leni356 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']Maja naprzyciągała fajnych domków...super:loveu::loveu:[/quote] Maja działa jak magnez :lol: A Oren do niej bliźniaczo podobny Quote
leni356 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A to moja urocza tymczasowiczka (od dzisiaj) :lol: Ma na imię Nelly Poker, ona chyba troszkę do Dunieczki podobna? [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/3f1a41624614b4a2b1ee7f26ef1f867a,14,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/1d877d0e8b2ff635da33590103769cbd,14,19,0.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 jaka śliczna! ona ma juz domek zaklepany czy moge ją dorzucac do maili? na początku września ma się odezwac ta miła rodzina z warszawy o której Ci wspominałam:cool3: Quote
Isadora7 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Leni szukałaś, szukałaś i wyszukałaś cacko :) Quote
leni356 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']jaka śliczna! ona ma juz domek zaklepany czy moge ją dorzucac do maili? na początku września ma się odezwac ta miła rodzina z warszawy o której Ci wspominałam:cool3:[/quote] Nie, nie ma nic zaklepanego. Na razie za tydzień zdjęcie szwów, póki co jeden sobie zjadła.. ale już ma ubrane to wdzianko, więc będzie ok. Potem odrobaczenie i szczepienie p/wirusówkom. I nowy fryz, bo kołtunów masa Quote
leni356 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='Isadora7']Leni szukałaś, szukałaś i wyszukałaś cacko :)[/quote] Ano jakoś mi tak zaczęło być żal tych kudłaczy wszystkich, futerka mają biedaczki straszne :-( Quote
leni356 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='anawa']Jestem juz po wakacjach, więc generalnie dostępna. Nie mam jeszcze planu pracy na wrzesień i nie jestem pewna, czy akurat 10 lub 11 będę miała wolne ale myślę, że jeden, czy dwa dni różnicy w którąś stronę nie będą stanowiły wielkiego problemu. Jutro dam odpowiedź, jak pracuję w tych dniach i oczywiście z radością pomogę :lol:[/quote] Super :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='leni356']Ano jakoś mi tak zaczęło być żal tych kudłaczy wszystkich, futerka mają biedaczki straszne :-([/quote] no po kudłaczach najwyraźniej widać zabiedzenie (jeśli chodzi o pielegnacje sierści bo szczupłości za to wogóle nie widać...) i najszybciej metamorfoze:loveu: zaczynają mnie wciągac te kudłacze:cool3: a Nelly jest piękna! Quote
Isadora7 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Leni Gucia w podpisie wymień - już jest w domu :) Quote
mamanabank Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Aż mnie świerzbią pazurki, żeby się dobrać do tych jej kudełków, uwielbiam takie zabiegi, jak dla mnie są relaksujące, a psina jest bajkowa, oczy ma jak z Disneya, mąż mój powiada, ze spodobałaby się Mopikowi :) Quote
irysek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 poker pewnie sie wypowie jak wroci ;) do dunieczki to moze i troche podobna, ale bardziej do pokera (psa poker). prawie kropka w kropke, tylko poker jest taki bardziej grafitowy. ale cudenko. jednak sie zdecydowalas na dt u siebie!? jestes szalona. Quote
irysek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 tak poza tematem, luka moglabys w pierwszym poscie wpisac rozliczenie finansowe Orena? bylabym wdzieczna. Quote
Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='irysek']tak poza tematem, luka moglabys w pierwszym poscie wpisac rozliczenie finansowe Orena? bylabym wdzieczna.[/quote] Z tego co mi wiadomo to nasza Fundacja nie zbiera na swoje konto pieniążków na Orena...tylko chyba Leni Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [B][COLOR=RoyalBlue]Rozliczenia:[/COLOR][/B] [U][B]Wpłaty:[/B][/U] bazarek - 200 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] MagdaH - 5X20 zł 100 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] leni356 - 100 zł uzbierane dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 60 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 20 zł miesięcznie dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Irysek/Pani Ania - 30 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] leni356 i Piromanka bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 bazarek - 40 zł dziękujemy :loveu:[COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Asia - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Razem wpłat - [B]750 zł [/B] [COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy[/B][/COLOR] :multi: [B][U]Wydatki:[/U][/B] 50 zł strzyżenie 35 zł szczepienie 6 zł odrobaczenie 221 zł hotel do końca sierpnia (17 dni) ----- [B]312 zł[/B] [B][U]Zostało:[/U][/B] [B]438 zł[/B] sacred PIRANHA przekazała 91 zł, które zostały po Majce na koncie hoteliku na pobyt Orenka - dziękujemy bardzo :loveu: Oren ma opłacony hotelik przeze mnie do 31 sierpnia + 7 dni po Majce, więc do 7 września. Przeleję jeszcze za dodatkowe dni. [COLOR=Red]Edit:[/COLOR] zapomniałam o wpłacie mojej koleżanki Asi, więc dodałam do rozliczenia. Proszę umieście na pierwsze stronie. Można też zmienić tytuł - Oren czeka na domek Quote
hop! Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Leni356, przydałaby się pomoc finansowa na leczenie Tuptusia - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-bez-oczka-z-lancucha-do-hoteliku-u-jamora-potrzebne-pieniadze-dom-staly-140194/index28.html?highlight=#post12880212[/URL] Jeżeli osoby, które wpłaciły kasę wyrażą zgodę, to przeznacz jakąś sumę na ten cel. Quote
anawa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='anawa']Jestem juz po wakacjach, więc generalnie dostępna. Nie mam jeszcze planu pracy na wrzesień i nie jestem pewna, czy akurat 10 lub 11 będę miała wolne ale myślę, że jeden, czy dwa dni różnicy w którąś stronę nie będą stanowiły wielkiego problemu. Jutro dam odpowiedź, jak pracuję w tych dniach i oczywiście z radością pomogę :lol:[/quote] Sprawdziłam swój grafik pracy, 10 i 11 września mam wolne (co za zbieg okoliczności :lol:) więc jestem do dyspozycji. Leni, jaki plan? Pan bedzie się ze mną kontaktował czy Ty dasz znać, kiedy mamy odebrać Orena? Masz mój nr tel, w razie czego dzwoń. Wymyśliłam sobie, że zaproponuję panu wycieczkę ze mną do Warki. Chciałabym, żeby zobaczył też inne pieski, może ma kogoś znajomego, równie miłego, jak on sam i może pomoże uszczęsliwić jeszcze jakąś sierotkę? :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='hop!']Leni356, przydałaby się pomoc finansowa na leczenie Tuptusia - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-tuptus-bez-oczka-z-lancucha-do-hoteliku-u-jamora-potrzebne-pieniadze-dom-staly-140194/index28.html?highlight=#post12880212[/URL] Jeżeli osoby, które wpłaciły kasę wyrażą zgodę, to przeznacz jakąś sumę na ten cel.[/quote] leni po rozliczeniu Majki pozostałość postanowiłam przekazać Tobie (138zł mam je jeszcze na swoim koncie), jeśli chcesz to z tych pieniędzy możesz przekazać coś na Tuptusia, ja jestem jak najbardziej za;) Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']leni po rozliczeniu Majki pozostałość postanowiłam przekazać Tobie (138zł mam je jeszcze na swoim koncie), jeśli chcesz to z tych pieniędzy możesz przekazać coś na Tuptusia, ja jestem jak najbardziej za;)[/quote] Oczywiście. Jeśli darczyńcy nie mają nic przeciwko to na leczenie Tuptusia przekażę. Tuptusia poznałam i to jest super piesek, nie