Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W weekend jestem rano na Piotrowicach w Katowicach to możesz wpaść po treningu możemy iść na spacerek :D Chyba że w jakiś dzień jak wolne bede miała to mogę przyjechać z Basiorkiem do Katowic :)

Posted

aż je wyginało od prędkości :D

[url]http://lh5.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/THGp-S7yeRI/AAAAAAAAIV8/5Gnmcx3KuG8/DSC_8842.jpg[/url]

a tu to się upłakałam ze smiechu:D hahah

poprawiacie humor na maxa:D

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Piotrowice są niedaleko Ligoty- Akademiki tam są ;)[/FONT][FONT=Comic Sans MS], z dworca w centrum na Piotrowice dojedziesz 297, lub przyspieszonym 804, tylko w weekendy rzadziej jeżdzą[/FONT][/B]
[/CENTER]

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]można by się spotkać i pospacerować, odstawiłabym potem Gina po treningu i spacerku i z Monika pojechałabym to Tych szelki akitowe załatwiać :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] tylko w piątek chyba idę na impreze gotycką podobno :evil_lol: więc mogę być niewyspana :evil_lol:[/FONT][/B]
[/CENTER]

Posted

Bedę miec aparat na 1000% bo dzisiaj biore od TZ cały sprzęt bo jutro z Masshirowa siostrą ide na zdjęcia jej dzieciaczka :)
Więc na trening tez wezmę.
Czarnulko przymierzała się już na przyjazd na trening więc przemyśl sobie to :D
A jeśli nie to sobie umówimy jakiś spacerek na Muchowcu albo gdzieś ;)ale w tygodniu jak będę miała wolne, bo w sobotę to na 14 idę do robotki :)
W niedziele za to mam cały dzień wolny i rzecz jasna będe również na treningu... Tyskie TeŻeWe już kursuje więc nic mi nie stanie na przeszkodzie! :D

Posted

[quote name='Caachou_']Kolejny posiadacz Nikona :diabloti:[/QUOTE]

Pewnie Nikon 4ever :razz:
Kiedyś fociłam Canonem ale Nikon to jest Nikon i już, zdecydowanie lepiej mi sie nim posługiwać aniżeli Canonem...no cóż :D

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Pewnie Nikon 4ever :razz:
Kiedyś fociłam Canonem ale Nikon to jest Nikon i już, zdecydowanie lepiej mi sie nim posługiwać aniżeli Canonem...no cóż :D[/QUOTE]

też nikonuję ;) miałam parę razy w rękach canona i jakoś nie umiałam w nim się poruszać. Niby wszystko podobnie ale jakoś mniej intuicyjnie. Potrzebowałam długiej chwili, żeby zrobić coś prostszego. A do innych rzeczy to bym musiała mieć instrukcję ;)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Treningi na Ligocie już wznowione :D Na razie jeszcze tak nie oficjalnie sobie trenujemy, ale już trenujemy :D
18 września gdzieś w okolicach Dąbrowy i tamtejszych jezior organizujemy Psiatlon (triatlon z psem, jak kto woli bieg Psiatorżnika :P)Jak będą wiadome szczegóły to dam znać :P[/QUOTE]

no w sumie już chłodniej :) ja znów biegam z Yrsą. A oficjalnie kiedy się zaczyna? A ten psiatlon to na czym będzie polegać? ;) Chodzi mi o konkurencje czy coś... no i jak będzie wiadomo co i jak to też chętnie się tego dowiem :)

Posted

przepraszam, że kolejny post ale mam sklerozę a edycja nie bardzo działa ;)
Świetne te ostatnie zdjęcia :) A akity jak się fajnie bawią, nonono :)

Posted

Oficjalnie to od września sie zaczyna, my sobie inauguracje robimy na tym psiatlonie na którym mnie do cholery chyba nie będzie bo pracuje :(
Ale termin też jest jeszcze taki wątpliwy. To ma być coś na zasadzie triatlonu tylko z psem :D
Czyloi będzie do przepłynięcia około 300-400 m z psem, ze 2-3 km na rowerze przebiec i na nóżkach też trochę przebiec
nie wiem a jakiej kolejności i jakie dokładnie odcinki ale na pewno nie mordercze tak żeby każdy mógł wystartować ;)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Pewnie Nikon 4ever :razz:
Kiedyś fociłam Canonem ale Nikon to jest Nikon i już, zdecydowanie lepiej mi sie nim posługiwać aniżeli Canonem...no cóż :D[/QUOTE]
Ja fociłam Canonem dopóki mogłam, ale wierzę bardzo mocno, że znów będę mogła :angel:

Posted

O to niech bedZie ta sObOta : ))
ja tez wezme aparat. :D A to jest dwa przystanki za szpitalem na ligocie czy jeden bo nie pamietam. ?:)
Jezeli sie nie myle to chyba jest tam niedaleko tego basenu na zadolu? co nie? ja zazwyczaj jade 12 :)

i O któreej ? Bys najwyzej wpadła po mnie na przystanek, i ja z checia zobacze te wasze treningi to wpadne o tej o ktorej sie zaczynają:):):) ale juz na 100000000% przysieeegam ze przyjade xD

Posted

no ja mam nadzieję, że teraz, jak się zaczną treningi to będę mogła co jakiś czas podjechać :) poprzednio za późno się zorganizowałam i już było za ciepło :D
Co sobotę to niestety nie ma szans ;)