Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie nie wiem kiedy były dodawane bym musiała poszukać na wątku (możliwe że są aktualne)
To by się przydały ogłoszenia na których nie ma jeszcze Bingusia :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola, dziękuję za zaproszenie, ale finansowo nie mogę pomóc. Będę pamiętać o Bingo, jak tylko któryś z moich podopiecznych wyskoczy mi z portfela. W wolnej chwili przeczytam wątek i będę zaglądać.

Posted

[quote name='bela51']Może wesprzemy Binga jakimś bazarkiem?? Ja juz nic ciekawego nie mam, ale jeśli ktos ma, to przeslijcie mi zdjęcia. Chetnie wystawię.:lol:[/QUOTE]

bela51, a byłaby możliwość, żebym Tobie przesłała "fanty", a Ty byś porobiła zdjęcia i wystawiła bazarek?
Moja koleżanka z pracy zrobiła kolczyki i przekazała je na psiaki :) Przesłałabym 10 par. Co Ty na to?

Posted

Iza B.to będzie izabela1234 bo mam ją zapisaną w deklaracjach stałych że wpłaca 15zł...

A ty Agato,Sonio też już zapłaciłaś?
I jaka kwota jest na koncie Binga?

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Nowe wpłaty:

Agnieszka P. to pewnie jest Akrum - 20zł
Dziękujemy:lol:[/QUOTE]
tak, to ja...jak zwykle zapomniałam podać nick ;)

Posted

wysłałam wątek Binga do jednego chłopaka, który napisał do mnie na nk wiedzac, że pomagam w adopcjach psiaków, a ze u nas w przytulisku nie ma ON'ka psa, tylko sunia, więc podesłałam mu watek Binga i namiary na Ciebie Tola...

Posted

szkoda, że nikt już się nie odzywa w sprawie Bingo... tyle miał ogłoszeń...
a może, może tekst trzeba inny ułożyć? hm... oj przydały by się nowe zdjęcia, takie na zielonej trawce...
nie ma w pobliżu tego hoteliku jakiejś dogomaniaczki, która mogłaby podejść odwiedzić BIngusia i obfotografować?

Posted

[COLOR="#ff0000"][SIZE="5"]JAMNICZEK BULI SZUKA DOMU STAŁEGO!![/SIZE][/COLOR]
Jest w DT, ale potrzebuje pilnie DS bo nie
może już za długo być w DT!!!

[SIZE="4"]NIE SKAZUJMY GO NA POWRÓT
DO SCHRONU.!!!![/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolskich-szuka-domu"]http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolskich-szuka-domu[/URL]

[COLOR="#ff0000"]ROZSYŁAJCIE TEN WĄTEK!![/COLOR]