Szarotka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Hm mnie glownie o to chodzi, ze ja tak naprawde nie wiem jaka jest Ksenia, do jakiego domu sie nadaje, czy moze mieszkac w mieszkaniu, dzieci, inne zwierzeta, czy sie zgadza z innymi psami, koty itp ?? Ja to wszystko bedzie wiadome to bedzie latwiej dom znalezc. A pojechanie do hotelu nie lezy w mocy kazdego nawet jak ma ochote. I jezeli uwazasz, ze brak informacji o psie nie jest przyczyna tego, ze jest malo ludzi na watku to co ??? Moj Henio siedzial w hotelu prawie 6 lat a frekwencja na watku dalej jest mimo, ze poszedl do domu. Glownie chodzi o to, co bedzie jak wszyscy z watku odejda, to co wtedy z Ksenia, czy Wiosna bedzie ja trzymala za darmo ? 1 Quote
Tianku Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Szarotko to nie jest do konca tak ze nic o Kseni nie wiemy nie bede sto razy pisac tego samego... O dzieciach psach o tym ze kota zje na dzien dobry itd 6i jej charakterze bo hotelik to wszystko podawal Quote
Tianku Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Szarko na olx sie skonczylo wyroznienie ale przewaznie caly czas wyrozniam telefon jest do Ladymonii bo tak chcial tez hotelik bo nie on bedzie decydowal o tym do jakiego domu trafi Ksenia Ladymonia wejdz tu i cos napisz... Quote
NusiaiJa. Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 aby pomóc Kseni wszystko musi być jasne,aktualny kontakt w sprawie suni , wiadomości na bieżąco o postepach psa, fotki. Byc może potrzebna decyzja o podjęcia współpracy z behawiorystą, Sunia jest urocza,ale nie wiadomo czy pokonała swoje lęki ? Trzeba jej pomóc,udostepniać na fb i gdzie się da,zapraszać znajomych.Bez takich działań trudno będzie,bo skrzywdzonych psiaków jest mnóstwo.Życzę dużo cierpliwości w szukaniu domku, trzeba wierzyć do końca.Moja deklaracja pomocy finansowej suni jest aktualna,ale chcę wiedzieć coś o niej więcej , 1 Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Przepraszam ale ja nie mam czasami jak wejść na dogo -brak czasu.Doba jest za krótka dzieci psy obowiązki . Był jeden telefon ale Pan powiedział ze nie chcę Tak starej suczki. Max do 2 lat. Nikt więcej już nie dzwonił. 1 Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Telefon był 2 dni temu miałam napisać smsa do Mari23. Słuchajcie test trzeba poprawić .Błagam dajcie mi pomyśleć co zmienić i 2 dni czasu 1 Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Dzwoniłam do wiosny kilka tyg temu i prosiłam o fotki . Ma małego synka ale Zadzwonie dzisiaj i zapytam co i jak i żeby foty dodali Kseni. Jeżeli będzie jakiś telefon to dam znać jak nie osobiście to napiszę smsa do mari23 żeby napisała. Rozbolalo mnie serce po tych słowach :Nie chcę starej suki ile może pozyc. Swoją deklaracje finansowa podtrzymuje na Ksenie i będę podtrzymywać i nie unikam za nią odpowiedzialności .Tylko sytuacja jest u mnie troszkę ciężka. Mam chore dziecko i walczę żeby wyzdrowiala Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 I wiemy to że każdego musi obszczekac i kocha Elvisa . Przelalam 25 zł deklaracja stała dla Kseni. Tianku jestem teraz w domu rodzinny napisz mi smsa z adresem .Mama poszykowala mi to co mogę dac na bazarki . Dasz rade kochana zrobić? Quote
ranias Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Nie wiem co napisać. Na ile mogę pomóc, pomagam. Przydałoby się pewnie dużo więcej działań,żeby Ksenię wyadoptować, wspólnych działań. Od wczoraj mój dół psychiczny się powiększa..Byłam na wycieczce, po drodze rozdaliśmy cały prowiant. Psy przy drodze, na przystankach, na stacjach benzynowych. Psy przy budach.Może jestem histeryczką. Tak lubię jeździć po Polsce. A coraz bardziej boję się wysiadać z samochodu.... 1 Quote
