Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos ucichlo na watku. co z tym miejscem u pati?
wandy pytalam, odpowiedziala tak niejasno, chcialaby wiedziec czy psiak agresywny, z jakiego powodu i ogolnie jaki jest. bo musi to wiedziec, zeby zaryzykowac wziecie go do siebie. no i kwestia kasy. musi ona byc!
nie napisala mi ile by jej bylo potrzeba za miesiac, takze jestesmy w kropce, ale nie zaszkodzi jej juz zbierac.

Posted

[quote name='irysek']cos ucichlo na watku. co z tym miejscem u pati?
wandy pytalam, odpowiedziala tak niejasno, chcialaby wiedziec czy psiak agresywny, z jakiego powodu i ogolnie jaki jest. bo musi to wiedziec, zeby zaryzykowac wziecie go do siebie. no i kwestia kasy. musi ona byc!
nie napisala mi ile by jej bylo potrzeba za miesiac, takze jestesmy w kropce, ale nie zaszkodzi jej juz zbierac.[/quote]

Myślę że Jamor mógłby go wziąć, on ma doświadczenie z takimi psami, stopniowo by go oswajał. Było kilka wolnych miejsc. Spytać?

Posted

a spytaj, tylko u niego jaki koszt takiego psiaka? oby nie 15zl za dobe... Oren jest w koncu malym psiakiem... najlepiej to zadzwon do niego, ale tak czy siak kasy brak, bazarkow brak itd.

Posted

[quote name='irysek']a spytaj, tylko u niego jaki koszt takiego psiaka? oby nie 15zl za dobe... Oren jest w koncu malym psiakiem... najlepiej to zadzwon do niego, ale tak czy siak kasy brak, bazarkow brak itd.[/quote]

O ile pamiętam to 12 zł/dobę

Posted

Bazarek buduję:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-kudlacza-orena-przestaszonego-schroniskiem-do-22-07-godz-21-00-a-142067/[/URL]

będzie gotowy za ok godzinę

Posted

Bazarek już gotowy - zapraszam:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-kudlacza-orena-przestaszonego-schroniskiem-do-22-07-godz-21-00-a-142067/[/url]

Posted

leni i jak tam, zrobilas jakies ogloszenia? wydaje mi sie, ze poki sie go do ludzi troche bardziej pozytywnie nie nastawi to takiego dzikuska nikt nie bedzie chcial.

dzwonilas do jamora pytac o hotel z karma i bez?

Posted

Ceny są takie: Hotel 13 zł/doba.
Musi być zaszczepiony i odrobaczony wcześniej.
Odrobaczanie - ok 15 zł, szczepienie p/wirusówce 60 zł.

A co z Wandą? Przyjmie go?

Posted

Wlasnie dostalam PW od Leni356 odnosnie DT.

Zobaczcie gdzie moglby oswajac sie ze swiatem Oren

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/dt-u-ninki-poznan-138180/[/URL]

Btw, jak wejdziecie na watek, zobaczycie, ze bardzo on podobny do jednego z moich aktalnych tymczasowiczow ;)

Posted

leni356, to jak, decydujemy sie na dom tymczasowy u ninki?
wydaje mi sie to lepsze niz hotel u jamora i kazdy inny, gdzie pies w wiekszosci siedzialby w kojcu.

Posted

[quote name='irysek']leni356, to jak, decydujemy sie na dom tymczasowy u ninki?
wydaje mi sie to lepsze niz hotel u jamora i kazdy inny, gdzie pies w wiekszosci siedzialby w kojcu.[/quote]

Tak. U Ninki zwolni się miejsce w sierpniu - mamy jeszcze trochę czasu na dozbieranie funduszy.

Posted

Orenku, co u Ciebie malizno? Za dużo nie zaszaleję, max mogę 20zł miesięcznie do Twojej skarpetki wrzucić. U nas też wakacje, tymczasowiczów w każdym kącie mam coraz więcej a adopcje stoją:shake: Cholerka, gdzie te domki???!!!

Posted

leni korci mnie zeby zdradzic ile uzbieralo sie na twoim bazarku :)

158zl jesli dobrze pamietam + 20zl od magdy razem 178zl
brakuje nadal 172zl

Posted

[quote name='irysek']leni korci mnie zeby zdradzic ile uzbieralo sie na twoim bazarku :)

158zl jesli dobrze pamietam + 20zl od magdy razem 178zl
brakuje nadal 172zl[/quote]

Ja będę mieć jeszcze 100 zł uzbierane dla niego, [COLOR=Blue][B]więc już brakuje naprawdę niewiele.[/B] [/COLOR]Potrzebujemy stałych deklaracji. Powysyłam dziś pw do innych cioteczek, ściągnę może kogoś jeszcze na wątek. Przez problemy z dogo mam trochę zaległości.
Mam tez trochę rzeczy na bazarek - czy ktoś mógłby zrobić dla niego?
[COLOR=Red]Ja jestem na urlopie 1-9 sierpnia, nie będę mieć dostępu do netu[/COLOR]

Posted

Z Orenkowego bazarku jest 158 zł+ nadwyżki jeśli ciotki zaokrąglą :loveu:
MagdaH - 20 zł miesięcznie - dziękujemy :loveu:
100 zł ja uzbieram

Tak więc na razie mamy w skarpetce Orenka:

[B]Jednorazowe kwoty:[/B]

158 zł
100 zł[B]
--------
[/B]258 zł[B]

Miesięczne deklaracje:[/B]

MagdaH - 20 zł

Cioteczki prosimy o jakikolwiek grosz do skarpetki Orenka. Ten biedny zakudlony i wystraszony piesek czeka :-(

[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6711/dscn3239x.jpg[/IMG]

[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/439/dscn3240x.jpg[/IMG]

Posted

Bossshhhe:shake: że taka cudna malizna i bez domku. Ciotki, co zrobić żeby troskliwe domki rozmnażały się równie łatwo jak zwierzaki?:-( Aaaa, no i nr skarpety poproszę na PW;)