Goshka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Czy mogłabym prosić o stawke wyzłów niemieckich krótkowłosych z międzynarodowej? Były 4. Nie pojechalismy, a jestem ciekawa konkurencji ;) Quote
musia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Był na pewno Soma chyba Jasmine a te pozostałe "czysto niemieckie" , że tak powiem. Ale tu mogę się mylić. Quote
Goshka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='musia']Był na pewno Soma chyba Jasmine a te pozostałe "czysto niemieckie" , że tak powiem. Ale tu mogę się mylić.[/quote] Dzieki, musia...O Somie i Jasmine to akurat wiem, interesowała mnie własnie nasza konkurencja :evil_lol: Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [B]Wolfsspitz (CACIB) [/B] Psy: ehrenklasse: Feivel von den Drei Eichen pośrednia: German Grey Shadow's Fantastic Falco Championy: Nelly's Tasco Otwarta: German Grey Shadow's Cody Nelly's Ury Suki: ehrenklasse: Pina vom Alten Nierstal Pośrednia: Casey Hope von Klein Manhattan German Grey Shadow's Enya Amelie German Grey Shadow's Esra Eneya Nelly's Voona Xanthippe vom Alten Nierstal championy: Velvet vom Alten Nierstal German Grey Shadow's Akhita Otwarta: German Grey Shadow's Delia Dunja- Tallia vom Himmelreich Chiara vom Ilmbogedn Silvermoon's Shadow Aylah [B]CAC [/B]doszedł piesek do młodzieży: Don Carlos vom Zschopautal otwarta: German Grey Shadow's Cody i Simba vom Frankenrid Suki: Pośrednia: Casey Hope von Klein Manhattan German Grey Shadow's Enya Amelie German Grey Shadow's Esra Eneya Xanthippe vom Alten Nierstal Otwarta: German Grey Shadow's Delia Dunja- Tallia vom Himmelreich Whitney Houston vom Alten Nierstal Silvermoon's Shadow Aylah reszta bez zmian Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='PSYLLA']A czy mogłabym prosić o dane jedynego posokowca bawarskiego jaki był zgłoszony?[/quote] eee... albo nie wiem jak go zapisali albo jestem ślepa... tzn nie mogę znaleźć pod żadną z nazw jakie wg wikipedii mogłabym szukać:eviltong: Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='JOLY']Gratulacje dla zwycięzców!!!!!:multi::multi::multi:Bardzo proszę , chociaż ilościowo o stawkę bearded collie. Zwłaszcza championy. Z góry dziękuję.[/quote] Na międzynarodowej 24: championy- psy: Firstprizebears Evergreen Kindle Passion Just Marvellous Spirit of Caledddddonia Royal Sherry Love Magic Vanilka Suki championki: Mayflower's Nathalie at Dea- Dro Magic Carbon Copy of Pribardom Krajówka: 30 w sumie:crazyeye: championy- psy: Firstprizebears Evergreen Celtsdale Pderfect Dream Kindle Passion Just Marvellous Spirit of Caledddddonia Royal Sherry Love Magic Vanilka Gershwin's Blue of the Loyal Lads Suczki w championach te same co na CACIBie Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Dzidtka_Gl']GRATKI DLA "NASZYCH" :) proszę o stawkę lhasa apso[/quote] merci;) Lhasa- CACIB: Psy: ehrenklasse: Khelang Kyi Ke Lu Młodzież: Sharm Nat's Elfee Suczki: Młodzież: Sangye Lama of Little Oaks Championy: Ti La Shu Lamo Tashi [B]CAC[/B] to samo:p Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Goshka']Czy mogłabym prosić o stawke wyzłów niemieckich krótkowłosych z międzynarodowej? Były 4. Nie pojechalismy, a jestem ciekawa konkurencji ;)[/quote] Pozostałe 2:eviltong: Psy: klasa Somy:eviltong: Yankee vom Moosbach suczki: ta sama klasa co Soma:cool3: Yasmin vom Moosbach Wybaczcie za tą klasę ale ja i niemiecki:lol::shake: Quote
sylrwia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Zimowa Aura']Pozostałe 2:eviltong: Psy: klasa Somy:eviltong: Yankee vom Moosbach suczki: ta sama klasa co Soma:cool3: Yasmin vom Moosbach Wybaczcie za tą klasę ale ja i niemiecki:lol::shake:[/quote] Soma na pewno był w użytkowej :) Quote
JOLY Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Bardzo dziękuję. Birdi u nich pod dostatkiem. Ale w końcu trzeba będzie jechać i powalczyć.:lol: Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='sylrwia']Soma na pewno był w użytkowej :)[/quote] wierzę na słowo;) Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='JOLY']Bardzo dziękuję. Birdi u nich pod dostatkiem. Ale w końcu trzeba będzie jechać i powalczyć.:lol:[/quote] nawet w naszym hotelu nocowały chyba z 4 Quote
PSYLLA Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Zimowa Aura']eee... albo nie wiem jak go zapisali albo jestem ślepa... tzn nie mogę znaleźć pod żadną z nazw jakie wg wikipedii mogłabym szukać:eviltong:[/quote] powinien być pod nazwą Bayerischer Gebirgsschweisshund (12.09 na ringu 28 a 13.09 na ringu 30 - jak Ci ta informacja może w czymś pomóc) Quote
Zimowa Aura Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='PSYLLA']powinien być pod nazwą Bayerischer Gebirgsschweisshund (12.09 na ringu 28 a 13.09 na ringu 30 - jak Ci ta informacja może w czymś pomóc)[/quote] to jednak ślepa byłam:eviltong: proszę- oto i on: piesek, klasa otwarta: Fjante's Silas Solskin ten sam w oba dni... Quote
PSYLLA Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Zimowa Aura'] proszę- oto i on: piesek, klasa otwarta: Fjante's Silas Solskin ten sam w oba dni...[/quote] Dziękuję bardzo :) Quote
Goshka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Zimowa Aura']Pozostałe 2:eviltong: Psy: klasa Somy:eviltong: Yankee vom Moosbach suczki: ta sama klasa co Soma:cool3: Yasmin vom Moosbach Wybaczcie za tą klasę ale ja i niemiecki:lol::shake:[/quote] Zimowa Aura, dzięki:p Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Zimowa Aura'][B]Wolfsspitz (CACIB)[/B] Psy: ehrenklasse: Feivel von den Drei Eichen pośrednia: German Grey Shadow's Fantastic Falco Championy: Nelly's Tasco Otwarta: German Grey Shadow's Cody Nelly's Ury Suki: ehrenklasse: Pina vom Alten Nierstal Pośrednia: Casey Hope von Klein Manhattan German Grey Shadow's Enya Amelie German Grey Shadow's Esra Eneya Nelly's Voona Xanthippe vom Alten Nierstal championy: Velvet vom Alten Nierstal German Grey Shadow's Akhita Otwarta: German Grey Shadow's Delia Dunja- Tallia vom Himmelreich Chiara vom Ilmbogedn Silvermoon's Shadow Aylah [B]CAC[/B] doszedł piesek do młodzieży: Don Carlos vom Zschopautal otwarta: German Grey Shadow's Cody i Simba vom Frankenrid Suki: Pośrednia: Casey Hope von Klein Manhattan German Grey Shadow's Enya Amelie German Grey Shadow's Esra Eneya Xanthippe vom Alten Nierstal Otwarta: German Grey Shadow's Delia Dunja- Tallia vom Himmelreich Whitney Houston vom Alten Nierstal Silvermoon's Shadow Aylah reszta bez zmian[/quote] Bardzo dziękuję :lol: A. Quote
arthe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Mam pytanie co do punktualności niemieckich wystaw. Czy jak rasa w rozpisce wchodzi 0 12 to można zaryzykować późniejszy przyjazd, czy lepiej być na 9-10? Quote
musia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Trzeba być wcześniej . To znaczy przed rozpoczęciem oceny. Jeżeli masz opłaconą wystawę odbierasz numerek na swoim ringu. Oni zaś odhaczają w swojej rozpisce. Może się zdażyć , że nie zdążysz. I podejść po ocenie rasy poprzedzającej. Czy wydadzą ci numerek - to zależy - raczej tak. Gdybyś przypadkiem była spóźniona z swoją rasą ( ale tylko twój egzeplarz jako jedyny), mogą oceną przesunąć na później . Ale to zależy od sędziego. Poza tym na niemieckich wystawach nie często inormują o kolejności wejść. Z reguły przyjeżdżasz rano i okazuje się która wchodzi twoja rasa. Bywa , że przesuwają. Quote
arthe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dzięki bardzo, czyli pospać można po wystawie ;) Quote
Recommended Posts