leni356 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='MagdaH']Bossshhhe:shake: że taka cudna malizna i bez domku. Ciotki, co zrobić żeby troskliwe domki rozmnażały się równie łatwo jak zwierzaki?:-( Aaaa, no i nr skarpety poproszę na PW;)[/quote] Już wysłałam, bardzo dziękujemy :lol: Quote
irysek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ale super leni z ta kasa :) jak z transportem robimy? masz cos na oku, czy mam poszukac? sa w poznaniu takie dziewczyny, ktore za 50gr za km psy woza. moge ich spytac? transport potrzebny na niedziele 2 sierpnia, wtedy nina wraca do domu :) Quote
leni356 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='irysek']ale super leni z ta kasa :) jak z transportem robimy? masz cos na oku, czy mam poszukac? sa w poznaniu takie dziewczyny, ktore za 50gr za km psy woza. moge ich spytac? transport potrzebny na niedziele 2 sierpnia, wtedy nina wraca do domu :)[/quote] Zapytaj proszę, ja dozbieram resztę kasy. Wyjeżdżam 1 sierpnia na tydzień na urlop. Mogę zakupić rzeczy dla Orenka - tabletki na odrobaczanie, środek przeciw kleszczom i pchłom, itp. i przekazać komuś. W następnym tygodniu jestem w Kr, nie wiem jak będzie z dostępem na dogo, czasami stamtąd mam problemy z logowaniem Quote
irysek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 jak kupisz to mozesz wyslac do niny i ona sobie odlozy dla orena :) ja mam wakacje od 8 sierpnia 2 tygodnie :) takze mnie wtedy nie bedzie. od 1 sieprnia cie nie bedzie, a wtedy bedzie sie dzialo najwiecej... najwyzej kase przelejesz ninie ostatniego dnia lipca, albo po powrocie, jak juz oren trafi. bo tu tfu, ty przelejesz, a oren jakims cudem nieopusci schronu i co by bylo... Quote
leni356 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='irysek']jak kupisz to mozesz wyslac do niny i ona sobie odlozy dla orena :) ja mam wakacje od 8 sierpnia 2 tygodnie :) takze mnie wtedy nie bedzie. od 1 sieprnia cie nie bedzie, a wtedy bedzie sie dzialo najwiecej... najwyzej kase przelejesz ninie ostatniego dnia lipca, albo po powrocie, jak juz oren trafi. bo tu tfu, ty przelejesz, a oren jakims cudem nieopusci schronu i co by bylo...[/quote] tfu, tfu! Musi opuścić Quote
Nadziejka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 :thumbs::multi::multi: i ja za cudnisia mocnoooo ! Quote
Maruda666 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zapraszam na mały bazarek - pewnie każdy grosz się przyda;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wlatcy-moch-emo-zeszyty-zawieszki-na-orena-do-5-08-2009-a-142746/#post12677727[/URL] Quote
leni356 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Maruda666']Zapraszam na mały bazarek - pewnie każdy grosz się przyda;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wlatcy-moch-emo-zeszyty-zawieszki-na-orena-do-5-08-2009-a-142746/#post12677727[/URL][/quote] Super, dziękujemy :multi: Quote
irysek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 wow, super, skad na watku orenka tyle nowych osob nagle sie pojawilo? i nawet bazareczek sie znalazl. super, bo kazdy grosz sie jak zawsze liczy... Quote
MagdaH Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nie dziw się, Irysku, taki słodziak puchaty od razu łapie za serducha:loveu: Ja też jestem fanką takich włochaczy, zresztą jeden, bardzo do Orenka podobny, całkowicie mnie zawojował;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f85/irokez-z-orzechowcow-ma-super-domek-u-magdyh-109579/"]http://www.dogomania.pl/forum/f85/irokez-z-orzechowcow-ma-super-domek-u-magdyh-109579/ [/URL] Teraz już taki puchaty nie jest, bo regularnie wpada w ręce swojej fryzjerki Quote
irysek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 no ma w sobie to cos, ale od jakiegos czasu z leni planujemy go wyciagnac do hotelu, zbieramy pieniadze itd. i bylysmy na watku tylko my, a tu nagle maruda, ewa, magda ... fajnie. dzieki dziewczyny. nam samym byloby ciezko :( (pomagamy jeszcze innym psiakom). Quote
Maruda666 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ja trafiłam tutaj dzięki Madcat 1981:lol:, Ewa chyba też. Quote
Nadziejka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :scared::bye::bye:ajusci ze dzieki cioteczkowiiii [COLOR=DeepSkyBlue]Madcatowi :loveu:[COLOR=SeaGreen]Orenku puchatku no ciotki mysla i mysla i kombinuja wiesz[/COLOR][/COLOR]:loveu:ludzie kiedy ja bendemmmm bogaty nooooo:shake::shake: Quote
Maruda666 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Mogę prosić nr konta? Zanim bazarek się skończy, to mały może będzie juz na wolności, to pewnie będą i koszty przejazdu itd - coś dołożę. Quote
leni356 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Maruda666']Mogę prosić nr konta? Zanim bazarek się skończy, to mały może będzie juz na wolności, to pewnie będą i koszty przejazdu itd - coś dołożę.[/quote] Wysłałam na pw. Bardzo dziękujemy - na razie w skarpecie Orenka jest niewiele, a wyjazd już tuż tuż. Cioteczki, może jeszcze ktoś parę grosikó dołoży? Quote
Nadziejka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :multi::Dog_run::thumbs::iloveyou:[COLOR=Teal]Orenkuuu zebys ty tak fikal i latal maniuni ! zebys byl prawdziwie szczesliwy , my ciotki tobie serduszko zyczymy :multi:[/COLOR] Quote
Poker Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 dobra, to sypnę nie swoim groszem tylko pani Bożeny, obecnej właścicielki Belli , mojej byłej suni na DT ( ale to zawiłe :roll:) i wpłacę 30 zł. Quote
MakS Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Maruda666']Ja trafiłam tutaj dzięki Madcat 1981:lol:, Ewa chyba też.[/quote] ja też:) Oren jest piękny i taki smutny:( mam nadzieję, żeszybciutko znajdzie hotelik a potem DS. Quote
irysek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 fajnie poker, milo z twojej strony. orenekowi potrzebne pieniazki, bo lada chwila bedzie juz w dt u ninki szukac super domu, co jednak troszke bedzie nas kosztowalo. Quote
luka1 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Oren to bardzo ładny psiak, wystarczy trochę czesania, mycia i pies bedzie jak lalka. Quote
Recommended Posts