Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

[FONT=comic sans ms][SIZE=5]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XV już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie
[/FONT]
[FONT=comic sans ms][SIZE=5][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5]fanty [/FONT]ofiarowała nasza kochana ranias i tym razem również Aimez_moi [/FONT]:loveu:

Znajdziecie tu coś dla Pań, Panów i Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile:

TUTAJ

Posted

[quote name='ranias']i co u naszej suni?

dzisiaj miał być wet w hotelu, wśród innych właśnie nasza dama przewidziana była do szczepień ( komplet)
cóż poza tym? nic nowego - wczoraj długo rozmawiałam z panią Agnieszką, opowiadała o długich i niezwykłych zabawach Kseni z Lukasem - oni naprawdę się kochają !
ona po sterylce, on po kastracji....takie "białe małżeństwo"
Lukas to jedyny pies, który może Kseni wyjeść z miski, podejść, gdy pani głaszcze Ksenię - ona po prostu w każdej sytuacji uważa go za swojego przyjaciela - i tylko jego! inne psy ledwie toleruje, albo czasem nie toleruje....
pani Agnieszka mówi, że taki psi duet na posesję to idealna sprawa - psy mają "zajęcie" zawsze, nawet wtedy, gdy opiekun nie ma czasu lub ochoty na spacery i zabawę z psem... no i nie grozi im posterylkowa tusza ;)

tylko gdzie znaleźć taki domek.....

Posted

[quote name='mari23']dzisiaj miał być wet w hotelu, wśród innych właśnie nasza dama przewidziana była do szczepień ( komplet)
cóż poza tym? nic nowego - wczoraj długo rozmawiałam z panią Agnieszką, opowiadała o długich i niezwykłych zabawach Kseni z Lukasem - oni naprawdę się kochają !
ona po sterylce, on po kastracji....takie "białe małżeństwo" ;-)
Lukas to jedyny pies, który może Kseni wyjeść z miski, podejść, gdy pani głaszcze Ksenię - ona po prostu w każdej sytuacji uważa go za swojego przyjaciela - i tylko jego! inne psy ledwie toleruje, albo czasem nie toleruje....
pani Agnieszka mówi, że taki psi duet na posesję to idealna sprawa - psy mają "zajęcie" zawsze, nawet wtedy, gdy opiekun nie ma czasu lub ochoty na spacery i zabawę z psem... no i nie grozi im posterylkowa tusza ;)

tylko gdzie znaleźć taki domek.....[/QUOTE]

A byłamtaka pewna, że taki dom już się pojawił na horyzoncie...niestety nadal cisza w eterze :(

Marysiu, widziałam, że dla Rozalki pieniążki z payPALA wpłynęły...a dla Kseni? - przelew był robiony łącznie

Posted

[quote name='Marinka']A byłamtaka pewna, że taki dom już się pojawił na horyzoncie...niestety nadal cisza w eterze :(

Marysiu, widziałam, że dla Rozalki pieniążki z payPALA wpłynęły...a dla Kseni? - przelew był robiony łącznie[/QUOTE]

jasne, że dla Kseni też.....

40,81 z Paypala (10.06.)
20,- Marlena J. z Góry (10.06.)

Posted

[quote name='mari23']jasne, że dla Kseni też.....

40,81 z Paypala (10.06.)
20,- Marlena J. z Góry (10.06.)[/QUOTE]

Uff...bo już się bałam, że coś pokręciłam :roll:

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Co robimy z ogłoszeniami dla Kseni?[/QUOTE]

Te, które ja robiłam (m.in. na Tablicy) wciąż są odnawiane...a kontakt w nich jest do Ciebie...
Dziś postaram się je edytować, bo wciąż na Zamość chyba lecą

Posted

[quote name='Aldrumka']a ja mojej bazarkowej nie widzę :)[/QUOTE]

Nie widzisz, bo mari23 nie podała tej wpłaty..ja tylko prowadzę rozliczenia, nie mam dostępu do konta

Posted

Marinka napisał(a):
Nie widzisz, bo mari23 nie podała tej wpłaty..ja tylko prowadzę rozliczenia, nie mam dostępu do konta

przepraszam, oczywiście wpłata dotarła i potwierdziłam ją na wątku bazarku, potem mi dogo "zdechło", a potem.... zapomnialam już o tym :(

na bazarku uzbierane było 82 zł, ale Aldrumka wpłaciła "okrągłe" 90 złotych !

i jeszcze wpłaty:
50,- Roland_DE (18.06.)
10,- Handzia za VI (19.06.)

wydatki:

90,- Szczepienia (faktura ARWET) przelew 21.06.
450,- pobyt w hotelu ( przelew 21.06. za okres 20.06. - 19.07.)

na szczepienia ranias wpłaciła 100 złotych - pozostało więc 10 zł dla Kseni na hotelik ( chyba, że ranias chce zwrotu nadpłaty ;) ;) ;))