Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak już pisałam, ten pies nie wykazywał żadnego zainteresowania kotem Funi i vice versa zresztą. Nie wiem czy coś się zmieniło w jego zachowaniu (oprócz wyraźnej chęci do życia i zabawy zamiast strachu i apatii), ale pewnie nie , bo wiedzielibysmy o tym.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja uważam,że małe mieszkanie to nie problem,stonka ma małe mieszkanie i sporą gromadkę,więc najważniejsza jest miłość i podejście do zwierząt!!!

Posted

Odezwał sie ktoś z okolic Zamościa w sprawie psa. Chętnie adoptowałby go. Poinformowałam człowieka ,że inne domy są w trakcie sprawdzania. Mam oddzwonić we wtorek.

Posted

Rozmawiałam z Estera ,wszystko OK PAŃSTWO BARDZO OTWARCI .Duzy dom z wielka działka .Dwoje dzieci ,najmłodsze 12 lat .
Bardzo czekaja na Edena i chcą jeszcze kilka dni ,zeby sie przygotować na jego przyjazd.pan zaznaczył ,ze w lecie Eden będzie w budzie a w Zimne dni będą brać go do domu .Maja już jednago psa kundelka ,mieszka z nimi w domu .Pan z zawodu jest architektem,szykuje budę dla Edena ;)

Posted

Witam wszystkich zainteresowanych losem Edena porzuconego na stacji.
Eden cały i zdrowy przemierzył 600 km aby znaleźć się w swoim nowym domu w Bydgoszczy:multi:.Zaaklimatyzował się bardzo szybko,ma tu kolegę wielkości jego głowy:eviltong: biegają razem po ogrodzie i ciągle się bawią.Był niestety mały problem dotyczący wchodzenia po schodach(chyba nigdy tego nie robił)więc trzeba było go kilka razy dziennie wnosić i znosić,jednym zdaniem trochę się natrudziliśmy,ale już jest ok.Postaram się w najbliższych dniach umieścić jego fotki.Chcielibyśmy podziękować wszystkim tym,którzy włączyli się w akcję znalezienia nowego domu dla tak wspaniałego psiaka:buzi::buzi:
Ps.Imię pozostało bez zmian.Pozdrawiam

Posted

EDENKA napisał(a):
Witam wszystkich zainteresowanych losem Edena porzuconego na stacji.
Eden cały i zdrowy przemierzył 600 km aby znaleźć się w swoim nowym domu w Bydgoszczy:multi:.Zaaklimatyzował się bardzo szybko,ma tu kolegę wielkości jego głowy:eviltong: biegają razem po ogrodzie i ciągle się bawią.Był niestety mały problem dotyczący wchodzenia po schodach(chyba nigdy tego nie robił)więc trzeba było go kilka razy dziennie wnosić i znosić,jednym zdaniem trochę się natrudziliśmy,ale już jest ok.Postaram się w najbliższych dniach umieścić jego fotki.Chcielibyśmy podziękować wszystkim tym,którzy włączyli się w akcję znalezienia nowego domu dla tak wspaniałego psiaka:buzi::buzi:
Ps.Imię pozostało bez zmian.Pozdrawiam

Ale wiesci:loveu:
To czekamy na zdjęcia:lol:
A z imienia bardzo się cieszę:lol:

Posted

Wzruszyłam się tą informacją. Cieszę się niezmiernie.
Dobrze byłoby jeszcze jakieś zdjęcia zobaczyć. Wiem,że Funia pstrykała po przyjeździe pańciostwa po naszego Edenka,ale chyba nadal nie może się tutaj zalogować.