Szarotka Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Ok nie dajmy sie zwariowac. Kazdy pomaga ile moze i ja rozumiem, ze kazdy ma swoje sprawy, ale musimy sie jakos zebrac i lepiej zorganizowac. No wiec tak nowy tekst do ogloszen, zdjecia to w sumie Ksenia ma b. ladne. Nie ma sie co zalamywac tym co ludzie mowia o Kseni, bo to ich opinia. Henio ma 8 lat i tak go chcieli, wzieli i jest szczesliwy. :) Ja moge finansowo i na f.b. Tyle bede robic. Ranias nie daj sie :) Zrobilas co dalas rade. Trzeba myslec pozytywnie i juz bo inaczej to sie czlowiek tylko oslabia i juz nic dla nikogo nie moze zrobic. LadyMonia sorry, ze masz taka trudna sytuacje. Czasami sie frustruje, bo jest tu malo... Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Damy radę!!!!My kobitki zawsze damy radę. Quote
Tianku Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Uwaga uwaga ogloszenie parafialne :) Ladymonia jak pisala wyzej ma fanty na bazarek ja w chwili obecnej z przyczyn zdrowotnych nie jestem w stanie obfocic i jezdzic na poczte czy ktos moglby sie podjac zrobienia bazarku? kasa potrzebna wiec oprocz innych dzialan trzeba ja zdobywac Czy ktos sie podejmie? Quote
NusiaiJa. Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 chciałam przelać grosik Kseni,czy na konto stowarzyszenia ? proszę o wiadomość na priv. Mam nadzieję że jak się ciotki zorganizują i będą współpracować,jest nadzieja na pomoc suni,bo zostawić ją na pastwę losu to teraz nie można.Pomalutku,wszystko sie ułoży,Bazarek, fajna rzecz,ale ja nie potrafię :( udostępniać będę Ksenię na fb i zapraszać znajomych ale muszą być dość często informacje o suni i fotki.Grosikiem też wesprę. Quote
Szarotka Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Ostatnio bazarek dla Kseni robila Aldurumka ( mam nadzieje, ze nie przekrecilam) , moze by sie dala namowic raz jeszcze ??? Quote
Szarotka Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 Monia Ty prowdzisz Kseni strone na f.b ?? mialam wrazenie, ze mnie dodalas jako administratora, ale jakos nie moge sie tam dostac .... Quote
Szarotka Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Kto zrobi bazarek dla Kseni ?? moze zycie Kseni sie zmieni :) Quote
sharka Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 robię bazarki, tylko u mnie strasznie krucho z czasem :'( gdyby były zdjęcia to w 1 wieczór zrobię bazarek, to właśnie zrobienie zdjęć i opisów zabiera najwięcej czasu :/ ale jak nikt się nie zgłosi to zrobię 2 Quote
Marinka Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 Tianku, a u kogo są fant do obfocenia i opisania? Mam nie mało, ale bardzo mało czasu....właśnie wróciłam z Poznania od mojej bardzo schorowanej mammy, ale może jakoś dam radę? Quote
mari23 Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 O 12.03.2016o12:18, handzia napisał: Przelewam z wątku Henia dla Kseni 150 zł :) Proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą :) potwierdzam, dotarło!!!! 150 zł na koncie Kseni już, a ja nareszcie mam Internet i będę tu mogła częściej zaglądać. Quote
Szarotka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 No to walczymy dalej o przetrawanie Kseni .. Quote
NusiaiJa. Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 wysyłam mały grosik dla Kseni, prosze napiszcie co u suni Quote
Aldrumka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 O 14.03.2016o19:29, Szarotka napisał: Ostatnio bazarek dla Kseni robila Aldurumka ( mam nadzieje, ze nie przekrecilam) , moze by sie dala namowic raz jeszcze ??? mogę zrobić powtórnie ze swoich fantów, bo te od Ladymonia sa daleko; a może ktos znajomy jeździ przez Warszawę ? z rozliczenia wynika, że nie jest opłacony styczeń, luty i marzec Quote
Recommended Posts