gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Mysia_']czyli z deklaracjami stoimi tak :loveu: [B]15 zł - mari23 20 zł - feliksik[/B] [B]20 zł - niteczka[/B] [B]10 zł - ana666[/B] [B]20 zł - ihabe[/B] [B]10 zł - Gonia13[/B] razem: 95 zł[/quote] ooo NIE!!!!!!!!!!!!!!!!Znowu mnie pominięto!!!!!Gdzie w deklaracjach wpisano moja dyszkę?????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Wystarczy ze dogo dzien nawal a juz wszyscy mnie ignorują:placz::placz::placz::placz:CZekajcie..niech no tylko Was dorwę...:razz: [B]CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. [*] [*] [*][/B] Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='gonia66']ooo NIE!!!!!!!!!!!!!!!!Znowu mnie pominięto!!!!!Gdzie w deklaracjach wpisano moja dyszkę?????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Wystarczy ze dogo dzien nawal a juz wszyscy mnie ignorują:placz::placz::placz::placz:CZekajcie..niech no tylko Was dorwę...:razz:[/QUOTE] pominięto Twoja dyszkę i piątkę madcat1981, ale pewnie zaraz uzupełnią :lol::lol::lol: przecież dogomaniackiej księgowej nikt nie będzie chciał wyrolować ( chyba) :diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='marysia55']pominięto Twoja dyszkę i piątkę madcat1981, ale pewnie zaraz uzupełnią :lol::lol::lol: przecież dogomaniackiej księgowej nikt nie będzie chciał wyrolować ( chyba) :diabloti:[/quote] nigdy w życiu :shake::shake::shake: nie odważyłabym się :eviltong: Goniu :loveu::loveu::loveu: Poprostu jeszcze nie uzupełniałam deklaracji :evil_lol: [B]15 zł - mari23 20 zł - feliksik 20 zł - niteczka[/B] [B]10 zł - ana666[/B] [B]20 zł - ihabe[/B] [B]10 zł - Gonia13[/B] [B]10 zł - gonia66[/B] [B]5 zł - madcat1981 [/B] razem: 110 zł Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 no i co Gonia66 :loveu: myślę, że jestes usatysfakcjonowana i więcej bejsbolem wymachiwac nie będziesz :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='marysia55'] i więcej bejsbolem wymachiwac nie będziesz :evil_lol:[/quote] tego bym nie była pewna :roll: :evil_lol: Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Mysia_']tego bym nie była pewna :roll: :evil_lol:[/QUOTE] no przeca wiem , ale pomarzyć 'se' można, nie :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='marysia55']no przeca wiem , ale pomarzyć 'se' można, nie :evil_lol::evil_lol:[/quote] No to se marzcie marzcie...i tak sie kiedys w koncu spotkamy...(mam nadziję ze wczesniej niz za TM, bo tam mi nie bedzie wypadalo wyiagać kija z ukrycia:razz:)... ajesli tak, to niestety moja zemsta do slodkich nalezala nie bedzie:mad::mad: [B]CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. [*] [*] [*][/B] Quote
niteczka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 O i znowu groźby. Chyba już się nie boimy :p Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Gonia:loveu: serce ty moje nie strasz nas :eek2::eek2: bo wpadniemy w depresję :bigcry::bigcry: Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='marysia55']Gonia:loveu: serce ty moje nie strasz nas :eek2::eek2: bo wpadniemy w depresję :bigcry::bigcry:[/quote] Oj tam..jedna depresja w tą czy w tamtą stronę nie robi róznicy..a zresztą..witaj w klubie jesli tak...dlaczego mam być sama??:roll::cool1: [B]CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. [*] [*] [*][/B] Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='gonia66']Oj tam..jedna depresja w tą czy w tamtą stronę nie robi róznicy..a zresztą..witaj w klubie jesli tak...dlaczego mam być sama??:roll::cool1:[/QUOTE] juz do jednego klubu należymy, pamiętasz ;);) Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='marysia55']juz