ma oczka, ale zawsze wesoły, oby szybko znalazł się dobry domek dla niego Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='anawa']Sprawdziłam swój grafik pracy, 10 i 11 września mam wolne (co za zbieg okoliczności :lol:) więc jestem do dyspozycji. Leni, jaki plan? Pan bedzie się ze mną kontaktował czy Ty dasz znać, kiedy mamy odebrać Orena? Masz mój nr tel, w razie czego dzwoń. Wymyśliłam sobie, że zaproponuję panu wycieczkę ze mną do Warki. Chciałabym, żeby zobaczył też inne pieski, może ma kogoś znajomego, równie miłego, jak on sam i może pomoże uszczęsliwić jeszcze jakąś sierotkę? :evil_lol:[/quote] Dzięki :) Dam znać, pan teraz jedzie na urlop. Jutro zadzwonię do Jamora i ustalę szczegóły co do Orena. Pan się może da namówić na wycieczkę do Warki, pani od razu mówiła że ona jest zbyt wrażliwa i wolałaby żeby Orenek do nich przyjechał, ją by serce bolało oglądając inne pieski i gdyby Oren płakał w samochodzie to już w ogóle dla niej dramat. Tak więc Orenka trzeba państwu zawieźć, chyba że pan da się namówić na odwiedziny w Warce Quote
luka1 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='irysek']tak poza tematem, luka moglabys w pierwszym poscie wpisac rozliczenie finansowe Orena? bylabym wdzieczna.[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Isku nie musisz mnie upominać i przypominać o rozliczeniach. Jeśli zbieramy pieniądze na jakiegoś psa - rozliczamy się z nich i przed dogomaniakami i przed Urzędem Skarbowym. Prowadzimy księgowość szczegółowo i wszystkie wpłaty są księgowane w sposób umożliwiający kontrole przez darczyńców. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Śledzisz moje wątki i na każdym, na którym prosimy w imieniu Fundacji o wsparcie finansowe, natychmiast dopominasz sie rozliczenia. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Jeśli tylko jakaś złotówka wpłynie z ukierunkowaniem na cel utrzymania Orena, na pewno to napiszę na wątku, a Ty może wrócisz na watek Majkele i też wpiszesz rozliczenie z akcji zbierania funduszy na jego wyjazd do domu do Pani Marii. [/FONT][/COLOR] Quote
irysek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Ziutka']Z tego co mi wiadomo to nasza Fundacja nie zbiera na swoje konto pieniążków na Orena...tylko chyba Leni[/quote] leni zbiera, ale luka jedynie moze wpisac info w pierwszy post. dlatego prosilam o to luke. luko droga, prosilam ci o umieszczenie tego roliczenia, tylko dlatego, zeby bylo widoczne od razu. nie mam niestety czasu szukac go po calym watku. a leni wpisac go w pierwszy post nie moze. nikomu nie zarzucam, ze gdzies jakies pieniadze zabral czy cos. prosze jedynie o skopiowanie tego spisu w pierwszy post (wplacalam kase na orena, wiec moge chyba o to prosic). Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ostateczne rozliczenie wydatków i pieniędzy Orena będzie [B]dopiero jak Oren będzie bezpieczny w DS.[/B] Tak jak było w przypadku Majki - rozliczenie dopiero po znalezieniu się psa w nowym domku Quote
irysek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ok, ja nie poganiam. czekamy cierpliwie. (suni i tak jeszcze cieczka musi sie skonczyc, a po niej jeszcze 3 tyg trzeba odczekac) Quote
leni356 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='irysek']ok, ja nie poganiam. czekamy cierpliwie. (suni i tak jeszcze cieczka musi sie skonczyc, a po niej jeszcze 3 tyg trzeba odczekac)[/quote] Irysku, mogę Ci oddać te pieniądze które chcesz od Ciebie i Poker, czyli do wydatków Orena nie dokładacie się w ogóle. Chcę tylko odliczyć 30 zł które przesłałam Ci dla Majkela - na wątku nie było rozliczenia, więc mam prawo te pieniądze odzyskać z powrotem. Quote
Recommended Posts