Isadora7 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='majqa']Szczęka mi opadła, jak zobaczyłam opis przedmiotu aukcji. Pomysł bomba![/quote] pomysł super, ale jakbyś zechciała się ze mną skontaktować teraz na GG lub telefon byłoby super. Coś bym zaproponowała zmienić w aukcji, aby sie all nie przyczepiło w kwestii formalnej. Moje GG 2245542, telefon masz podany, jestem jeszcze z 10-15 minut Quote
Isadora7 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='majqa']Poranne dźwiganie wątku...[/quote] Wspomogę :) Quote
Iwona77 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Isadora7']pomysł super, ale jakbyś zechciała się ze mną skontaktować teraz na GG lub telefon byłoby super. Coś bym zaproponowała zmienić w aukcji, aby sie all nie przyczepiło w kwestii formalnej. Moje GG 2245542, telefon masz podany, jestem jeszcze z 10-15 minut[/quote] nie mam GG ale bardzo chętnie zmienie jak powiesz! możesz napisać na prywacie? zaraz będe lecieć do psa prawdopodobnie więc będe potem Quote
Iwona77 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 byłam u nich, moim zdaniem pies mógłby tam być bo widze, że nie jest tak jak to przedstawiają, wina leży po ich stronie, jedyną zabawką suki jest drugi pies, ten drugi też ma charakter i też jest zaczepny. Mówiłam by dali psu jakieś zabawki niestety nic nie kupili, trudno, dałam ogłoszenie do gazety, jutro będe po mieście rozwieszać. Na wszystko psu pozwalają a potem się dziwią, że są problemy. Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Qrczę, jak ja się zawsze obawiam takiej ciszy. Czekamy cierpliwie na wpis Iwonki. Quote
Iwona77 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Niesamowity sukces:-)! pies znalazł nowy dom:-) tym razem kazałam go zbadać bardziej doświadczonej koleżance:-) ja też przy tym byłam otrzywiście:-) Państwo odpowiedzieli na jakieś stare moje ogłoszenie i zakochali się w suni tak, że po kontroli ich domu uprosili nas byśmy im dali pieska jeszcze dziś, mam nadzieję, że się będzie ładnie zachowywał tym razem:-) !!! im wczoraj zdechł 12 letni piesek i chcieli wypełnić odrazu pustke. Tamten piesek miał co rok szczepienia (była książeczka), widzieliśmy zdjęcia, Państwo bogaci ale skromni. Ogromny teren do biegania. Sterylizacja zaplanowana już w przyszłym tygodniu! Państwo zwrócili byłej właścielce za szczepienia a ta dała te 50 zł na poczet szczepienia szczeniaczka:multi: który jeszcze u mnie jest:-) czyli wszystko wydaje się być w najlepszym porządku:-) A co będzie dalej czas pokaże:-) Quote
Iwona77 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Dziękuje za pomoc i wsparcie i papa wracam jak narazie na miau:-) bo przyznam się, że ja tak z natury to kociara jestem nie psiara:-) A jak jesteście na miau prosze o podbicie wątku, kot mojej znajomej traci sierść ciekawa i naprawde dziwna sprawa. Dzięęęęki:-) [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96382[/URL] Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Uff, to jakiś pozytyw. Iwonko, jeśli wszystko, w miarę upływu dni, potoczy się, jak przewidujesz, zmień proszę na tytuł, w którym będzie info, że sunia jest już w nowym domu. Pozdrawiam serdecznie! :lol: Quote
Isadora7 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Iwona77']Niesamowity sukces:-)! pies znalazł nowy dom:-) tym razem kazałam go zbadać bardziej doświadczonej koleżance:-) ja też przy tym byłam otrzywiście:-) Państwo odpowiedzieli na jakieś stare moje ogłoszenie i zakochali się w suni tak, że po kontroli ich domu uprosili nas byśmy im dali pieska jeszcze dziś, mam nadzieję, że się będzie ładnie zachowywał tym razem:-) !!! im wczoraj zdechł 12 letni piesek i chcieli wypełnić odrazu pustke. Tamten piesek miał co rok szczepienia (była książeczka), widzieliśmy zdjęcia, Państwo bogaci ale skromni. Ogromny teren do biegania. Sterylizacja zaplanowana już w przyszłym tygodniu! Państwo zwrócili byłej właścielce za szczepienia a ta dała te 50 zł na poczet szczepienia szczeniaczka:multi: który jeszcze u mnie jest:-) czyli wszystko wydaje się być w najlepszym porządku:-) A co będzie dalej czas pokaże:-)[/quote] Piękna sprawa :) Quote
MartynaP Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 super :lol: zmień moze tytuł bo ten dalej straszy :roll: Quote
Iwona77 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Nowy tytuł nowa nadzieja:-) jak narazie z suni są zadowoloni, nie uznają bicia tylko dużo mówią do niej i tłumaczą:-) Sunia ładnie szczeka też na obcych z czego też są zadowoleni bo mieszkają prawie na odludziu. Quote
Recommended Posts