masza44 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 to dobrze, że Ksenia już po zabiegu i czuje się dobrze sterylka za 450 zł suki wielkości spaniela to nieporozumienie...niech jej właścicielka spłaci resztę na raty jak nie ma na raz, jak komuś zależy to potrafi pokombinować a nie zwalać wszystkiego na kogoś. U mnie jakoś się tak trafiło, że jedyne 2 dorosłe suki które wyadoptowywałam miały już umówione sterylki ze skarbonki ale znalazł się nowy dom, który sam chciał zrobić sterylkę a nie odwrotnie.... Quote
mari23 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) [quote name='masza44']to dobrze, że Ksenia już po zabiegu i czuje się dobrze sterylka za 450 zł suki wielkości spaniela to nieporozumienie...niech jej właścicielka spłaci resztę na raty jak nie ma na raz, jak komuś zależy to potrafi pokombinować a nie zwalać wszystkiego na kogoś. U mnie jakoś się tak trafiło, że jedyne 2 dorosłe suki które wyadoptowywałam miały już umówione sterylki ze skarbonki ale znalazł się nowy dom, który sam chciał zrobić sterylkę a nie odwrotnie....[/QUOTE] masza44, jak dobrze, że jesteś podaj mi na PW Twój nr telefonu, bo muszę się skonsultować w związku ze sterylką Kseni ( nie wszystko z panią Agnieszką rozumiemy z "instrukcji" ;)) przed chwilką rozmawiałam z panią Agnieszką - Ksenia w lecznicy była bardzo grzeczna ( w kagańcu oczywiście), nie sprawiała kłopotu przy przygotowaniach do zabiegu sunia czuje się dobrze, rana czysta i sucha a Ksenia nie próbuje się do szwów dobrać ( szwy ma wewnętrzne, nie trzeba będzie ich ściągać) [IMG]http://images48.fotosik.pl/519/21c2955dc4d0ded1med.jpg[/IMG] czy to Ksenia? nie!!!! to moja tymczasowiczka Lena - też łobuziara niedobra ;) przez mały żart dotarło do mnie, że ona jest do Kseni podobna :) Edited December 5, 2012 by mari23 Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='mari23']masza44, jak dobrze, że jesteś podaj mi na PW Twój nr telefonu, bo muszę się skonsultować w związku ze sterylką Kseni ( nie wszystko z panią Agnieszką rozumiemy z "instrukcji" ;)) przed chwilką rozmawiałam z panią Agnieszką - Ksenia w lecznicy była bardzo grzeczna ( w kagańcu oczywiście), nie sprawiała kłopotu przy przygotowaniach do zabiegu sunia czuje się dobrze, rana czysta i sucha a Ksenia nie próbuje się do szwów dobrać ( szwy ma wewnętrzne, nie trzeba będzie ich ściągać) [IMG]http://images48.fotosik.pl/519/21c2955dc4d0ded1med.jpg[/IMG] czy to Ksenia? nie!!!! to moja tymczasowiczka Lena - też łobuziara niedobra ;) przez mały żart dotarło do mnie, że ona jest do Kseni podobna :)[/QUOTE] To jest Lenka? Faktycznie podobna :-o...czy z zachowania również? Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Szykuje się mniamniaśny bazarek...między innymi dla Kseni:) Mam nadzieję, ze licznie dopiszecie, jak już będzie gotowy :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bazarek dla kseni;) Wpadajcie i podrzucajcie;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236915-Extra%21%21%21-Dla-fan%C3%B3w-nale%C5%9Bnik%C3%B3w-I-S%C5%81ODKO%C5%9ACI%21%21-Do-06-01-2013-g-22%21-Sprawd%C5%BA-koniecznie%21%21%21?p=20093907#post20093907[/url] Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='AltaCaraya']Bazarek dla kseni;) Wpadajcie i podrzucajcie;) [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236915-Extra!!!-Dla-fanów-naleśników-I-SŁODKOŚCI!!-Do-06-01-2013-g-22!-Sprawdź-koniecznie!!!?p=20093907#post20093907[/URL][/B][/QUOTE] Zapraszamy gorąco na wspaniałą wyżerkę :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Oj tak;) Pysznie tam jest po prostu pysznie;) Quote
mari23 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Marinka']To jest Lenka? Faktycznie podobna :-o...czy z zachowania również?[/QUOTE] niestety tak :( trafiła do mnie półprzytomna po sterylce, jak doszła do siebie - zdemolowała kilka okiem próbując wyskoczyć na podwórko, do tego zaatakowała Dropsika zabrana z domu na podwórko - Łatusia radośnie ją witającego już przy pierwszym spotkaniu "rozłożyła na łopatki", trzymając za gardło , na szczęście byłam przy tym i nic się nie stało na widok psów reaguje okropnie, czy są to biegające po ogrodzie moje staruszki, czy też biegnące ulicą miejscowe łaziki - potwornie szczeka, myślę, że chętnie by "dopadła", jak Łatusia z Łatkiem już się dogadują, lecz myślę, że nie jej to "zasługa", Łatunio to naprawdę anielska dusza w psim futrze, jego puchaty ogon wciąż lekko merdający przypomina nawet anielskie skrzydło :) Quote
