Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za off'a, ale tu dożo haszczomaniaków się pojawia, więc może ktoś pomoże. ZNALEZIONO SUCZKĘ HUSKY!'Sunia została znaleziona na stacji benzynowej w okolicy Częstochowy. Błąkała się tam już cztery miesiące. Teraz jest u Pani z Tych która ją wzięła i chciała jej pomóc, niestety nie może jej długo trzymać. Ma pracę która wymaga od niej ciągłych podróży. Obecna tymczaswa opiekunka gotowa jest ponieść koszty sterylizacji itp. tylko, żeby się nią ktoś zajął do czasu znalezienie domu.Sunia jest podobno bardzo kochana i przyjazna, prawdziwy pieszczoch, uwielbia spacery i na polu mogłaby być cały czas.'

Posted

No ja widzę że z tej suni robi się niezła afera, bo ona podobno jest już zewsząd....na to by wyglądało że znaleziono ją w Warszawie koło stacji paliw w Chorzowie koło stacji paliw a teraz jeszcze Częstochowa?? Ja przyznam szczerze że JESTEM OBURZONA tym co osoby które psa tutaj przywiozły wyprawiają! Bo pies również był u mnie na tymczasie i z tego tytułu było MASĘ nieprzyjemności...no, chyba, że jakieś osoby coś nieźle mieszają....
Czy ja bym mogla zobaczyć zdjęcie rzekomej suni z Częstochowy??

Posted

Ale to dokładnie ta sama sunia.. przynajmniej tak mi się wydaje, ja zakładałam jej wątek na dogo...
masakra...ludzie nie odpowiedzialni...ten psiak mógł już od 2 dni grzać dupkę u swoich nowych stałych właścicieli, tymczasem w dalszym ciągu jest sierotką...
:(

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178614-4-miesiAE-ce-koczowaA-a-przy-stacji-paliw-w-Chorzowie-SUNIA-HUSKY-Pomocy[/URL]

Posted

Mnie powiedziano, że ta sunia jest "gdzieś" w górach :/ słuch o niej zaginął...

Ale moje drogie dogomaniaczki TYSKIE i nie tyskie a chętne, koniecznie spacer koniecznie...może w weekend?? :D A może w piątek??

Posted

Nie melduje bo nie dośc, że necik coś szwankuje, to jeszcze czasu minimalna ilośc. ;d Kiedy spacerek planujecie;>? Ja w sobotę nie mogę. Jadę do schroniska, chyba że późniejszym popołudniem. :)

Posted

[quote name='evelynka']No to co jutro??:D O której? masz numer do Mady?? bo cisik się nie melduje tutaj...
Pani Jolu ale co to za problem przyjechać :evil_lol:[/QUOTE]
uważaj bo zapakuję świtę i się zwalę Wam na głowę :)