Baski_Kropka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Joann napisał(a):śliczny psiak, co raz bardziej haszczaki zaczynają mi sie podobać;] Nasze psy maja cos wspólnego - kochają ciągnąc sanie;] OOoO taaak, ciagnąć to on potrafi... ii zadne 10, 20 czy 50 m linki mu w tym nieprzeszkodzi jeśli stwierdzi że wolności mu za mało :P Zresztą Kropka też ma bardzo zaprzęgwy charakter hehehehe, coś ma z Baskiego w końcu ją wychował :P Hasiorzyska to cudowne psy, ale wymagają od właściciela na prawdę sporo poświęcenia i czasu.... rashelek napisał(a):Piękne te Twoje futra :loveu: Kropka jest przeurocza, a Baski to piękny bydlaczek :D Już się nie moge doczekać waszej przeprowadzki :evil_lol: Świetnie, że razem pracujecie przy zaprzęgach. Mało teraz haszczaków się tym zajmuje, a przecież do tego są stworzone :shake: Ja przez pierwsze 2/3 lata też nie wiedziałam że w Polsce można coś takiego trennować, na dogomani zaprosila mnie dziewczyna z sąsiedniego miasta na trening no i tak juz któryś rok z kolei leci... załuje tylko że lecą te lata tak szybko! Ale sport świetny i absolutnie dla każdego kto kocha ruch i aktywny wypoczynek z psem.:) Wrzuce dzisiaj zdjęcia z ostatnich treningów ;) Kirinna napisał(a):witam po raz pierwszy;)piekne psiaki. kiedyś interesowałam się zaprzęgami, nawet jeżdziłam na zawody(niestety bez psa:) zobaczyłam zdjęcia i tak przypomniały mi się te emocje przede wszystkim psów przed startem.( i jaki smutek u psa, którego chwile przed startem odpieli od sań bo w łape się skaleczył eh...:) OoOj tak, znam to doskonale... one to na prawde kochają, chociaz niektorzy przechodnie w lesie po mnie krzyczą że zamęczam psy :D Ale oni nie widzą tego jak pies doslownie fruwa pod sufit z radosci kiedy pakuje sprzet na trening, a co dopiero przy starcie :D cockermaister napisał(a):Kropka jest urocza :loveu: Baski to piękny haszczak :loveu::loveu: zapraszam do galerii moich spanielek :p Kropa uroczo wygląda tylko na zdjęciach, wcale z niej niewina sunia nie jest, zołza jakch mało... ale przy tym przekochana morduchna :) Quote
Kirinna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Baski_Kropka napisał(a):. OoOj tak, znam to doskonale... one to na prawde kochają, chociaz niektorzy przechodnie w lesie po mnie krzyczą że zamęczam psy :D Ale oni nie widzą tego jak pies doslownie fruwa pod sufit z radosci kiedy pakuje sprzet na trening, a co dopiero przy starcie :D fruwaja to mało powiedziane:) wygladają jak by zwariowały:) Quote
Baski_Kropka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Drzemeczka wieczorna :) Czego mnie tu lampą świecisz??! Skończ już Pliiiiiiissssss... Spaaaaaać.... Quote
Baski_Kropka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Kocurrro dawno go tu nie bylo... tutaj troche z dezorientowany ;) Foszunio ;) Stoicki spokoj i malu wk*rw ^^ Następna zaspana istotka... Niedaje mi zapozowac ta kundlica ;) Taaaaaka jestem SUUUOOOODKAAA... Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Baski_Kropka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Taka szybka sesja domowa, wszystkie zaspane, na podłodze syf... ja bez weny i chęci... hehehe i to by było na tyle. Dzisiaj wybrałam sie popołudniu na długi spacer z psamii aparatem... tylko problemtkwi w tym ze nie zabrałam ze sobą karty :D Quote
rashelek Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ładnie to tak budzić zdjęciami te biedne, styrane ciężkim, pracującym dniem stworzenia? :mad: Świetny ten Twój zwierzyniec :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 hahahahahah rzeczywiście styrane ciężkim dniem nic nierobienia.. spania jedzenia spacerowania i posikiwania okolicznych parkowych trawniczków i krzaczorów... A Kropa dzisiaj tak się zaangażowała w ćwiczenia i zabawy w parku, ze z rozpędu wskoczyła na ławkę, potem lewitowała na ławkowym oparciu... cyrkowiec mój mały :D Quote