do jednego klubu należymy, pamiętasz ;);)[/quote] No a nie??????Pewnie ze pamietam...tym barzdiej wiec powinismy sie solidaryzowac i jak jedna to i wszystkie w depresji:razz::razz::razz::razz: [B]CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. [*] [*] [*][/B] Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='gonia66']No a nie??????Pewnie ze pamietam...tym barzdiej wiec powinismy sie solidaryzowac i jak jedna to i wszystkie w depresji:razz::razz::razz::razz:[/QUOTE] no tak "jednej za wszystkich, wszyscy za jednego" :p:p:p Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='marysia55']no tak "jednej za wszystkich, wszyscy za jednego" :p:p:p[/quote] o..bo jak tu nie być w depresji- kiedy najpierw o Tobie zapominaja i nie wolaja na watek....a potem zapominaja i nie widza wyśrubowanych ledwo z portfela deklaracji...toż to depresja mur beton...z przewaga na beton:razz::razz::razz::-(:-( [B]CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. [*] [*] [*][/B] Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 no to ja cie zaproszę na jeszcze jeden wątek sunieczki Sabci, żebyś sie czuła dowartościowana [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/slask-saba-starsza-sunia-szukajaca-domu-czy-spedzi-w-schronisku-reszte-zycia-139179/[/url] ten wątek założony 4 czerwca ma dopiero 5,5 strony więc możesz sobie wyobrazić jak cięzko jest go rozruszać. Może cioteczki pomogą ( nie chodzi tak o finanse jak o jakieś pomysły). no cioteczki podrzućcie jakieś pomysły żeby psiak nie skończył w schronisku :cool3: Quote
bico Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 czy już trzeba slać pieniążki dla Gabi?:oops: jeśli tak, to poproszę numer konta na pw;) Pozwolę sobie zareklamować kosmetykowe i biżuteryjne bazarki:evil_lol: Na pomoc beniom!:loveu: [B]PlayStation2 i Słownik Motywów Literackich(gimnazjum) [/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/4-gry-playstation2-slownik-motywow-literackich-na-benie_mele-stiviego-31-08-a-145035/#post12850172"]4 gry PlayStation2 i Słownik Motywów literackich na benie_Melę,Stiviego/31.08[/URL] [B]Bazarek z różnościami...[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/znow-giga-miszmarsz-tylko-bez-ryzu-mydla-powidla_dla-beniow-meli-stiviego_31-08-a-144995/"]Znów giga MISZMARSZ...tylko bez ryzu,mydła i powidła_dla beniów MELI i STIVIEGO_31.08[/URL] [B]kosmetyki...Avon...IVOSTIN...i inne[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/oriflame-avon-miss-sporty_regeneracja_upiekszanie_pielegnacja_dla-beniow-31-08-a-145050/#post12854138"]Oriflame,AVON,miss sporty_regeneracja_upiększanie_pielęgnacja_dla beniów/31.08[/URL] [B]Pióra PARKER i Waterman...Calvin Klein...[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/parker_waterman_calvin-klein-super-piora-dla-bernardynow-31-08-a-145126/"]PARKER_WATERMAN_Calvin Klein...super pióra i...dla bernardynów/31.08[/URL] Quote
Mysia_ Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='bico']czy już trzeba slać pieniążki dla Gabi?:oops: jeśli tak, to poproszę numer konta na pw;) [/quote] myślę, że musimy poczekać, aż będzie więcej deklaracji ;) właśnie dorzuci się ktoś jeszcze? :razz: Quote
mari23 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='gonia66']Oj tam..jedna depresja w tą czy w tamtą stronę nie robi róznicy..a zresztą..witaj w klubie jesli tak...dlaczego mam być sama??:roll::cool1: [B]CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. [*] [*] [*][/B][/quote] I ja jestem w tym klubie - moją Maję już 8 lat opłakuję, choć szóstka "pocieszycieli" biega po domu... A wracając do wątku głównego czyli Gabi - wysłałam dziewczynie kontakt i myślę, że nie zadzwoni niestety... Tomografia jest w porządku, a jej dolegliwości (bardzo silne bóle głowy)spowodowane są...stresem po śmierci ukochanego kota... i chyba nie odważy się wziąć Gabi... Ona była kiedyś wolontariuszką w schronisku - dopiero od niedawna "poukładała" się po przejściach, jednak problemy zdrowotne zostały i chyba pomimo dobrego serca nie przygarnie "naszej" Gabi:-( Quote
