Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya']czesc kseniolubom;) Przepraszam ze ostatnio nie goszcze ale wiecie co z gandalfem sie dzieje... Najwazniejsze ze ksenia po sterylce dochodzi do siebie:)[/QUOTE]

no, Ksenia na szczęście nic sobie nie wyrwała i ma się dobrze :)
pozdrawiamy Ciebie, Gandalfa i resztę Twoich panów ( tj. Milosza, Majkela i Tobiego ;))
dopiero sobie uświadomiłam, że jesteś jedyną "słabą płcią" w domu ;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Mari pomylilas sie;) Dodalas dwie charakterne kotki? Gabrysie i shakire?;)
dziekuje serdecznie przyda nam sie teraz chwila spokoju:)[/QUOTE]

oj, rzeczywiście zapomniałam o paniach kiciach.....
ale to stres po Dropsiowym zabiegu, jeszcze nie wróciłam do normalnego myślenia

Posted

[quote name='mari23']oj, rzeczywiście zapomniałam o paniach kiciach.....
ale to stres po Dropsiowym zabiegu, jeszcze nie wróciłam do normalnego myślenia[/QUOTE]
Rozmawialam dzisiaj z Marinka i mowila o twoich klopotach. Jak on sie czuje? mam nadzieje ze wporzadku. Bo kolejnej zlej wiadomosci nie zniose..

Posted

[quote name='AltaCaraya']Rozmawialam dzisiaj z Marinka i mowila o twoich klopotach. Jak on sie czuje? mam nadzieje ze wporzadku. Bo kolejnej zlej wiadomosci nie zniose..[/QUOTE]

złych wieści nie ma, a dobre mam nadzieje, że będą w piątek, jak pojedziemy do kontroli
Dropsio obolały i osłabiony - mam nadzieje, że to cierpienie wynagrodzi mu odzyskany wzrok...

Posted

[quote name='mari23']złych wieści nie ma, a dobre mam nadzieje, że będą w piątek, jak pojedziemy do kontroli
Dropsio obolały i osłabiony - mam nadzieje, że to cierpienie wynagrodzi mu odzyskany wzrok...[/QUOTE]
Marysiu mocno trzymam za niego kciuki. mam nadzieje ze chociaz jemu sie uda..
chociaz moze ja nie powinnam trzymac ostatnio jak trzymalam to masz ci los sie wydarzylo. Tak wiec kaze Miloszowi zaciskac:)

Posted

[quote name='mari23']potwierdzam, dotarło :)

i wpłaty na konto SHA dotarły:

20,- Marlena J. 910.12.)
30,- Agnieszkal2 (11.12.)
40,- Marzena F. (11.12.)
20,- AltaCaraya (11.12.)[/QUOTE]

Po raz pierwszy saldo jest dodatnie :) szkoda, że na krótko :(

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl80, width: 281"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO:
[/B][/I][/U][/COLOR][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+99,12 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='Marinka'][CENTER][COLOR=#000080][SIZE=5][FONT=century gothic][B]Bazarek Naleśnikowy już tylko dla Kseni :)

Zapraszamy serdecznie łasuchów i wielbicieli Kseni :)[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236915-Extra!!!-Dla-fanów-naleśników-I-SŁODKOŚCI!!-Do-06-01-2013-g-22!-Sprawdź-koniecznie!!![/URL]

[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=comic sans ms][U][I][B]Musicie tam być koniecznie :)[/B][/I][/U][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]
[/QUOTE]

Z naszego bazarku na który nikt nie zagląda :( mam 15 złotych. Jutro wyślę je na konto SHA :)

Posted

no ja to w ogole nie rozumiem dlaczego nie dostałam zaproszenia...:cool3: bazarek nalesnikowy....amerykanskie....moje ukochane....na wielkim talerzu......wielka góra nalesników.....no nie wiem.....ide sie obrazic.....:cool3:

Posted

[quote name='ranias']no ja to w ogole nie rozumiem dlaczego nie dostałam zaproszenia...:cool3: bazarek nalesnikowy....amerykanskie....moje ukochane....na wielkim talerzu......wielka góra nalesników.....no nie wiem.....ide sie obrazic.....:cool3:[/QUOTE]

Nie obrażaj się...tylko biegnij na naleśniki :)

Posted

[quote name='ranias']muszę się obrażać do 20.00....:evil_lol:[/QUOTE]

A co...jakąś dziwną dietę masz? :evil_lol::p

A może chcesz wyciągnąć algorytm ...ile tych naleśników zdołasz zjeść [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]