AlfaLS Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Proponuję zorganizować "brygadę wykopkową". Do Kamienia może dołączyć moja Dylaneczka - zobaczcie jak przebiera łapkami: [video=youtube;ALIUUBXdOeM]http://www.youtube.com/watch?v=ALIUUBXdOeM&feature=BF&list=UL_14--9QgDUc&index=2[/video] Tylko że ona tutaj w domu tak kopie a on w terenie........:lol: Quote
UBOCZE Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Zły jestem strasznie,:angryy: bo filmik mi nie wgrywa się,:shake: a tego kopania jestem bardzo ciekawy.:roll: Coś z kompem? Może jutro poprawi się...;) ... czyli innymi słowy spółka budowlana Kamyk Kopidołek & Dylcia Grzebiziemska...:evil_lol: Bob Budowniczy pewnie przy nich wysiada...:loveu: Quote
AlfaLS Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Zobacz na wątku Dylanki - tam też wkleiłam.......... Quote
UBOCZE Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Też sprawdzałem, tam nawet wcześniej. Ale coś z moim kompem nie tak, bo jutuby wklejane przeze mnie na wątku Miśki też teraz mi nie działają...:shake: Ale na pewno obejrzę jutro w szkole na klasówce...:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To tylko uważaj bo ja tam specjalnie wszelki odgłosy zostawiłam żeby było ładnie słychać jak ona tymi łapkami przebiera :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='AlfaLS']To tylko uważaj bo ja tam specjalnie wszelki odgłosy zostawiłam żeby było ładnie słychać jak ona tymi łapkami przebiera :evil_lol:[/QUOTE] To zaczekam na przerwę...:evil_lol: Quote
Olena84 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Że sie tak zapytam - czy ona cos wykopałą już kiedys;)? Quote
AlfaLS Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Olena84']Że sie tak zapytam - czy ona cos wykopałą już kiedys;)?[/QUOTE] Jeszcze chyba nie ale wszystko przed nią :evil_lol:. U mnie jest dopiero miesiąc i na razie kopie w domu. Wcześniej była 12 lat w schronisku a tam betonowy boks..... A czy kopała w Hoteliku to tego nie wiem........ Quote
agata51 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [I]Tak się wątek splata z ranka -[/I] [I]gdzie jest Kamień, tam Dylanka.[/I] [I]Pleć się, nam wąteczku, pleć -[/I] [I]Kamień też by chciał tak mieć.[/I] Quote
magenka1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 To ja odwiedzam Kamysia z prawie białego Olsztyna bo trochę napruszyło śniegu przez noc Quote
agata51 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Oj, sypie, zima idzie. Ja lubię. Kamyk nie musi. Quote
kameralna Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Dotarłam do Kamyka i ja. Poruszająca historia. Zapisuję Kamyka w swoim notatniku. Jak tylko już będę mogła wesprę pieska. Quote
agata51 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='kameralna']Dotarłam do Kamyka i ja. Poruszająca historia. Zapisuję Kamyka w swoim notatniku. Jak tylko już będę mogła wesprę pieska.[/QUOTE] Dziękujemy. Fajnie, że jesteś z nami. Quote
kameralna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dziękuję, że znalazłyście czas i miejsce dla Kamyka. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami znajdziemy dom dla tego niezwykłego psa :) Quote
agata51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Pies jest rzeczywiście niezwykły, tylko jakoś nikt oprócz nas nie chce tego dostrzec. Quote
kameralna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Agatko, zaraz "zarazimy" nim innych ;) Potrzeba tylko stałych informacji, ogłoszeń i szeptanego marketingu :) Quote
agata51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='kameralna']Agatko, zaraz "zarazimy" nim innych ;) Potrzeba tylko stałych informacji, ogłoszeń i szeptanego marketingu :)[/QUOTE] Podoba mi się twój optymizm! Quote
luka1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 no faktycznie, potrzebny jest ktoś kto doleje trochę optymizmu, bo przyznaję, że trochę zaczynam wątpić. Quote
agata51 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='luka1']no faktycznie, potrzebny jest ktoś kto doleje trochę optymizmu, bo przyznaję, że trochę zaczynam wątpić.[/QUOTE] kameralna zjawiła się w samą porę. No cóż, nie powinnam, ale ja też zaczęłam ulegać zwątpieniu. Coś niedobrego się ze mną dzieje - tracę wiarę i cierpliwość. A przecież w moim wieku powinno być odwrotnie. Muszę nad sobą trochę popracować, bo nie chcę, żeby moja wnusia miała babkę-staruchę - zgryźliwą i złym okiem łypiącą. luka, podoba mi się twoje motto. A przy okazji, Kamysiu dwusetna stronka ci stuka!!! Całusy i życzenia, kochany. 200 lat w ciepłym domku!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_4_3.gif[/IMG] Quote
agata51 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Wszyscy przenieśli się pod kamienny murek i nie zaglądają do Kamyka. A ja sobie zajrzę. Quote
Olena84 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Agatko bo modernizacji dopiero 80 stronka;p Quote
Recommended Posts