ala123 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jak już pisałam, ten pies nie wykazywał żadnego zainteresowania kotem Funi i vice versa zresztą. Nie wiem czy coś się zmieniło w jego zachowaniu (oprócz wyraźnej chęci do życia i zabawy zamiast strachu i apatii), ale pewnie nie , bo wiedzielibysmy o tym. Quote
Torusia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ja uważam,że małe mieszkanie to nie problem,stonka ma małe mieszkanie i sporą gromadkę,więc najważniejsza jest miłość i podejście do zwierząt!!! Quote
funia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Jutro o 20 wizyta w Bydgoszczy ,czekamy więc na sprawozdanie Estery;) Quote
ala123 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Odezwał sie ktoś z okolic Zamościa w sprawie psa. Chętnie adoptowałby go. Poinformowałam człowieka ,że inne domy są w trakcie sprawdzania. Mam oddzwonić we wtorek. Quote
funia Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Wiem na razie tyle ,ze Bydgoszcz nie wypada żle więc za chwilę bedę wiedziała więcej;) Quote
ala123 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Skoro super to super. Trochę daleko ale to pewnie nie przeszkoda. A coś więcej o domku itp. w tym temacie? Quote
funia Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Rozmawiałam z Estera ,wszystko OK PAŃSTWO BARDZO OTWARCI .Duzy dom z wielka działka .Dwoje dzieci ,najmłodsze 12 lat . Bardzo czekaja na Edena i chcą jeszcze kilka dni ,zeby sie przygotować na jego przyjazd.pan zaznaczył ,ze w lecie Eden będzie w budzie a w Zimne dni będą brać go do domu .Maja już jednago psa kundelka ,mieszka z nimi w domu .Pan z zawodu jest architektem,szykuje budę dla Edena ;) Quote
ala123 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A co z transportem? Pan mógłby wyjechać trochę w naszą stronę? Quote
funia Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Państwo osobiście odbierają Edena w piatek około 18 tej:loveu: Quote
*Gajowa* Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Super ! Zapowiada się rychłe, szczęśliwe zakończenie :multi: zaciskam kciuki :thumbs:. Quote
ala123 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Trzymajmy kciuki,trzymajmy za pomyślne zakończenie tej historii Quote
EDENKA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witam wszystkich zainteresowanych losem Edena porzuconego na stacji. Eden cały i zdrowy przemierzył 600 km aby znaleźć się w swoim nowym domu w Bydgoszczy:multi:.Zaaklimatyzował się bardzo szybko,ma tu kolegę wielkości jego głowy:eviltong: biegają razem po ogrodzie i ciągle się bawią.Był niestety mały problem dotyczący wchodzenia po schodach(chyba nigdy tego nie robił)więc trzeba było go kilka razy dziennie wnosić i znosić,jednym zdaniem trochę się natrudziliśmy,ale już jest ok.Postaram się w najbliższych dniach umieścić jego fotki.Chcielibyśmy podziękować wszystkim tym,którzy włączyli się w akcję znalezienia nowego domu dla tak wspaniałego psiaka:buzi::buzi: Ps.Imię pozostało bez zmian.Pozdrawiam Quote
Tola Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 EDENKA napisał(a):Witam wszystkich zainteresowanych losem Edena porzuconego na stacji. Eden cały i zdrowy przemierzył 600 km aby znaleźć się w swoim nowym domu w Bydgoszczy:multi:.Zaaklimatyzował się bardzo szybko,ma tu kolegę wielkości jego głowy:eviltong: biegają razem po ogrodzie i ciągle się bawią.Był niestety mały problem dotyczący wchodzenia po schodach(chyba nigdy tego nie robił)więc trzeba było go kilka razy dziennie wnosić i znosić,jednym zdaniem trochę się natrudziliśmy,ale już jest ok.Postaram się w najbliższych dniach umieścić jego fotki.Chcielibyśmy podziękować wszystkim tym,którzy włączyli się w akcję znalezienia nowego domu dla tak wspaniałego psiaka:buzi::buzi: Ps.Imię pozostało bez zmian.Pozdrawiam Ale wiesci:loveu: To czekamy na zdjęcia:lol: A z imienia bardzo się cieszę:lol: Quote
ala123 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wzruszyłam się tą informacją. Cieszę się niezmiernie. Dobrze byłoby jeszcze jakieś zdjęcia zobaczyć. Wiem,że Funia pstrykała po przyjeździe pańciostwa po naszego Edenka,ale chyba nadal nie może się tutaj zalogować. Quote
funia Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Mam Fajne zdjęcia ,ale jutro dopiero wstawie .Ludzie super .lepiej eden nie mógł trafić :loveu::loveu: Quote
funia Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Zdjęcie przedstawia Edena ze swoimi nowymi właścicielami przejechali po niego ponad 1000 km ,wielkie brawa!!!!!!!!!!! Quote
*Gajowa* Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Miał Eden szczęście :lol: wspaniałe wieści :multi:. Jest śliczny ! Quote
Recommended Posts