Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 czesc kseniolubom;) Przepraszam ze ostatnio nie goszcze ale wiecie co z gandalfem sie dzieje... Najwazniejsze ze ksenia po sterylce dochodzi do siebie:) Quote
mari23 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='AltaCaraya']czesc kseniolubom;) Przepraszam ze ostatnio nie goszcze ale wiecie co z gandalfem sie dzieje... Najwazniejsze ze ksenia po sterylce dochodzi do siebie:)[/QUOTE] no, Ksenia na szczęście nic sobie nie wyrwała i ma się dobrze :) pozdrawiamy Ciebie, Gandalfa i resztę Twoich panów ( tj. Milosza, Majkela i Tobiego ;)) dopiero sobie uświadomiłam, że jesteś jedyną "słabą płcią" w domu ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Mari pomylilas sie;) Dodalas dwie charakterne kotki? Gabrysie i shakire?;) dziekuje serdecznie przyda nam sie teraz chwila spokoju:) Quote
mari23 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='AltaCaraya']Mari pomylilas sie;) Dodalas dwie charakterne kotki? Gabrysie i shakire?;) dziekuje serdecznie przyda nam sie teraz chwila spokoju:)[/QUOTE] oj, rzeczywiście zapomniałam o paniach kiciach..... ale to stres po Dropsiowym zabiegu, jeszcze nie wróciłam do normalnego myślenia Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='mari23']oj, rzeczywiście zapomniałam o paniach kiciach..... ale to stres po Dropsiowym zabiegu, jeszcze nie wróciłam do normalnego myślenia[/QUOTE] Rozmawialam dzisiaj z Marinka i mowila o twoich klopotach. Jak on sie czuje? mam nadzieje ze wporzadku. Bo kolejnej zlej wiadomosci nie zniose.. Quote
mari23 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='AltaCaraya']Rozmawialam dzisiaj z Marinka i mowila o twoich klopotach. Jak on sie czuje? mam nadzieje ze wporzadku. Bo kolejnej zlej wiadomosci nie zniose..[/QUOTE] złych wieści nie ma, a dobre mam nadzieje, że będą w piątek, jak pojedziemy do kontroli Dropsio obolały i osłabiony - mam nadzieje, że to cierpienie wynagrodzi mu odzyskany wzrok... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='mari23']złych wieści nie ma, a dobre mam nadzieje, że będą w piątek, jak pojedziemy do kontroli Dropsio obolały i osłabiony - mam nadzieje, że to cierpienie wynagrodzi mu odzyskany wzrok...[/QUOTE] Marysiu mocno trzymam za niego kciuki. mam nadzieje ze chociaz jemu sie uda.. chociaz moze ja nie powinnam trzymac ostatnio jak trzymalam to masz ci los sie wydarzylo. Tak wiec kaze Miloszowi zaciskac:) Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='mari23']potwierdzam, dotarło :) i wpłaty na konto SHA dotarły: 20,- Marlena J. 910.12.) 30,- Agnieszkal2 (11.12.) 40,- Marzena F. (11.12.) 20,- AltaCaraya (11.12.)[/QUOTE] Po raz pierwszy saldo jest dodatnie :) szkoda, że na krótko :( [TABLE="class: cms_table_cms_table"] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl80, width: 281"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+99,12 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Marinka'][CENTER][COLOR=#000080][SIZE=5][FONT=century gothic][B]Bazarek Naleśnikowy już tylko dla Kseni :) Zapraszamy serdecznie łasuchów i wielbicieli Kseni :)[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236915-Extra!!!-Dla-fanów-naleśników-I-SŁODKOŚCI!!-Do-06-01-2013-g-22!-Sprawdź-koniecznie!!![/URL] [CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=comic sans ms][U][I][B]Musicie tam być koniecznie :)[/B][/I][/U][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] [/QUOTE] Z naszego bazarku na który nikt nie zagląda :( mam 15 złotych. Jutro wyślę je na konto SHA :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 no wlasnie a wielka szkoda. Gdzie ci kochajacy ksenke;) Quote
funia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Kseniula kochana jak tam brzunio po zabiegu ,mam nadzieję ze dobrze. Quote
ranias Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 no ja to w ogole nie rozumiem dlaczego nie dostałam zaproszenia...:cool3: bazarek nalesnikowy....amerykanskie....moje ukochane....na wielkim talerzu......wielka góra nalesników.....no nie wiem.....ide sie obrazic.....:cool3: Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='ranias']no ja to w ogole nie rozumiem dlaczego nie dostałam zaproszenia...:cool3: bazarek nalesnikowy....amerykanskie....moje ukochane....na wielkim talerzu......wielka góra nalesników.....no nie wiem.....ide sie obrazic.....:cool3:[/QUOTE] Nie obrażaj się...tylko biegnij na naleśniki :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 o patrz tak rozsylalam ze zapomnialam o Raniasku:oops: wybacz mej roztrzepanej glowie.. Quote
ranias Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Marinka']Nie obrażaj się...tylko biegnij na naleśniki :)[/QUOTE] muszę się obrażać do 20.00....:evil_lol: Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='ranias']muszę się obrażać do 20.00....:evil_lol:[/QUOTE] A co...jakąś dziwną dietę masz? :evil_lol::p A może chcesz wyciągnąć algorytm ...ile tych naleśników zdołasz zjeść [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
ranias Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 no bo focha sie strzela chyba przez 10 minut,żeby to jakoś wyglądało......:roll: Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='ranias']no bo focha sie strzela chyba przez 10 minut,żeby to jakoś wyglądało......:roll:[/QUOTE] Aha...to jeszcze pięć minut tak wytrzymasz? :-o Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='ranias']no bo focha sie strzela chyba przez 10 minut,żeby to jakoś wyglądało......:roll:[/QUOTE] kurza dupka :D:D:D leze i kwicze:) Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='AltaCaraya']kurza dupka :D:D:D leze i kwicze:)[/QUOTE] To już nas jest dwie...Ciebie też brzuch boli?:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
ranias Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='AltaCaraya']kurza dupka :D:D:D leze i kwicze:)[/QUOTE] a masz na nogach skarpetki?:lol: Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='ranias']a masz na nogach skarpetki?:lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 jestescie podle ja sie posiuram zaraz pecherz mam slaby od kiedy jestem w ciazy:D:D:D Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 A wiecie ile pompek zrobi Cuck Norris? Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Raniasku policzyłas juz w skarpetkach te naleśniki? 20-sta minęła... w tym czasie Chuck Norris policzył juz dwa razy do nieskończoności :) Quote
Recommended Posts