jolek68 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 to miło :) tego mi najbardziej brakuje i stąd ta zazdrość :) Quote
Mada:) Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Przepraszam za off'a, ale tu dożo haszczomaniaków się pojawia, więc może ktoś pomoże. ZNALEZIONO SUCZKĘ HUSKY!'Sunia została znaleziona na stacji benzynowej w okolicy Częstochowy. Błąkała się tam już cztery miesiące. Teraz jest u Pani z Tych która ją wzięła i chciała jej pomóc, niestety nie może jej długo trzymać. Ma pracę która wymaga od niej ciągłych podróży. Obecna tymczaswa opiekunka gotowa jest ponieść koszty sterylizacji itp. tylko, żeby się nią ktoś zajął do czasu znalezienie domu.Sunia jest podobno bardzo kochana i przyjazna, prawdziwy pieszczoch, uwielbia spacery i na polu mogłaby być cały czas.' Quote
Baski_Kropka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 No ja widzę że z tej suni robi się niezła afera, bo ona podobno jest już zewsząd....na to by wyglądało że znaleziono ją w Warszawie koło stacji paliw w Chorzowie koło stacji paliw a teraz jeszcze Częstochowa?? Ja przyznam szczerze że JESTEM OBURZONA tym co osoby które psa tutaj przywiozły wyprawiają! Bo pies również był u mnie na tymczasie i z tego tytułu było MASĘ nieprzyjemności...no, chyba, że jakieś osoby coś nieźle mieszają.... Czy ja bym mogla zobaczyć zdjęcie rzekomej suni z Częstochowy?? Quote
Mada:) Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Może się roznosi o dwie różne suczki? :O Zaraz wkleję fotkę, tylko jest mała i niewyraźna. Quote
Mada:) Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [URL=http://img691.imageshack.us/i/obraz1l.png/][IMG]http://img691.imageshack.us/img691/5426/obraz1l.png[/IMG][/URL]Suńka, o której mowa wyżej. Quote
Baski_Kropka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Ale to dokładnie ta sama sunia.. przynajmniej tak mi się wydaje, ja zakładałam jej wątek na dogo... masakra...ludzie nie odpowiedzialni...ten psiak mógł już od 2 dni grzać dupkę u swoich nowych stałych właścicieli, tymczasem w dalszym ciągu jest sierotką... :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178614-4-miesiAE-ce-koczowaA-a-przy-stacji-paliw-w-Chorzowie-SUNIA-HUSKY-Pomocy[/URL] Quote
Baski_Kropka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Obecnie, u ludzi w Tychach. Na szczęście chociaż tyle, że nie błąka się po ulicach. Quote
Evelynkaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 To jest żenada!!!! Ludzie są niepoważni, człowiek chce pomóc a ktoś go oczernia, kochana nie martw się, mam tylko nadzieję że się to nie odbije źle na psiaku.... Quote
KT Arts Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [URL]http://images37.fotosik.pl/242/2afd82edebd5a0c7med.jpg[/URL] Jak dziki;) [URL]http://images41.fotosik.pl/246/19cbff3e3830a256.jpg[/URL] Piękny:loveu: Quote
jolek68 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Mada:)']Suńka, o której mowa wyżej.[/QUOTE] trzeba na nowo zrobić wątek suni i zacząć ją ogłaszać... Quote
Baski_Kropka Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Mnie powiedziano, że ta sunia jest "gdzieś" w górach :/ słuch o niej zaginął... Ale moje drogie dogomaniaczki TYSKIE i nie tyskie a chętne, koniecznie spacer koniecznie...może w weekend?? :D A może w piątek?? Quote
Kisses Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak Was zawieje niechcący do Rzeszowa, to chętnie :D Quote
Evelynkaa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja się piszę bardzo chętnie :D:D dopasuję się.. Quote
jolek68 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ja mam za daleko bo z chęcią bym z Wami poganiała po tym śniegu :) Quote
Baski_Kropka Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 No muszę przyznać że zima jest w tym roku piękna! Śniegu jest dużo, no po prostu superancko :D Quote
Evelynkaa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No to co jutro??:D O której? masz numer do Mady?? bo cisik się nie melduje tutaj... Pani Jolu ale co to za problem przyjechać :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie melduje bo nie dośc, że necik coś szwankuje, to jeszcze czasu minimalna ilośc. ;d Kiedy spacerek planujecie;>? Ja w sobotę nie mogę. Jadę do schroniska, chyba że późniejszym popołudniem. :) Quote
Evelynkaa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Hallo dziewczynki to co jutro?? czyli piątek, tylko o której?? Quote
Mada:) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jutro? Ojejku, jutro tez nie mogę... ;( Ojej, ojej! Doba jest stanowczo za krótka... ;( Quote
Evelynkaa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Późniejszym południem w sobotę raczej już ja też nie.....ale jak Baski i Kropka się piszą na jutro albo na sobotę rano to my też. Najwyżej za parę dni znów możemy :D Quote
Mada:) Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jejku, jak ja cierpię na brak czasu... Coś strasznego. :D Jakoś się dogadamy może niedługo. ;d Quote
jolek68 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='evelynka']No to co jutro??:D O której? masz numer do Mady?? bo cisik się nie melduje tutaj... Pani Jolu ale co to za problem przyjechać :evil_lol:[/QUOTE] uważaj bo zapakuję świtę i się zwalę Wam na głowę :) Quote
Recommended Posts