Baski_Kropka Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 W weekend jestem rano na Piotrowicach w Katowicach to możesz wpaść po treningu możemy iść na spacerek :D Chyba że w jakiś dzień jak wolne bede miała to mogę przyjechać z Basiorkiem do Katowic :) Quote
przeszlus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ooo byłoby super :p A wy miałyście jakiś wspulny spacerek ? Quote
groszek83 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [url]http://lh3.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/THGnC7m27wI/AAAAAAAAIN0/no1-F7r-yDc/DSC_8609.jpg[/url] uśmiech od ucha do ucha:lol: Quote
sunshine Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 aż je wyginało od prędkości :D [url]http://lh5.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/THGp-S7yeRI/AAAAAAAAIV8/5Gnmcx3KuG8/DSC_8842.jpg[/url] a tu to się upłakałam ze smiechu:D hahah poprawiacie humor na maxa:D Quote
Czarnulka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nie wiem zbytnio gdziue są piotrowice; / Quote
Baski_Kropka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ligota akademiki, tam gdzie treningi ;) Quote
Angelika_Roser Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Piotrowice są niedaleko Ligoty- Akademiki tam są ;)[/FONT][FONT=Comic Sans MS], z dworca w centrum na Piotrowice dojedziesz 297, lub przyspieszonym 804, tylko w weekendy rzadziej jeżdzą[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Angelika_Roser Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]można by się spotkać i pospacerować, odstawiłabym potem Gina po treningu i spacerku i z Monika pojechałabym to Tych szelki akitowe załatwiać :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] tylko w piątek chyba idę na impreze gotycką podobno :evil_lol: więc mogę być niewyspana :evil_lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
przeszlus Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ale będzie super :D powódzfotkowa będzie :D Quote
Angelika_Roser Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]żeby była powódź fotkowa to trzeba Monika prosić co by robiła za fotografa :evil_lol::loveu: bo ja bez aparatu teraz... chlip [/FONT][/B][/CENTER] Quote
Baski_Kropka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Bedę miec aparat na 1000% bo dzisiaj biore od TZ cały sprzęt bo jutro z Masshirowa siostrą ide na zdjęcia jej dzieciaczka :) Więc na trening tez wezmę. Czarnulko przymierzała się już na przyjazd na trening więc przemyśl sobie to :D A jeśli nie to sobie umówimy jakiś spacerek na Muchowcu albo gdzieś ;)ale w tygodniu jak będę miała wolne, bo w sobotę to na 14 idę do robotki :) W niedziele za to mam cały dzień wolny i rzecz jasna będe również na treningu... Tyskie TeŻeWe już kursuje więc nic mi nie stanie na przeszkodzie! :D Quote
przeszlus Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Caachou_']A jaki aparat pożyczasz? :cool3:[/QUOTE] fotograficzny :D :D Quote
Baski_Kropka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ja mam nikona D60, TZ ma Nikona D90.. ja dopiero musze dozbierac zeby wymienić korpus :D Ale to kwestia czasu najpóźniej do świąt będe go miała :) Quote
Baski_Kropka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Caachou_']Kolejny posiadacz Nikona :diabloti:[/QUOTE] Pewnie Nikon 4ever :razz: Kiedyś fociłam Canonem ale Nikon to jest Nikon i już, zdecydowanie lepiej mi sie nim posługiwać aniżeli Canonem...no cóż :D Quote
Vlk Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Pewnie Nikon 4ever :razz: Kiedyś fociłam Canonem ale Nikon to jest Nikon i już, zdecydowanie lepiej mi sie nim posługiwać aniżeli Canonem...no cóż :D[/QUOTE] też nikonuję ;) miałam parę razy w rękach canona i jakoś nie umiałam w nim się poruszać. Niby wszystko podobnie ale jakoś mniej intuicyjnie. Potrzebowałam długiej chwili, żeby zrobić coś prostszego. A do innych rzeczy to bym musiała mieć instrukcję ;) Quote
Vlk Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Treningi na Ligocie już wznowione :D Na razie jeszcze tak nie oficjalnie sobie trenujemy, ale już trenujemy :D 18 września gdzieś w okolicach Dąbrowy i tamtejszych jezior organizujemy Psiatlon (triatlon z psem, jak kto woli bieg Psiatorżnika :P)Jak będą wiadome szczegóły to dam znać :P[/QUOTE] no w sumie już chłodniej :) ja znów biegam z Yrsą. A oficjalnie kiedy się zaczyna? A ten psiatlon to na czym będzie polegać? ;) Chodzi mi o konkurencje czy coś... no i jak będzie wiadomo co i jak to też chętnie się tego dowiem :) Quote
Vlk Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 przepraszam, że kolejny post ale mam sklerozę a edycja nie bardzo działa ;) Świetne te ostatnie zdjęcia :) A akity jak się fajnie bawią, nonono :) Quote
Baski_Kropka Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Oficjalnie to od września sie zaczyna, my sobie inauguracje robimy na tym psiatlonie na którym mnie do cholery chyba nie będzie bo pracuje :( Ale termin też jest jeszcze taki wątpliwy. To ma być coś na zasadzie triatlonu tylko z psem :D Czyloi będzie do przepłynięcia około 300-400 m z psem, ze 2-3 km na rowerze przebiec i na nóżkach też trochę przebiec nie wiem a jakiej kolejności i jakie dokładnie odcinki ale na pewno nie mordercze tak żeby każdy mógł wystartować ;) Quote
MM. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Baski_Kropka']Pewnie Nikon 4ever :razz: Kiedyś fociłam Canonem ale Nikon to jest Nikon i już, zdecydowanie lepiej mi sie nim posługiwać aniżeli Canonem...no cóż :D[/QUOTE] Ja fociłam Canonem dopóki mogłam, ale wierzę bardzo mocno, że znów będę mogła :angel: Quote
Czarnulka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 O to niech bedZie ta sObOta : )) ja tez wezme aparat. :D A to jest dwa przystanki za szpitalem na ligocie czy jeden bo nie pamietam. ?:) Jezeli sie nie myle to chyba jest tam niedaleko tego basenu na zadolu? co nie? ja zazwyczaj jade 12 :) i O któreej ? Bys najwyzej wpadła po mnie na przystanek, i ja z checia zobacze te wasze treningi to wpadne o tej o ktorej sie zaczynają:):):) ale juz na 100000000% przysieeegam ze przyjade xD Quote
Vlk Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 no ja mam nadzieję, że teraz, jak się zaczną treningi to będę mogła co jakiś czas podjechać :) poprzednio za późno się zorganizowałam i już było za ciepło :D Co sobotę to niestety nie ma szans ;) Quote
Baski_Kropka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 No pewnie wpadaj koniecznie :D Quote
Recommended Posts