feliksik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 czasem lekiem na rany jest inne stowrzenie, które możemy pokochać. Ja też sięzarzekałam po śmierci mojego ON, le wtedy zostałam postawiona przed uratowaniem innego pieska, którego chcieli oddać i pokochałam go tzn. teraz ją. Chociaż o tamtym nigdy nie zapomniałam. Ale to wyleczyło moje krwawiące serce Quote
mari23 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja po śmierci Majki powiedziałam, że do końca życia nie wezmę psa (Hektora mieliśmy już tylko na podwórku), ale kiedy trzeba było pomóć ciężarnej suni - wzięłam "spod płotu" Pusię, wkrótce urodził się Kiluś - i tak sobie spokojnie żyli we trójkę... aż tu w ciągu roku liczba ich się podwoiła...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczyna ma dwie sunie i jeszcze jednego kotka, wcześniej pytała mnie o Jeżyka, ale że on znalazł dom - zastanawiała się nad Gabi... może jeszcze się zdecyduje - nie chcę nalegać, nie chodzi przecież o to, żeby wzięła ją pod presją, tylko z wielkiej chęci pomocy biedulce (gdyby wszyscy mieli choć połowę moich chęci - nie byłoby schronisk wcale) Quote
ihabe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Zgadzam się ale nie nie jestem autorytetem w dziedzinie psychologii niestety. Osobiście nie umiałaby leczyc swego bólu po wielkiej stracie ukochanego stworzonka patrząc na ból i cierpienie innego, wiedząc, że mogłabym mu pomóc. Każdy jest jednak inny, co nie znaczy, ze ktoś jest lepszy a ktoś gorszy, prawda ? :loveu: Jestem świeżo po stracie Pixelka, 20 letniego schorowanego psiaka, zaadoptowanego 1 kwietnia 2009 ze schroniska. Dawano mu miesiąc.:-( Niebiosa dały nam 4 miesiące, najszczęśliwsze w moim życiu i mam nadzieję , że i w życiu Pixelka:loveu::loveu: 4 sierpnia odszedł gdy byłam z dziećmi na wakacjach:-(:-(:-(:-( Dla mnie świat się zawalił:-( Nie wiedziałam jak żyć bez niego. :-(:-(:-( Ból straszny, płacz, płacz i tylko płacz:-(:-( I co z tego , ze wiedzialam, ze jest chory, że jest staruszkiem, że odejdzie. Powinnam być przygotowana ale nie byłam i nigdy nie będę przygotowana na śmierć:-(:-(:-( Ale potem pomyślałam, że Pixelek ten który teraz żyje w moim sercu chciałby abym pomogła innym duszyczkom a on bedzie szczęśliwy patrzał na to z za TM:loveu::loveu: Kocham go tak bardzo i ciągle o nim myślę, mam wszędzie zdjęcia Pixelka i uśmiecham się do niego :loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cioteczki ja na razie nie będe miała dostępu do kompa więc jak się spóźnie z wpłatą czy coś to nie denerwujcie się:razz: Quote
ihabe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Gabusia na wieczorny spacer, zaczerpnć powietrza:loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='Mysia_'] [B]15 zł - mari23 20 zł - feliksik 20 zł - niteczka[/B] [B]10 zł - ana666[/B] [B]20 zł - ihabe[/B] [B]10 zł - Gonia13[/B] [B]10 zł - gonia66[/B] [B]5 zł - madcat1981 [/B] razem: 110 zł[/quote] Gwoli przypomnienia - cytuję jak stoimy z deklaracjami. Quote
ihabe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mało nas , mało nas do pieczenia chleba.... tylko nam, tylko nam więcej ciotek tu potzreba :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts