Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Kogo?Pawła czy Miłosza?:D[/QUOTE]

[quote name='AltaCaraya']Oczywiscie ze Milosza!!!!:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Ladymonia0610']Mam zrobić ogłoszenia?:D[/QUOTE]

[quote name='AltaCaraya']podeslac ci zdjecia?;)[/QUOTE]

co się tutaj dzieje ???????
adopcja u Alty zamiast ślubu u Moniki ??????
protestuję !!!!!

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Za młoda jestem na ślub :) Paweł również:D za sto lat owszem ale dzisiaj...są rzeczy ważniejsze:D[/QUOTE]

no, dla dobra psów mogłabyś się poświęcić !

Posted

[quote name='AltaCaraya']bo zaraz padne:D:D:D

Mari jestes zaintereowana adopcja Milosza? Wez go chociaz na PDT:D
Bo go dzisiaj za**** nooooo:diabloti:[/QUOTE]

w sytuacji takiego zagrożenia to ja go na BDT wezmę ! bo ja "baloniarka" jestem ;)

bo przecież potem będzie trzeba w ogłoszeniu napisać, że stan powypadkowy....

Posted

[quote name='mari23']w sytuacji takiego zagrożenia to ja go na BDT wezmę ! bo ja "baloniarka" jestem ;)

bo przecież potem będzie trzeba w ogłoszeniu napisać, że stan powypadkowy....[/QUOTE]

:D:D wyslac ci kurierem czy poczta?:) Ale musisz go trzymac do poki zlosc mi nie minie:D
Mowie ci jak nie stosujesz przemocy fizycznej wobec zwierzat tak bedziesz musiala przywalic gadowi z leb bo nie zrozumie:)

Monika 28:) Wysportowany bowiem kaloryferek ma serce zdrowe oczy zdrowe zeby w idealnym stanie;) Nie pali nie pije ma kondyche:cool3:

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Uuu ....ciasteczko:p szybko znajdzie domek:) Nie bij gada szkoda ręki...Lepiej podejdz przytul się i złość Ci przejdzie:)[/QUOTE]

:D ehe... Latwo ci powiedziec.. Dobrze ze jeszcze nie obsikuje scian butow nie gryzie;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']:D ehe... Latwo ci powiedziec.. Dobrze ze jeszcze nie obsikuje scian butow nie gryzie;)[/QUOTE]

no właśnie! i za to go przytul, jak Monia radzi :)
słyszałam kiedyś, że mężczyźni rozwijają się tylko do 5 roku życia, a potem już tylko rosną...... weź to pod uwagę zanim zastosujesz jakieś kary - nie bij dużego dziecka ;) ;)

bo wiesz..... u mnie na bdt może zostać jak długo będzie trzeba......a żeby z powrotem oddać to zażądam wizyty przedadopcujnej - bo takie przeciez zasady są na BDT ;)

Posted

[quote name='mari23']no właśnie! i za to go przytul, jak Monia radzi :)
słyszałam kiedyś, że mężczyźni rozwijają się tylko do 5 roku życia, a potem już tylko rosną...... weź to pod uwagę zanim zastosujesz jakieś kary - nie bij dużego dziecka ;) ;)

bo wiesz..... u mnie na bdt może zostać jak długo będzie trzeba......a żeby z powrotem oddać to zażądam wizyty przedadopcujnej - bo takie przeciez zasady są na BDT ;)[/QUOTE]

:shithappens::boom:

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Oczywiście:) Slub za tydzień:)[/QUOTE]

[quote name='Ladymonia0610']Hej czarownice:)

Czy są jakieś wpłaty dla Kseni?:P[/QUOTE]

[SIZE=4][B]hej, [SIZE=4]Ty[/SIZE] nam tu nie ściemniaj, co z tym ślubem ???????[/B][/SIZE]

nie zdążyłam dzisiaj do banku, musiałam Dropsika na zastrzyki zawieźć, jutro wezne wyciągi z ostatniego dnia starego i pierwszego dnia roboczego nowego roku :)

Posted

[quote name='mari23'][SIZE=4][B]hej, [SIZE=4]Ty[/SIZE] nam tu nie ściemniaj, co z tym ślubem ???????[/B][/SIZE]

nie zdążyłam dzisiaj do banku, musiałam Dropsika na zastrzyki zawieźć, jutro wezne wyciągi z ostatniego dnia starego i pierwszego dnia roboczego nowego roku :)[/QUOTE]

A ze ślubem nic...;D;D ale właśnie piszę z Pawełkiem:D czarownice:D

Posted

[quote name='Ladymonia0610']A ze ślubem nic...;D;D ale właśnie piszę z Pawełkiem:D czarownice:D[/QUOTE]

chyba Ci wątek założymy - Monika do adopcji ;)

[quote name='AltaCaraya']znowu sluby... a ja tak pilnie blagam o adopcje milosza....[/QUOTE]

no, Miłosz nieadopcyjny, bo tatuś przecież :)

jest wpłata dla Kseni:

5,- Madziak25 (31.12.)

Posted

Co tu się działo :)...sodomia i gomoria :crazyeye::crazyeye::cool3:...

Marysiu, jesteś bezkonkurencyjna :lol:

Śmiałam się jak oszalała :) Chyba chcecie mnie wykończyć :diabloti::eviltong:...bo śmiech u mnie przeradza się w ostry kaszel :evil_lol::evil_lol::placz: