Mysia_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='ihabe']Szykuj Babcię Mysiu:loveu::loveu:[/quote] cóż tu do szykowania :evil_lol: Gabuniu jeszcze niecałe dwa tygodnie do zasłużonej emeryturki :cool3: Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kurcze...chce wplacic na Gabi ale nie wiem gdzie jest numer konta..a dogo juz mi zaczyna szalec:mad::mad::mad:Mysiu mozesz tu wkleic???Nie wiem co z tym dogo ostatnio=zawsze wieczorem zaczyna padac..az mnie nerwa bierze:razz: Quote
Mysia_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='gonia66']Kurcze...chce wplacic na Gabi ale nie wiem gdzie jest numer konta..a dogo juz mi zaczyna szalec:mad::mad::mad:Mysiu mozesz tu wkleic???Nie wiem co z tym dogo ostatnio=zawsze wieczorem zaczyna padac..az mnie nerwa bierze:razz:[/quote] tez mi dogo wieczorami szwankuje :-(:shake: [quote name='gonia66']Już znalazłam i wpłaciłam:loveu:[/quote] a już to miałam zrobić :evil_lol: dziękujemy Goniu :loveu: Quote
bico Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='gonia66']Kurcze...chce wplacic na Gabi ale nie wiem gdzie jest numer konta..a dogo juz mi zaczyna szalec:mad::mad::mad:[/quote] u mnie to samo, gdy mam wreszcie chwile spokoju wieczorem, to siadam na dogo i...dogo się psuje:angryy::cool1: Dzięki Ihabe za wybawienie mnie z kłopotu pomyłki kont:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='siekowa']Ihabe Pani z naszej klasy nie może zrobić przelewu na Gabi bez podania ulicy, więc jeśli możesz to wyślij mi ją na PW. :)[/quote] dziewczyny, to Wam nie umknęło?:oops: ja zawsze taka upierdliwa:evil_lol: Quote
mari23 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='gonia66']Już znalazłam i wpłaciłam:loveu:[/quote] ale ja nie potrafię znaleźć:oops::oops::oops: pomóżcie, żebym ja mogła pomóc... Quote
bico Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='mari23']ale ja nie potrafię znaleźć:oops::oops::oops: pomóżcie, żebym ja mogła pomóc...[/quote] Pomagamy!:cool3: [B][SIZE=3][COLOR=Red]OTO KONTO DLA GABI [URL="https://www.mbank.com.pl/accounts_list.aspx#"]eKONTO 21 1140 2004 0000 3302 0519 2280[/URL] Iwona Haberko Katowice 40-872 tylko pisać dokładnie nick i na Gabi [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
ihabe Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 najnowszy update finansów ( post 33) [SIZE=2][FONT=Arial][B][COLOR=red]Madcat1981[/COLOR][/B] 5 zł + 20 zł ( os przyjaciela z bazarku)= [B][COLOR=red]25 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bjuta [/COLOR][/B][B][COLOR=red]20 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ihabe [/COLOR][/B]za wrzesień [B][COLOR=red]20 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ihabe[/COLOR][/B] bazarek 1+2 [B][COLOR=red]104 zł [/COLOR][/B][/FONT][B][COLOR=Red]bjuta wrzesień 15 zł[/COLOR][/B] [FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Gonia 13 [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 10zł[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Makrela [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień + 20 zł[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 70 zł[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Ana666 [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 20 zł BICO jednorazowo 50 zł Feliksik za wrzesień 20 zł Gonia 66 za wrzesień 10 zł Pani Anita jednorazowo 100zł :loveu::loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B] ================================================= [/FONT][FONT=Arial][U][B][COLOR=#ff0000]razem 464 zł[/COLOR][/B][/U][/FONT][/SIZE] Quote
madcat1981 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 jakby co, to u mnie na koncie jest jeszcze kolejna część bazarku, trochę ponad 25 zł. Quote
ana666 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Fajnie, Gabusi jeszcze nie ma w hoteliku a tu już tyle kasy:multi: Do czasu aż tam trafi będzie jeszcze raz tyle na koncie ihabe:multi: Quote
ihabe Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='ana666']Fajnie, Gabusi jeszcze nie ma w hoteliku a tu już tyle kasy:multi: Do czasu aż tam trafi będzie jeszcze raz tyle na koncie ihabe:multi:[/quote] superaście nie?:loveu::loveu: Czy będziemy jechali z nią do Weta? tzn ZuziaM? Quote
