Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziak25']Cioteczki proszę o informację ile deklaracji mi brakuje bo przelew robię co miesiąc. Cioteczki przelewy będą ode mnie wychodziły 10 każdego miesiąca bo tak mam wypłatę[/QUOTE]

Kochana z rozliczeń wynika, że za miesiące XII 2013 i I 2014 brakuje 10,00zł + 5,00zł za miesiąc II 2014

Posted

[quote name='Marinka']Kochana z rozliczeń wynika, że za miesiące XII 2013 i I 2014 brakuje 10,00zł + 5,00zł za miesiąc II 2014[/QUOTE]
Cioteczki w marcu zrobię zbiorowy przelew - oki?:)

Posted

[quote name='madziak25']Cioteczki w marcu zrobię zbiorowy przelew - oki?:)[/QUOTE]

jasne, że oki :)
dziękujemy za pomoc !!!!

na razie mamy taką wpłatę:

5,- Paweł Leszek D. z Warszawy (13.02.)

jutro termin zapłaty

Posted

Tianku napisał(a):
tak cichutko u Kseni :-( Rozliczam już bazarek to grosik wpadnie do skarbonki...

na razie wpadly inne "grosiki" :)

100,- Paweł Piotr W. z Wrocławia (28.02.)
15,- ranias III (03.03.)

Posted

Na konto paypal wpłynęła deklaracja za luty (26,02,) od Moniki.J. w wys. 10 euro, co system przeliczył na kwotę 40,79zł.
Kwotę tę przelałam przed chwilką na konto Ani....jak przepłyną Ania przeleje je na konto Kseni w Stowarzyszeniu Help Animals

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kochani [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na [FONT=arial][SIZE=2]KLIK _>[/FONT]XVIII już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias :loveu:oraz Aimez_moi [/FONT]
:loveu:

Znajdziecie tu coś dla Pań, Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile:

ZAPRASZAMY :smile: