
w Remisiu to można się zakochać na amen, czy on aby napewno prawdziwy? bo wygląda jak pluszak ze sklepu z zabawkami :evil_lol:
a Jolka przypomina mi moją lalunię, nawet ustka ma pomalowane tak samo :loveu:

Posted

Byliśmy dziś u pani behawiorystki. O zgrozo, ponieważ nie trafiliśmy żadnego psa na spacerze nie było szans na pokaz tego, co niuniuś potrafi. :evil_lol: (Niemal wyszło, że mam urojenia, błahahaha.) Zdaniem fachowca będą z Remisia ludzie. ;) Wstępna obserwacja pokazała, że Remiś robi, co w jego mocy (i w jego przeświadczeniu), by mnie bronić, popisać się przede mną i wykazać się, stąd m.in. jedna z przyczyn polowania na zewnątrz. Mam już środki zaradcze, od jutra cudujemy. Osobno dojdzie i do spotkania na Remikowym, mieszkaniowo - osiedlowym gruncie (tu już na bank da ognia więc będzie pełnia obserwacji niepożądanych zachowań). W domku dojdzie nauka zabawy zabawkami - instrukcja w głowie, do tego zmiana smyczy na klasyczną, nie flexi (dla jasnego wyznaczenia granic spacerowych).
Z beczki pokrewnej. Myślałam, że mi serce pęknie. :roll: Zaparkowałam za daleko więc poszłam po autko, a mąż został z Remkiem. Gdy biduś zobaczył, że odchodzę, a on nie idzie ze mną, szczekał i...płakał, skóra cierpła. :-( Wcisnęłam na bambosz i zaraz byłam z powrotem, ależ się cieszył. :loveu:

Posted

[quote name='majqa'] Wstępna obserwacja pokazała, że Remiś robi, co w jego mocy (i w jego przeświadczeniu), by mnie bronić, popisać się przede mną i wykazać się, stąd m.in. jedna z przyczyn polowania na zewnątrz. Mam już środki zaradcze, od jutra cudujemy. [/quote]
przypuszczam, że mój gacek ma dokładnie to samo :roll: nawet w domu zdarza sie mu odgradzać mnie własnym ciałem od innych domowników - tak jakby chciał blokować dostęp do mnie
dlatego jestem ciekawa, jak będą działać na Remika środki zaradcze
opisuj Majqa koniecznie, może i ja coś skorzystam :razz:

Posted

Jak wróciliśmy to...znów mi pękało serducho, bo Remuś nie odstępował mnie na krok i był jakiś taki zgaszony. Musiał być bardzo wystraszony, że jakieś konsylium się nad nim zebrało, może bał się i tego, że...go zostawię?
Dopiero wieczorkiem wszedł na obroty, a po ostatnim spacerze z mężem wpadł do pokoju jak bombowiec i witał się ze mną, jakby mnie wieki nie widział. Biedny malec. Mocno go wycałowałam i przytuliłam.
Ajulko, jeśli tylko coś zacznie mi zdawać egzamin, dam znać.