Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ihabe']Szykuj Babcię Mysiu:loveu::loveu:[/quote]

cóż tu do szykowania :evil_lol:
Gabuniu jeszcze niecałe dwa tygodnie do zasłużonej emeryturki :cool3:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze...chce wplacic na Gabi ale nie wiem gdzie jest numer konta..a dogo juz mi zaczyna szalec:mad::mad::mad:Mysiu mozesz tu wkleic???Nie wiem co z tym dogo ostatnio=zawsze wieczorem zaczyna padac..az mnie nerwa bierze:razz:

Posted

[quote name='gonia66']Kurcze...chce wplacic na Gabi ale nie wiem gdzie jest numer konta..a dogo juz mi zaczyna szalec:mad::mad::mad:Mysiu mozesz tu wkleic???Nie wiem co z tym dogo ostatnio=zawsze wieczorem zaczyna padac..az mnie nerwa bierze:razz:[/quote]

tez mi dogo wieczorami szwankuje :-(:shake:

[quote name='gonia66']Już znalazłam i wpłaciłam:loveu:[/quote]

a już to miałam zrobić :evil_lol: dziękujemy Goniu :loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Kurcze...chce wplacic na Gabi ale nie wiem gdzie jest numer konta..a dogo juz mi zaczyna szalec:mad::mad::mad:[/quote]

u mnie to samo, gdy mam wreszcie chwile spokoju wieczorem, to siadam na dogo i...dogo się psuje:angryy::cool1:

Dzięki Ihabe za wybawienie mnie z kłopotu pomyłki kont:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='siekowa']Ihabe Pani z naszej klasy nie może zrobić przelewu na Gabi bez podania ulicy, więc jeśli możesz to wyślij mi ją na PW. :)[/quote]

dziewczyny, to Wam nie umknęło?:oops:
ja zawsze taka upierdliwa:evil_lol:

Posted

[quote name='mari23']ale ja nie potrafię znaleźć:oops::oops::oops:
pomóżcie, żebym ja mogła pomóc...[/quote]

Pomagamy!:cool3:

[B][SIZE=3][COLOR=Red]OTO KONTO DLA GABI

[URL="https://www.mbank.com.pl/accounts_list.aspx#"]eKONTO 21 1140 2004 0000 3302 0519 2280[/URL]

Iwona Haberko
Katowice 40-872

tylko pisać dokładnie nick i na Gabi

[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

najnowszy update finansów ( post 33)

[SIZE=2][FONT=Arial][B][COLOR=red]Madcat1981[/COLOR][/B] 5 zł + 20 zł ( os przyjaciela z bazarku)= [B][COLOR=red]25 zł[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Bjuta [/COLOR][/B][B][COLOR=red]20 zł[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ihabe [/COLOR][/B]za wrzesień [B][COLOR=red]20 zł[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ihabe[/COLOR][/B] bazarek 1+2 [B][COLOR=red]104 zł
[/COLOR][/B][/FONT][B][COLOR=Red]bjuta wrzesień 15 zł[/COLOR][/B]
[FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Gonia 13 [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 10zł[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Makrela [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień + 20 zł[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 70 zł[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Ana666 [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 20 zł
BICO jednorazowo 50 zł
Feliksik za wrzesień 20 zł
Gonia 66 za wrzesień 10 zł
Pani Anita jednorazowo 100zł :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B] =================================================
[/FONT][FONT=Arial][U][B][COLOR=#ff0000]razem 464 zł[/COLOR][/B][/U][/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='ana666']Fajnie, Gabusi jeszcze nie ma w hoteliku a tu już tyle kasy:multi:
Do czasu aż tam trafi będzie jeszcze raz tyle na koncie ihabe:multi:[/quote]

superaście nie?:loveu::loveu:
Czy będziemy jechali z nią do Weta? tzn ZuziaM?