masza44 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 mari23 najlepiej zapytać o te formalne sprawy na wątku AS- wysłałąm Ci link na pw, bo ja zawsze tylko sukę zgłaszałam, ale nigdy sama nie wysyłałam dokumentów itp dlatego nie do końca wiem jak to ma wyglądać. Na wątku ciotki z AS wytłumaczą. Quote
mari23 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='masza44']mari23 najlepiej zapytać o te formalne sprawy na wątku AS- wysłałąm Ci link na pw, bo ja zawsze tylko sukę zgłaszałam, ale nigdy sama nie wysyłałam dokumentów itp dlatego nie do końca wiem jak to ma wyglądać. Na wątku ciotki z AS wytłumaczą.[/QUOTE] właśnie sie zastanawiam, czy mogę pytać, skoro nie zgłaszałam... pani Agnieszki na dogo nie ma, telefonicznie uzgodniłam, że lecznica wyśle fakturę, a ja załącznik, pani Agnieszka nie chce lecznicy tym obarczać a Ksenia dzisiaj już zachowuje się tak, jakby zabiegu nie było, czyli czuje się dobrze :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ta papierologia i Mnie kiedys wykonczy;) Super ze dziewczyna ma sie swietnie. Bardzo bardzo dobrze;) Quote
masza44 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='mari23']właśnie sie zastanawiam, czy mogę pytać, skoro nie zgłaszałam... pani Agnieszki na dogo nie ma, telefonicznie uzgodniłam, że lecznica wyśle fakturę, a ja załącznik, pani Agnieszka nie chce lecznicy tym obarczać a Ksenia dzisiaj już zachowuje się tak, jakby zabiegu nie było, czyli czuje się dobrze :)[/QUOTE] to myślę, że będzie dobrze jeszcze tylko zdjęcie Kseni po sterylce potrzebne do wklejenia na wątek sterylek i może informacja w poście pierwszym wątku Kseni, że Ksenia została wysterylizowana dzięki Akcji Sterylizacji ( w ten sposób promujemy skarbonkę i się deklarowicze zgłaszają i można ciachać więcej suk) Quote
Marinka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='masza44']to myślę, że będzie dobrze jeszcze tylko zdjęcie Kseni po sterylce potrzebne do wklejenia na wątek sterylek i może informacja w poście pierwszym wątku Kseni, że Ksenia została wysterylizowana dzięki Akcji Sterylizacji ( w ten sposób promujemy skarbonkę i się deklarowicze zgłaszają i można ciachać więcej suk)[/QUOTE] Już dodaję promocję do postu pierwszego :) Quote
mery4242 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Zaglądam ;) Dawno mnie tu nie było... ciesze się, że Kseniula juz po zabiegu i ma sie dobrze ;) U nas za to było nienajlepiej.. ;( Ktoś na osiedlu rozsypał jakieś świństwo, żeby nie powiedzieć trutkę i musieliśmy ratować naszego psiaka ... gdyby nie nasz weterynarz to nie wiem co by się stało.. szkoda gadać, czasami ludzie mnie przerażają... Quote
mari23 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='masza44']to myślę, że będzie dobrze jeszcze tylko zdjęcie Kseni po sterylce potrzebne do wklejenia na wątek sterylek i może informacja w poście pierwszym wątku Kseni, że Ksenia została wysterylizowana dzięki Akcji Sterylizacji ( w ten sposób promujemy skarbonkę i się deklarowicze zgłaszają i można ciachać więcej suk)[/QUOTE] poproszę panią Agnieszkę o zdjęcie Kseni, nie wiem, czy dostała ubranko pooperacyjne, skoro to szwy wewnętrzne ( jakie stosuje się dla dzikich zwierząt) a co do sterylkowej skarbonki - jestem jej wielkim zwolennikiem, ale nie wiem, czy mogę się przyłączyć będąc członkiem stowarzyszenia..... psiakom pomagam prywatnie, ale ktoś może mieć zastrzeżenia, więc nie wiem... Quote
masza44 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 nie mam pojęcia...chyba najlepiej zapytać po prostu na wątku sterylkowym, ja nie umiem odpowiedzieć Quote
