hop! Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Kolejne ogłoszenia... animalia pajęczyna adsy e-zwierzak kupsprzedaj.pl gumtree szerlok.pl oglosili.pl ofertownia.pl warsza.pl stacja.biz Tyle. Więcej nie zrobię, bo zwariuję... Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='hop!'] Tyle. Więcej nie zrobię, bo zwariuję...[/quote] to nie rób już:diabloti: Quote
leni356 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='hop!']Kolejne ogłoszenia... animalia pajęczyna adsy e-zwierzak kupsprzedaj.pl gumtree szerlok.pl oglosili.pl ofertownia.pl warsza.pl stacja.biz Tyle. Więcej nie zrobię, bo zwariuję...[/quote] Hop, jesteś wielka :loveu: Quote
hop! Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jestem średnia. :eviltong: A tak na serio - nie lubię robić ogłoszeń. Strasznie nudne i ogłupiające zajęcie. Niestety, konieczne. :roll: Oby trafił się Orenowi fajny domek... ;) Quote
idusiek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ciotki przepraszam za offa, ale o pomoc wołamy ! :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/polamany-lezal-od-3-dni-czeka-go-gwozdziowanie-obu-lap-koszt-1500zl-pomocy-144795/[/URL] Quote
irysek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 no to oby ktores z ogloszen bylo tym szczesliwym. Quote
MagdaH Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='leni356'][COLOR=RoyalBlue]Skarpetka Orenka:[/COLOR] bazarek - 200 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] [B]MagdaH - 20 zł miesięcznie dziękujemy [/B]:loveu: leni356 - 100 zł uzbierane dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 60 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Poker - 20 zł miesięcznie dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Irysek/Pani Ania - 30 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] leni356 i Piromanka bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu: [COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 bazarek - 40 zł dziękujemy :loveu:[COLOR=Red]doszła wpłata[/COLOR] Maruda666 bazarek - 50 zł dziękujemy :loveu: Razem jednorazowych wpłat - [B]620 zł [/B] Razem deklaracji - [B]40 zł miesięcznie[/B] [COLOR=RoyalBlue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty i deklaracje[/B][/COLOR] :multi: Wydatki: 50 zł strzyżenie 35 zł szczepienie 6 zł odrobaczenie 221 zł hotel do końca sierpnia (17 dni) ----- [B]312 zł[/B][/quote] Leni, czy doszedł mój pieniążek? :roll: Quote
leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='MagdaH']Leni, czy doszedł mój pieniążek? :roll:[/quote] Doszedł, bardzo dziękujemy :loveu: 5X20ZŁ NA HOTELIK U JAMORA DLA ORENA = 100 zł - Magda H. Quote
leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jest jeszcze jedna pani zainteresowana Orenem - z Łodzi Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='leni356']Jest jeszcze jedna pani zainteresowana Orenem - z Łodzi[/quote] Jeszcze jedna? Czyli są dwie panie zainteresowane Orenem? Quote
leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='hop!']Jeszcze jedna? Czyli są dwie panie zainteresowane Orenem?[/quote] TRZY :lol: Dzwoniła kolejna pani, z Warszawy. Mieszka na Ursynowie pod lasem kabackim, miała już pieska ze schroniska w Celestynowie, żył 17 lat i był podobny do Orenka. Pani z Łodzi ma domek z ogródkiem i sunię znajdę, sunia nie wysterylizowana, więc Oren musiałby być ciachnięty przed adopcją. Pani podoba się jeszcze Dżibi - czekamy co zdecyduje. Trzeci jest pan spod Warszawy, rodzina z dziećmi Quote
leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wszystkie domki zgadzają się na wizyty przed i po adopcyjne Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To świetnie! :lol: Allegro kończy się za niecałą godzinę. W takiej sytuacji nie ma sensu wystawiać nowego. Quote
MagdaH Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='leni356']Wszystkie domki zgadzają się na wizyty przed i po adopcyjne[/quote] Leni, jak Wam sie domki tak rozmnażają :crazyeye: to tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/fragleska-mlodziutka-pieknosc-zagubiona-w-schroniskowej-beznadziei-144263/[/url] jest jeszcze Fragleska z Orzechowiec. Quote
anawa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O rany, nie róbcie mi tego! :crazyeye: Właśnie jestem po rozmowie z panem, który "spóźnił się" na Majkę. Wczoraj wysłałam mu wszystkie dostępne zdjęcia Orena i właśnie otrzymałam telefon, że pan decyduje się na adopcję Orena. W sobotę mamy się spotkać u Jamora. Do dyspozycji dom z ogródkiem w Wolicy pod Warszawą. Pan przemiły, kulturalny, warunki kapitalne, wizyty przed- i poadopcyjne O.K. Co Wy na to? Quote
leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='anawa']O rany, nie róbcie mi tego! :crazyeye: Właśnie jestem po rozmowie z panem, który "spóźnił się" na Majkę. Wczoraj wysłałam mu wszystkie dostępne zdjęcia Orena i właśnie otrzymałam telefon, że pan decyduje się na adopcję Orena. W sobotę mamy się spotkać u Jamora. Do dyspozycji dom z ogródkiem w Wolicy pod Warszawą. Pan przemiły, kulturalny, warunki kapitalne, wizyty przed- i poadopcyjne O.K. Co Wy na to?[/quote] Pan się zgłosił pierwszy i pamiętam o tym. Sprawdźmy warunki najpierw, bo brzmi genialnie, no i jeśli Orenek nie będzie miał problemu z akceptacją pana to byłoby super :multi: Quote
anawa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To super, nie miałabym serca odmówic panu, bo widać, że mu zależy po nieudanym podejściu do adopcji Majki. Sprawdzamy i, mam nadzieję, doprowadzamy do szczęśliwego finału :multi: Quote
jamor Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='anawa']To super, nie miałabym serca odmówic panu, bo widać, że mu zależy po nieudanym podejściu do adopcji Majki. Sprawdzamy i, mam nadzieję, doprowadzamy do szczęśliwego finału :multi:[/quote] to facet bedzie musiał przejsc testy u mojej zonki. Oran wyjatkowo przypadł jej do gustu . Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja już banerek Orena wyrzucam z podpisu, bo widzę, że psiak będzie miał dom. ;) Czy mam usunąć jego ogłoszenia? Quote
luka1 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 wydaje mi sie że w schronisku nie przepadał za meską częścią załogi ;) Quote
leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='hop!'] Czy mam usunąć jego ogłoszenia?[/quote] Może jeszcze nie, niech sobie będą do soboty Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='leni356']Może jeszcze nie, niech sobie będą do soboty[/quote] Nie ma sprawy. ;) Quote
leni356 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='jamor']to facet bedzie musiał przejsc testy u mojej zonki. Oran wyjatkowo przypadł jej do gustu .[/quote] To dopisujemy do listy testy pani Jamorowej :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 jak te domki sie rozmnażają...chyba Maja jest taką szczęśliwą iskiereczką któa naprzyciągała dobrych domków...:multi: Quote
anawa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='jamor']to facet bedzie musiał przejsc testy u mojej zonki. Oran wyjatkowo przypadł jej do gustu .[/quote] Mam nadzieję, że miły pan również przypadnie do gustu "Jamorowej" ;) .......................................................................................... oby nie za bardzo :evil_lol: Quote
Recommended Posts