Posted

[quote name='ihabe']superaście nie?:loveu::loveu:
Czy będziemy jechali z nią do Weta? tzn ZuziaM?[/quote]
Ja jestem za:multi: w razie gdyby musiała brać jakieś leki na stałe(bo nie pamiętam czy już coś bierze)to obiecuje co miesiąć dołożyc pare zł więcej na te lekarstwa:roll:

Posted

Będzie dobrze, skarpetka Gabusi ładnie się zapełnia.

ps

ale zobaczcie tę bidę....mi już ręce opadają:-(:-(:-(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/16-letni-kubus-po-smierci-swojej-pani-oddany-przez-syna-umiera-w-schronisku-146474/index2.html[/URL]

Posted

Gabi dostaje w schronisku metacam (przeciwbólowy i przeciwzapalny), ale myślę, że i tak już w hoteliku bedzie trzeba iść z nią do weta, bo to psina, która potrzebuje stałej opieki weterynaryjnej ;) Wet, albo zaleci jakiś odpowiednik, albo też metacam, albo jeszcze zupełnie co innego i wtedy będzie już pod jego kontrolą ;)

Posted

[quote name='ihabe']Czy będziemy jechali z nią do Weta? tzn ZuziaM?[/quote]

Jesli tak, to mozemy zrobic to w ten sposob, ze umowimy sie w Lubaniu.
Ja podjade do Was i wspolnie mozemy od razu pojechac do pani doktor ( pod warunkiem, ze nie bedzie akurat na urlopie, bo mowila o wrzesniu wlasnie .... ).
Gabinet mojej pani doktor jest w Olszynie ( to chyba 8 km od Lubania :roll: ).
Ona przyjmuje od 12 do 18-tej.
No i oczywiscie pod warunkiem, ze Gabi dobrze bedzie znosila podroz.... bo jesli bedzie wykonczona, to nie wiem, czy bedzie to dobre.....
To tylko moja propozycja do rozwazenia.....

Posted

Wspaniała propozycja ZuziuM:loveu: Ja chetnie bym z nią poszła do mojego weta ale lepiej, żeby ją prowadził jeden, jeśli coś będzie nie tak.

Mamy jeszcze trochę czasu to wszystko dogadamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

ZuziaM, już za wczasu ostrzegam - Gabi jest bardzo żarłoczna, nie daj sie nabrać na jej biedne oczka i wygłodzoną minkę i na to jak rzuca się na jedzenie :eviltong: Dzisiaj jak szłam do niej z michą to prawie mi ją z reki wytrąciła :diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']ZuziaM, już za wczasu ostrzegam - Gabi jest bardzo żarłoczna, nie daj sie nabrać na jej biedne oczka i wygłodzoną minkę i na to jak rzuca się na jedzenie :eviltong: Dzisiaj jak szłam do niej z michą to prawie mi ją z reki wytrąciła :diabloti:[/quote]

To mnie bardzo cieszy :lol: !
Wszystkie moje psiny bardzo ladnie i chetnie jedza wszystko, co im daje :lol:.
Ale ostatnio tylko jedna mi sie daje we znaki ... hotelikowa DAGUSIA :cool3:... kazde jedzenie, ktore dostanie najpierw sponiewiera wywalajac na ziemie :mad:.... a potem zakopujac w trawie .... musze stale zbierac i wyrzucac :angryy:... tyle jedzenia :angryy: !

A co GABI zjada najchetniej ? Co w ogole dostaje w schronisku ?
Ja psiaki karmie 3 x dziennie. Mala porcyjka rano - ok. 7 rano..... normalna ( makaron z miesem i warzywami ) na obiad - ok. 15-tej ...... i chrupy na kolacje - ok. 20-tej.
I zawsze po jedzeniu jest spacer.

Posted

Gabi w schronisku z reguły je ryż (czasem makaron) z mięskiem, czy jakimiś puszkami, czasem z dodatkiem suchej karmy :roll: ale ona to jest wszystkożerna :evil_lol:

Posted

[quote name='Julie']i co z tym bazarkiem? jak któraś może zrobić to poproszę meila na PW to wyślę fotki.[/quote]

a czy ja Ci nie odpisąłam na PW?

Chetnie zrobię bazarek dla Gabiiiiiii:loveu:

Posted

[quote name='siekowa']Ihabe Pani z naszej klasy nie może zrobić przelewu na Gabi bez podania ulicy, więc jeśli możesz to wyślij mi ją na PW. :)[/quote]

A o tym pamiętałyście? (Bico już pytała)

Posted

[quote name='Bjuta']A o tym pamiętałyście? (Bico już pytała)[/quote]

oczywiście, już dawno i jest już wpłata uwzględniona w poście 33 ( chyba ten nr):-o:-o