sunshine Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 O to ja tez utknełam w polu kilka razy:D Ale nie mam pojęcia za czym... tyko Shira wie co ją pognało:P Czas jej siostrę przyłączyć ale jakoś tak boję się o własne zęby ciągle :D Quote
Baski_Kropka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 No powiem Ci... że przy rowerze z dwoma psami to jest troszkę niebezpiecznie bo jednak inaczej się spada z roweru a inaczej z wózka hulajki czy sanek gdzie z tyłu ani miedzy nogami nic cie nie blokuje...ale ja tez z dwoma psiakami jeżdżę z rowerem i żyje zęby wszystkie mam.. ale najpierw lepiej na sucho na nóżkach popróbować.. i najważniejsza jest znajomość komend przez psy bez tego ani rusz niestety w sytuacjach awaryjnych ratuje zdrowie i życie ;P Czasami oszczędzi zszarganych nerwów ;P Quote
sunshine Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Baski_Kropka']No powiem Ci... że przy rowerze z dwoma psami to jest troszkę niebezpiecznie bo jednak inaczej się spada z roweru a inaczej z wózka hulajki czy sanek gdzie z tyłu ani miedzy nogami nic cie nie blokuje...ale ja tez z dwoma psiakami jeżdżę z rowerem i żyje zęby wszystkie mam.. ale najpierw lepiej na sucho na nóżkach popróbować.. i najważniejsza jest znajomość komend przez psy bez tego ani rusz niestety w sytuacjach awaryjnych ratuje zdrowie i życie ;P Czasami oszczędzi zszarganych nerwów ;P[/QUOTE] oj nerwów sporo mi naszarpała:P szczególnie gdy nalgle w biegu jej strzeli do łepka gwałtownie zawrócic. Tak jak to zrobiła jak z krzaków przy drodze nam kot wyskoczył. O 180 stopni mnie z rowerem obróciła... ale orzełka nie wywinęłam:D Ale palpitacji serca doznałam:P Quote
Baski_Kropka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 No ja kiedyś w nocy kiedy jeszcze lubowałam się w nocnych treningach.. obecnie troche zmądrzałam to wleciałam na drzewo przez tego mojego głupola, jechałam lasem nagle mignęły mi czerwone oczy i kita mojego psa jak zawraca.. potem to działo sie tak szybko ze nie wiedziałam kiedy wylądowałam na pniu :/ Quote
sunshine Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Baski_Kropka']No ja kiedyś w nocy kiedy jeszcze lubowałam się w nocnych treningach.. obecnie troche zmądrzałam to wleciałam na drzewo przez tego mojego głupola, jechałam lasem nagle mignęły mi czerwone oczy i kita mojego psa jak zawraca.. potem to działo sie tak szybko ze nie wiedziałam kiedy wylądowałam na pniu :/[/QUOTE] zawału bym w nocy w lesie dostała i bez spotkania z "tambylcami" :P ja cykor jestem na takie sprawy:D Quote
Baski_Kropka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 A to ja nie jeżdże sama.. ja sie boje ieczorem czy w nocy pod klatke sama wyjść a co dopiero do lasu jechac z psem.. ale robiło się głupie rzeczy :D Tambyly som fajni same czerwone oczka i zające kamikadze.. :D Quote
sunshine Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Baski_Kropka']A to ja nie jeżdże sama.. ja sie boje ieczorem czy w nocy pod klatke sama wyjść a co dopiero do lasu jechac z psem.. ale robiło się głupie rzeczy :D Tambyly som fajni same czerwone oczka i zające kamikadze.. :D[/QUOTE] Kamikadze to byłaś ty z psem przypietym do roweru jak tyle kuszących zapaszków i tropików nosem wodzi:P Quote
Angelika_Roser Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]spotkanie z pniem musiało być nie fajne... chlip.... ;)[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
ames Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 łożesz,wpaść na drzewo to niefajna rzecz,a co dopiero nocą... a Kropeczka już wie,że na DT ją zabierać będziesz?jakieś sledziki na miarę trzeba by skombinować;) mi znajoma miała przerobić jakieś sleedy,które kiedyś uszyła dla małego haszczaka,bo Nata...nie weszła w nie,ma za dużą klatę:) ManMaty XXS tyż trochu za duże,ale lepsze dla niej niż zwykłe,bo ona pruje niemiłosiernie do przodu. Quote
sunshine Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kropencja na DT zrobi furorę:D hehehe ile ona waży? Najlżejszy uczestnik ma chyba 8 kg gdzieś wygrzebałam;)... Quote
Baski_Kropka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 najlzejszy to pinczerek tez pewnie 5 kg wazy a kropa 4,5 kg ;) A sleedy.. nooo z hifiki chłopak powiedział ze jak będę potrzebować to on mi zrobi tylko mam się odezwać :D więc się odezwę ;D Quote