taxelina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Kropka jest cudna :loveu: a u nas nowy domownik :) Quote
cockermaister Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 http://img828.imageshack.us/img828/4079/dsc0063zh.jpg cudowna ona jest :loveu::loveu::loveu::loveu: zapraszam do nas na zdjęcia :p Quote
Merenwen Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Bu! Żądamy czegoś nowego! Gdzie trenujecie z haszczem? Quote
*anusia&ajlu* Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ja też domagam się fotek:-) Co nowego u WAS słychać? Quote
Baski_Kropka Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Zaraz coś wrzuce :) My mało teraz trenujemy, więcej łązikujemy, jeździmy w góry. Ja poza pracą mam uczelnie więc cieżko mi o czas wolny :P Więc jeśli go mam to zabieram oba psiska ze sobą gdzie się da :) W weekend byliśmy w Złotym Stoku na dogtrekkingu. Było cudownie wspaniale męcząco i baaaaaardzo mokro :) Trasę pokonaliśmy całą z czego jestem bardzo dumna, bo zanim zdążyłam wystartować to już byłam przemoczona a Baski razem ze mną :P Zdjęć chyba żadnych nie mam bo ja aparatu nie brałam ale poszukam może u kogoś się uchowaliśmy... Poniżej kilka zdjęć z kostnej wyżerki.... ^^ Kropka zaraz zabrała się do roboty. Baski na początku był przerażony, szczekał, kopał w panelach bo nie wiedział jak się zabrać do tego :P Quote
Baski_Kropka Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 (edited) Więc. Pożyczam kilka djęć od MyMad. Po prawej widać Basiorka, mojego mężczyznę i linkę...ale mnie nie ;P http://i1252.photobucket.com/albums/hh561/Grochovska/7.jpg http://i1252.photobucket.com/albums/hh561/Grochovska/52.jpg http://i1252.photobucket.com/albums/hh561/Grochovska/67.jpg?t=1337022197 Pewnie dostaniemy po głowie za rozmiar zdjeć, ale w podróży jetsem i nie mam czasu na zmiejszanie ich :P Wyżej ZŁOTY STOK cudownie jest ^^ Edited May 21, 2012 by Szamanka Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ło matko ta kość większa od Kropeczki:evil_lol: Baski lepiej z nią wygląda;-) A widoki super! Quote
Merenwen Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Też chciałyśmy do Złotego Stoku - szczęście, że nie pojechałyśmy, bo mój kundel nienawidzi deszczu :diabloti: Ale widoki, fakt, genialne. Quote
Baski_Kropka Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Oj tam oj tam... my też za deszczem nie przepadamy ale było super! Mokro ślisko błotniście i ciężko... Złoty Stok to jest najlepsza edycja w Dogtrekkingu! :D Quote
sunshine Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Wow górki górki górki <3 jak ja chce w górki :D a my sobie śmigamy z rowerkiem :) (mam uczelnie ale na bezrobociu jestem:evil_lol:) więc mam czas:D nawet zamówiłam nowy rowerek...wreszcie i czeeeekam na niego:mad: Quote
Baski_Kropka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 HA! To tak jak ja... uczelnia i bezrobocie.. co za kraj :P Ale ja to akurat szukam pracy zupełnie nie w moim mieście... Do chłopa sie przeprowadzam, a on na najbliższe 3 lata w Czestochowie będzie ;P Potem dopiero wrócimy do moich ukochanych Tysiów :D Quote
rashelek Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 No nareszcie jakieś zdjęcia!!! Co tam u was słychać? :) Quote
Fantowa Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Witamy się po raz pierwszy ;) https://lh5.googleusercontent.com/-atVkka6bbK8/T7dF4OA5U5I/AAAAAAAAKT0/HPt-YhFseD0/s800/DSC_0092.JPG uwielbiam to zdjęcie! :loveu: Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/389122_403993422969181_1102123765_n.jpg hehehe Basior piękny, ale mistrzowie drugiego planu to mistrzowie;p Quote
Recommended Posts