ana666 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='ihabe']superaście nie?:loveu::loveu: Czy będziemy jechali z nią do Weta? tzn ZuziaM?[/quote] Ja jestem za:multi: w razie gdyby musiała brać jakieś leki na stałe(bo nie pamiętam czy już coś bierze)to obiecuje co miesiąć dołożyc pare zł więcej na te lekarstwa:roll: Quote
ihabe Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Będzie dobrze, skarpetka Gabusi ładnie się zapełnia. ps ale zobaczcie tę bidę....mi już ręce opadają:-(:-(:-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/16-letni-kubus-po-smierci-swojej-pani-oddany-przez-syna-umiera-w-schronisku-146474/index2.html[/URL] Quote
Mysia_ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Gabi dostaje w schronisku metacam (przeciwbólowy i przeciwzapalny), ale myślę, że i tak już w hoteliku bedzie trzeba iść z nią do weta, bo to psina, która potrzebuje stałej opieki weterynaryjnej ;) Wet, albo zaleci jakiś odpowiednik, albo też metacam, albo jeszcze zupełnie co innego i wtedy będzie już pod jego kontrolą ;) Quote
zuziaM Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='ihabe']Czy będziemy jechali z nią do Weta? tzn ZuziaM?[/quote] Jesli tak, to mozemy zrobic to w ten sposob, ze umowimy sie w Lubaniu. Ja podjade do Was i wspolnie mozemy od razu pojechac do pani doktor ( pod warunkiem, ze nie bedzie akurat na urlopie, bo mowila o wrzesniu wlasnie .... ). Gabinet mojej pani doktor jest w Olszynie ( to chyba 8 km od Lubania :roll: ). Ona przyjmuje od 12 do 18-tej. No i oczywiscie pod warunkiem, ze Gabi dobrze bedzie znosila podroz.... bo jesli bedzie wykonczona, to nie wiem, czy bedzie to dobre..... To tylko moja propozycja do rozwazenia..... Quote
ihabe Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wspaniała propozycja ZuziuM:loveu: Ja chetnie bym z nią poszła do mojego weta ale lepiej, żeby ją prowadził jeden, jeśli coś będzie nie tak. Mamy jeszcze trochę czasu to wszystko dogadamy :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 ZuziaM, już za wczasu ostrzegam - Gabi jest bardzo żarłoczna, nie daj sie nabrać na jej biedne oczka i wygłodzoną minkę i na to jak rzuca się na jedzenie :eviltong: Dzisiaj jak szłam do niej z michą to prawie mi ją z reki wytrąciła :diabloti: Quote
zuziaM Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Mysia_']ZuziaM, już za wczasu ostrzegam - Gabi jest bardzo żarłoczna, nie daj sie nabrać na jej biedne oczka i wygłodzoną minkę i na to jak rzuca się na jedzenie :eviltong: Dzisiaj jak szłam do niej z michą to prawie mi ją z reki wytrąciła :diabloti:[/quote] To mnie bardzo cieszy :lol: ! Wszystkie moje psiny bardzo ladnie i chetnie jedza wszystko, co im daje :lol:. Ale ostatnio tylko jedna mi sie daje we znaki ... hotelikowa DAGUSIA :cool3:... kazde jedzenie, ktore dostanie najpierw sponiewiera wywalajac na ziemie :mad:.... a potem zakopujac w trawie .... musze stale zbierac i wyrzucac :angryy:... tyle jedzenia :angryy: ! A co GABI zjada najchetniej ? Co w ogole dostaje w schronisku ? Ja psiaki karmie 3 x dziennie. Mala porcyjka rano - ok. 7 rano..... normalna ( makaron z miesem i warzywami ) na obiad - ok. 15-tej ...... i chrupy na kolacje - ok. 20-tej. I zawsze po jedzeniu jest spacer. Quote
niteczka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Qurcze, to nie hotelik, tylko psie przedszkole. A leżakowanie też jest:evil_lol:? Na poważnie, to dzisiaj poszła moja wpłata. Quote
Mysia_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Gabi w schronisku z reguły je ryż (czasem makaron) z mięskiem, czy jakimiś puszkami, czasem z dodatkiem suchej karmy :roll: ale ona to jest wszystkożerna :evil_lol: Quote
Julie Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 i co z tym bazarkiem? jak któraś może zrobić to poproszę meila na PW to wyślę fotki. Quote
ihabe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Julie']i co z tym bazarkiem? jak któraś może zrobić to poproszę meila na PW to wyślę fotki.[/quote] a czy ja Ci nie odpisąłam na PW? Chetnie zrobię bazarek dla Gabiiiiiii:loveu: Quote
Bjuta Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='siekowa']Ihabe Pani z naszej klasy nie może zrobić przelewu na Gabi bez podania ulicy, więc jeśli możesz to wyślij mi ją na PW. :)[/quote] A o tym pamiętałyście? (Bico już pytała) Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Bjuta']A o tym pamiętałyście? (Bico już pytała)[/quote] oczywiście, już dawno i jest już wpłata uwzględniona w poście 33 ( chyba ten nr):-o:-o Quote
Recommended Posts