ames Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 to kruszynka z niej:) ale w sledach będzie wyglądać po prostu BAJECZNIE!!! Quote
Vlk Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ja bym tylko parę razy wylądowała w rzecze, niezbyt czystej miejskiej ;) jak za kaczuszką się paskudzie zachciało pogonić. W razie czego mogłam się uwolnić, bo tylko bieg, nie mam nawet pasa, więc bestia na smyczy w rękach. Ale w sytuacjach nagłych mam tak, że ją trzymam jeszcze mocniej ;P co czasami kończy się podobnie jak przy rowerze itp ;) Quote
Baski_Kropka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 A my dzisiaj byliśmy na spacerze z Ginim i Alexikiem! Kropki tak szczęśliwej to ja już bardzo bardzo dawno nie widziałam.. coś się przełamało w tej jej główce co zamknęło się z niewyjaśnionych przyczyn i szalała z Alexem że aż łezka w oczku się kręciła.. Baski za to bawić się za wiele nie chciał bo jemu tylko polowanie na sarny było w głowie i ręce mam rozciągnięte przez niego po kostki... ale było superasnie psiaki wróciły brudne szczęśliwe i zadowolone :D No ale Kropaaa...taka była wyszalana wybiegana że w domu padła jak śledź i nawet po południu na spacer nie chciała wyjść na siku :D Quote
*anusia&ajlu* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ale fajne fotki z treningow :loveu: normalnie szalenstwo :D Quote
WeronikaM Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [url]http://lh3.ggpht.com/_UH1JcE8qUDE/TI5wbhDKGvI/AAAAAAAAA-U/ikZkbt36_Cg/s720/IMGP5937.JPG[/url] ale fajnie :) zawsze tak chciałam pojeździć :lol: Quote
Baski_Kropka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ale fajne fotki z treningow :loveu: normalnie szalenstwo :D[/QUOTE] Nooo a dzisiaj nie mogliśmy jechac bo ja za niedługo do pracy idę... ale jutro znowu trening... jeszcze 3 weekendy i zawody! :D Jeśli ktos ma blisko zapraszam 16-17.10.2010 Koszęcin! ;D [quote name='WeronikaM'][url]http://lh3.ggpht.com/_UH1JcE8qUDE/TI5wbhDKGvI/AAAAAAAAA-U/ikZkbt36_Cg/s720/IMGP5937.JPG[/url] ale fajnie :) zawsze tak chciałam pojeździć :lol:[/QUOTE] Przejażdżka przejażdżką... ja już zyć bes tego nie umiem :D Quote
Mada:) Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Do naszego schroniska trafiła suka husky. Pięęęęękna, z jasną kufą. Ogólnie jest bardzo jasna, coś w typie Baskiego. :D Jak byś słyszała coś o zaginionej husky, to kieruj do schroniska. ;) Quote
Baski_Kropka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Podrzuć może zdjęcie jeśli możesz :) Quote
Mada:) Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Zdjęcia będę miała w ciągu najbliższych kilku dni. ;) Quote
Vlk Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 no i znowu wychodzi, że Yrsa nie pozna, co to trening jeszcze ;) bo w następny weekend zaś mnie nie będzie, normalnie pech jakiś i koniunkcja gwiazd nie taka ;) Quote
Baski_Kropka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 No jeszcze bedzie czas zeby przyjechać, teraz sie dopiero sezon zaczął więc spoko :D Jak masz ochote to w przyszłym miesiący 16-17 są zawody w Koszęcinie ;)Można przyjechać pokibicować nam :D Quote
Baski_Kropka Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Ale ja miałam cudowny spacer z psiakami!! :D Poszłam sobie z nimi na 2,5 godzinki dzisiaj nad wodę, Baski zamordował swoja chrumczącą świneczkę :D A podajże dwa dni temu również byliśmy na spacerku całą gromadką z dwoma borderami :D Powrzucam zdjęcia dzisiaj :D Świetnie było :) Quote
Vlk Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Też mam chrumkającą świnkę. Na początku był szał pał z tą świnią, mam filmiki z komórki, aż je wrzucę, bo się nie da inaczej :D ale teraz Yrsa się jej boi :( Ostatnie swoje pieniądze wówczas na tę świnię wydałam :D a 16-17 to akurat mamy biesiadę drużynową, więc mnie nie ma ;) co prawda to też region Jury ale na samym krańcu ;) A Yrsa ma jeszcze jedno hobby - spodobało jej się agility ;) ciągnik skoczny będzie albo co Quote
MM. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Vlk']Też mam chrumkającą świnkę. Na początku był [B]szał pał[/B] z tą świnią[/QUOTE] Skąd ja to znam... :roflt::diabloti: Quote
Recommended Posts