Marinka Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Przy szwach wewnętrznych nie ma żadnych ubranek i kołnierzy ... nie są potrzebne. Myślę, że w takim wypadku dowodem sterylizacji może być zaświadczenie o wykonaniu zabiegu lub skan wpisu w książeczce Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [CENTER][COLOR=#000080][SIZE=5][FONT=century gothic][B]Bazarek Naleśnikowy już tylko dla Kseni :) Zapraszamy serdecznie łasuchów i wielbicieli Kseni :)[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236915-Extra!!!-Dla-fanów-naleśników-I-SŁODKOŚCI!!-Do-06-01-2013-g-22!-Sprawdź-koniecznie!!![/URL] [CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=comic sans ms][U][I][B]Musicie tam być koniecznie :)[/B][/I][/U][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 ja myslalam ze tutaj cos o kseni wiesz jakies foto etc;) Ja juz tam jestem- pobite gary:evil_lol: Quote
mari23 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 wpłaty dla Kseni: 12,50 bazarek Ladymonia0610(04.12.) 10,- Joanna J. z Brzezin (04.12.) 10,- Madzior (04.12.) 20,- Funia za XI i XII (05.12.) Quote
Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='mari23']wpłaty dla Kseni: 12,50 bazarek Ladymonia0610(04.12.) 10,- Joanna J. z Brzezin (04.12.) 10,- Madzior (04.12.) 20,- Funia za XI i XII (05.12.)[/QUOTE] [COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO: [/B][/I][/U][/COLOR] [COLOR=#ff0000][U][I][B]-10,88 zł[/B][/I][/U][/COLOR] Quote
Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [TABLE="class: cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_xl69"][U][I][B]eklaracje na nowy hotelik[/B][/I][/U][/TD] [TD="width: 188"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [TD="width: 81"][/TD] [TD="width: 165"][/TD] [TD="width: 127"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl73"][B]Kto: [/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]Ile:[/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]Od kiedy:[/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]Wpłacone:[/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl71"][COLOR=#ff0000][B]Nie wpłacone:[/B][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"][B]Ladymonia0610[/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VII,VIII,IX,X[/B][/TD] [TD][COLOR=#ff0000][B]XI[/B][/COLOR][/TD] [TD="colspan: 3"]Od X 2012 - 25 zł/mies.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Magdalena S.[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII,I[/B] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Lady S.[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[/B][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]agnieszkal2[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VI,VII,VIII,IX,X,XI [/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl71"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"][COLOR=#daa520]Paczek [/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"][COLOR=#daa520]20,00 zł[/COLOR][/TD] [TD][COLOR=#daa520]od VII 2012[/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][COLOR=#daa520]VII,VIII[/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl71"][COLOR=#daa520] [/COLOR][/TD] [TD="colspan: 3"][COLOR=#daa520]Rezygnacja od IX 2012[/COLOR][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"][B]Funia[/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VII,VIII,IX,X,XI,XII [/B][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Magolek[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od VI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII[/B] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Handzia[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VI,VII,VIII,IX,X,XI[/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl71"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Madziak25[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VII,VIII,IX,X,XI,XII[/B] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Roland_De[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD]od VII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]VII,VIII,IX,X,XI[/B][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Paulina H. z fb[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD]od X 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]X,XI[/B][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Monika J. z fb[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]40,00 zł[/TD] [TD]od XII 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]X[/B][/TD] [TD][/TD] [TD="colspan: 3"]Pani Monika przesyła 10 euro[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"]Marlena J.