Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejne ogłoszenia...
animalia
pajęczyna
adsy
e-zwierzak
kupsprzedaj.pl
gumtree
szerlok.pl
oglosili.pl
ofertownia.pl
warsza.pl
stacja.biz

Tyle. Więcej nie zrobię, bo zwariuję...

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Kolejne ogłoszenia...
animalia
pajęczyna
adsy
e-zwierzak
kupsprzedaj.pl
gumtree
szerlok.pl
oglosili.pl
ofertownia.pl
warsza.pl
stacja.biz

Tyle. Więcej nie zrobię, bo zwariuję...[/quote]

Hop, jesteś wielka :loveu:

Posted

Jestem średnia. :eviltong:

A tak na serio - nie lubię robić ogłoszeń. Strasznie nudne i ogłupiające zajęcie. Niestety, konieczne. :roll:

Oby trafił się Orenowi fajny domek... ;)

Posted

ciotki przepraszam za offa, ale o pomoc wołamy ! :-(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/polamany-lezal-od-3-dni-czeka-go-gwozdziowanie-obu-lap-koszt-1500zl-pomocy-144795/[/URL]

Posted

[quote name='leni356'][COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka:[/COLOR]

bazarek - 200 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
[B]MagdaH - 20 zł miesięcznie dziękujemy [/B]:loveu:
leni356 - 100 zł uzbierane dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Poker - 60 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Poker - 20 zł miesięcznie dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Maruda666 - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Irysek/Pani Ania - 30 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
leni356 i Piromanka bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Maruda666 bazarek - 40 zł dziękujemy :loveu:[COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR]
Maruda666 bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu:

Razem jednorazowych wpłat - [B]620 zł [/B]

Razem deklaracji - [B]40 zł miesięcznie[/B]

[COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :multi:

Wydatki:

50 zł strzyżenie
35 zł szczepienie
6 zł odrobaczenie
221 zł hotel do końca sierpnia (17 dni)
-----
[B]312 zł[/B][/quote]
Leni, czy doszedł mój pieniążek? :roll:

Posted

[quote name='MagdaH']Leni, czy doszedł mój pieniążek? :roll:[/quote]

Doszedł, bardzo dziękujemy :loveu:

5X20ZŁ NA HOTELIK U JAMORA DLA ORENA = 100 zł - Magda H.

Posted

[quote name='leni356']Jest jeszcze jedna pani zainteresowana Orenem - z Łodzi[/quote]
Jeszcze jedna? Czyli są dwie panie zainteresowane Orenem?

Posted

[quote name='hop!']Jeszcze jedna? Czyli są dwie panie zainteresowane Orenem?[/quote]

TRZY :lol: Dzwoniła kolejna pani, z Warszawy. Mieszka na Ursynowie pod lasem kabackim, miała już pieska ze schroniska w Celestynowie, żył 17 lat i był podobny do Orenka.
Pani z Łodzi ma domek z ogródkiem i sunię znajdę, sunia nie wysterylizowana, więc Oren musiałby być ciachnięty przed adopcją.
Pani podoba się jeszcze Dżibi - czekamy co zdecyduje.
Trzeci jest pan spod Warszawy, rodzina z dziećmi

Posted

[quote name='leni356']Wszystkie domki zgadzają się na wizyty przed i po adopcyjne[/quote]
Leni, jak Wam sie domki tak rozmnażają :crazyeye: to tu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/fragleska-mlodziutka-pieknosc-zagubiona-w-schroniskowej-beznadziei-144263/[/url]
jest jeszcze Fragleska z Orzechowiec.

Posted

O rany, nie róbcie mi tego! :crazyeye: Właśnie jestem po rozmowie z panem, który "spóźnił się" na Majkę. Wczoraj wysłałam mu wszystkie dostępne zdjęcia Orena i właśnie otrzymałam telefon, że pan decyduje się na adopcję Orena. W sobotę mamy się spotkać u Jamora. Do dyspozycji dom z ogródkiem w Wolicy pod Warszawą. Pan przemiły, kulturalny, warunki kapitalne, wizyty przed- i poadopcyjne O.K. Co Wy na to?

Posted

[quote name='anawa']O rany, nie róbcie mi tego! :crazyeye: Właśnie jestem po rozmowie z panem, który "spóźnił się" na Majkę. Wczoraj wysłałam mu wszystkie dostępne zdjęcia Orena i właśnie otrzymałam telefon, że pan decyduje się na adopcję Orena. W sobotę mamy się spotkać u Jamora. Do dyspozycji dom z ogródkiem w Wolicy pod Warszawą. Pan przemiły, kulturalny, warunki kapitalne, wizyty przed- i poadopcyjne O.K. Co Wy na to?[/quote]

Pan się zgłosił pierwszy i pamiętam o tym. Sprawdźmy warunki najpierw, bo brzmi genialnie, no i jeśli Orenek nie będzie miał problemu z akceptacją pana to byłoby super :multi:

Posted

To super, nie miałabym serca odmówic panu, bo widać, że mu zależy po nieudanym podejściu do adopcji Majki. Sprawdzamy i, mam nadzieję, doprowadzamy do szczęśliwego finału :multi:

Posted

[quote name='anawa']To super, nie miałabym serca odmówic panu, bo widać, że mu zależy po nieudanym podejściu do adopcji Majki. Sprawdzamy i, mam nadzieję, doprowadzamy do szczęśliwego finału :multi:[/quote]

to facet bedzie musiał przejsc testy u mojej zonki. Oran wyjatkowo przypadł jej do gustu .

Posted

[quote name='jamor']to facet bedzie musiał przejsc testy u mojej zonki. Oran wyjatkowo przypadł jej do gustu .[/quote]

To dopisujemy do listy testy pani Jamorowej :lol:

Posted

[quote name='jamor']to facet bedzie musiał przejsc testy u mojej zonki. Oran wyjatkowo przypadł jej do gustu .[/quote]

Mam nadzieję, że miły pan również przypadnie do gustu "Jamorowej" ;) .......................................................................................... oby nie za bardzo :evil_lol: