Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='AltaCaraya']a mozna sprobowac go wyadoptowac?:)[/QUOTE] Kogo?Pawła czy Miłosza?:D Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Kogo?Pawła czy Miłosza?:D[/QUOTE] Oczywiscie ze Milosza!!!!:diabloti: Quote
Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='AltaCaraya']Oczywiscie ze Milosza!!!!:diabloti:[/QUOTE] Mam zrobić ogłoszenia?:D Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Mam zrobić ogłoszenia?:D[/QUOTE] podeslac ci zdjecia?;) Quote
Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='AltaCaraya']podeslac ci zdjecia?;)[/QUOTE] Nie...Podaj przebieg jaki stan maski :) ;D Quote
mari23 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Kogo?Pawła czy Miłosza?:D[/QUOTE] [quote name='AltaCaraya']Oczywiscie ze Milosza!!!!:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Ladymonia0610']Mam zrobić ogłoszenia?:D[/QUOTE] [quote name='AltaCaraya']podeslac ci zdjecia?;)[/QUOTE] co się tutaj dzieje ??????? adopcja u Alty zamiast ślubu u Moniki ?????? protestuję !!!!! Quote
Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Za młoda jestem na ślub :) Paweł również:D za sto lat owszem ale dzisiaj...są rzeczy ważniejsze:D Quote
mari23 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Za młoda jestem na ślub :) Paweł również:D za sto lat owszem ale dzisiaj...są rzeczy ważniejsze:D[/QUOTE] no, dla dobra psów mogłabyś się poświęcić ! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='mari23']no, dla dobra psów mogłabyś się poświęcić ![/QUOTE] bo zaraz padne:D:D:D Mari jestes zaintereowana adopcja Milosza? Wez go chociaz na PDT:D Bo go dzisiaj za**** nooooo:diabloti: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Nie...Podaj przebieg jaki stan maski :) ;D[/QUOTE] przebieg powiadasz..... hm... nie wiem czy pytasz o... czy ooo :D Quote
Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='mari23']no, dla dobra psów mogłabyś się poświęcić ![/QUOTE] Oczywiście:) Slub za tydzień:) Quote
Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='AltaCaraya']przebieg powiadasz..... hm... nie wiem czy pytasz o... czy ooo :D[/QUOTE] Ile lat ...twarz czyli maska w jakim stanie:D Quote
mari23 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='AltaCaraya']bo zaraz padne:D:D:D Mari jestes zaintereowana adopcja Milosza? Wez go chociaz na PDT:D Bo go dzisiaj za**** nooooo:diabloti:[/QUOTE] w sytuacji takiego zagrożenia to ja go na BDT wezmę ! bo ja "baloniarka" jestem ;) bo przecież potem będzie trzeba w ogłoszeniu napisać, że stan powypadkowy.... Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='mari23']w sytuacji takiego zagrożenia to ja go na BDT wezmę ! bo ja "baloniarka" jestem ;) bo przecież potem będzie trzeba w ogłoszeniu napisać, że stan powypadkowy....[/QUOTE] :D:D wyslac ci kurierem czy poczta?:) Ale musisz go trzymac do poki zlosc mi nie minie:D Mowie ci jak nie stosujesz przemocy fizycznej wobec zwierzat tak bedziesz musiala przywalic gadowi z leb bo nie zrozumie:) Monika 28:) Wysportowany bowiem kaloryferek ma serce zdrowe oczy zdrowe zeby w idealnym stanie;) Nie pali nie pije ma kondyche:cool3: Quote
Ladymonia0610 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Uuu ....ciasteczko:p szybko znajdzie domek:) Nie bij gada szkoda ręki...Lepiej podejdz przytul się i złość Ci przejdzie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Uuu ....ciasteczko:p szybko znajdzie domek:) Nie bij gada szkoda ręki...Lepiej podejdz przytul się i złość Ci przejdzie:)[/QUOTE] :D ehe... Latwo ci powiedziec.. Dobrze ze jeszcze nie obsikuje scian butow nie gryzie;) Quote
mari23 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='AltaCaraya']:D ehe... Latwo ci powiedziec.. Dobrze ze jeszcze nie obsikuje scian butow nie gryzie;)[/QUOTE] no właśnie! i za to go przytul, jak Monia radzi :) słyszałam kiedyś, że mężczyźni rozwijają się tylko do 5 roku życia, a potem już tylko rosną...... weź to pod uwagę zanim zastosujesz jakieś kary - nie bij dużego dziecka ;) ;) bo wiesz..... u mnie na bdt może zostać jak długo będzie trzeba......a żeby z powrotem oddać to zażądam wizyty przedadopcujnej - bo takie przeciez zasady są na BDT ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='mari23']no właśnie! i za to go przytul, jak Monia radzi :) słyszałam kiedyś, że mężczyźni rozwijają się tylko do 5 roku życia, a potem już tylko rosną...... weź to pod uwagę zanim zastosujesz jakieś kary - nie bij dużego dziecka ;) ;) bo wiesz..... u mnie na bdt może zostać jak długo będzie trzeba......a żeby z powrotem oddać to zażądam wizyty przedadopcujnej - bo takie przeciez zasady są na BDT ;)[/QUOTE] :shithappens::boom: Quote
Ladymonia0610 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Hej czarownice:) Czy są jakieś wpłaty dla Kseni?:P Quote
mari23 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Oczywiście:) Slub za tydzień:)[/QUOTE] [quote name='Ladymonia0610']Hej czarownice:) Czy są jakieś wpłaty dla Kseni?:P[/QUOTE] [SIZE=4][B]hej, [SIZE=4]Ty[/SIZE] nam tu nie ściemniaj, co z tym ślubem ???????[/B][/SIZE] nie zdążyłam dzisiaj do banku, musiałam Dropsika na zastrzyki zawieźć, jutro wezne wyciągi z ostatniego dnia starego i pierwszego dnia roboczego nowego roku :) Quote
Ladymonia0610 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='mari23'][SIZE=4][B]hej, [SIZE=4]Ty[/SIZE] nam tu nie ściemniaj, co z tym ślubem ???????[/B][/SIZE] nie zdążyłam dzisiaj do banku, musiałam Dropsika na zastrzyki zawieźć, jutro wezne wyciągi z ostatniego dnia starego i pierwszego dnia roboczego nowego roku :)[/QUOTE] A ze ślubem nic...;D;D ale właśnie piszę z Pawełkiem:D czarownice:D Quote
Wiola&Miłosz Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 znowu sluby... a ja tak pilnie blagam o adopcje milosza.... Quote
mari23 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Ladymonia0610']A ze ślubem nic...;D;D ale właśnie piszę z Pawełkiem:D czarownice:D[/QUOTE] chyba Ci wątek założymy - Monika do adopcji ;) [quote name='AltaCaraya']znowu sluby... a ja tak pilnie blagam o adopcje milosza....[/QUOTE] no, Miłosz nieadopcyjny, bo tatuś przecież :) jest wpłata dla Kseni: 5,- Madziak25 (31.12.) Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Co tu się działo :)...sodomia i gomoria :crazyeye::crazyeye::cool3:... Marysiu, jesteś bezkonkurencyjna :lol: Śmiałam się jak oszalała :) Chyba chcecie mnie wykończyć :diabloti::eviltong:...bo śmiech u mnie przeradza się w ostry kaszel :evil_lol::evil_lol::placz: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 No i jak zwykle biednemu to wiatr w oczy:):) czyli Mnie;) Quote
Recommended Posts