[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD]Od X[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]X,XI[/B][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl74"][B]Monika D. z Poznania fb [/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD]od XI 2012[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][/TD] [TD][COLOR=#ff0000][B]XI[/B][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl75"][U][I][B]RAZEM: [/B][/I][/U][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl76, align: right"][U][I][B]270,00 zł[/B][/I][/U][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_xl69"][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl75"][U][I][B]RAZEM: PO REZYGNACJI: [/B][/I][/U][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl76, align: right"][U][I][B]250,00 zł[/B][/I][/U][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][U][I][B]Deklaracje jednorazowe[/B][/I][/U][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl77"][B]Kto: [/B][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl70"][B]Ile:[/B][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl78"]Olena84[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](05.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl78"]Poker[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](08.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl78"]Sharka[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](06.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl78"]martasekret[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](06.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl78"]Olena84[/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl72, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD](30.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl79"][U][I][B]Razem: [/B][/I][/U][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl76, align: right"][U][I][B]130,00 zł[/B][/I][/U][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Marinka Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [CENTER][SIZE=4][FONT=comic sans ms][I][B]Dziś kończymy XI edycję bazarku dla 5 ogonków[/B][/I][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235997-Dzi%C5%9B-KONIEC%21-XI-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-Dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-Dzieci%21-NAGRODA%2110-12-g-21"]Tutaj[/URL][/SIZE] [IMG]http://www.ludolettre.qc.ca/apprenants/cchenard/img34.gif[/IMG] [IMG]https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTOmliPVRdrU9X6ffmik2coRWPKr-HIijtdlmlNAqetrqmIxKJsDw[/IMG][/CENTER] Quote
Marinka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 (edited) Na konto PayPAL wpłynęło dla Kseni [B]10 euro[/B]. Wpłata od Moniki J. System przeliczył to na kwotę [B]39,75 złotych[/B]. Pieniążki w tej chwili zostały przelane na konto Ani. Jak dotrą Ania przeleje do SHA :) PrtSC wysłałam na pw do mari23 :) Edited December 12, 2012 by Marinka Quote
mari23 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Marinka']Na konto PayPAL wpłynęło dla Kseni [B]10 euro[/B]. Wpłata od Moniki J. System przeliczył to na kwotę [B]39,75 złotych[/B]. Pieniążki w tej chwili zostały przelane na konto Ani. Jak dotrą Ania przeleje do SHA :) PrtSC wysłałam na pw do mari23 :)[/QUOTE] potwierdzam, dotarło :) i wpłaty na konto SHA dotarły: 20,- Marlena J. 910.12.) 30,- Agnieszkal2 (11.12.) 40,- Marzena F. (11.12.) 20,- AltaCaraya (11.12.) Quote
Recommended Posts