Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

Proponuję zorganizować "brygadę wykopkową". Do Kamienia może dołączyć moja Dylaneczka - zobaczcie jak przebiera łapkami: [video=youtube;ALIUUBXdOeM]http://www.youtube.com/watch?v=ALIUUBXdOeM&feature=BF&list=UL_14--9QgDUc&index=2[/video]
Tylko że ona tutaj w domu tak kopie a on w terenie........:lol:

Posted

Zły jestem strasznie,:angryy: bo filmik mi nie wgrywa się,:shake: a tego kopania jestem bardzo ciekawy.:roll:
Coś z kompem? Może jutro poprawi się...;)
... czyli innymi słowy spółka budowlana Kamyk Kopidołek & Dylcia Grzebiziemska...:evil_lol:

Bob Budowniczy pewnie przy nich wysiada...:loveu:

Posted

Też sprawdzałem, tam nawet wcześniej. Ale coś z moim kompem nie tak, bo jutuby wklejane przeze mnie na wątku Miśki też teraz mi nie działają...:shake:

Ale na pewno obejrzę jutro w szkole na klasówce...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']To tylko uważaj bo ja tam specjalnie wszelki odgłosy zostawiłam żeby było ładnie słychać jak ona tymi łapkami przebiera :evil_lol:[/QUOTE]

To zaczekam na przerwę...:evil_lol:

Posted

[quote name='Olena84']Że sie tak zapytam - czy ona cos wykopałą już kiedys;)?[/QUOTE]
Jeszcze chyba nie ale wszystko przed nią :evil_lol:. U mnie jest dopiero miesiąc i na razie kopie w domu. Wcześniej była 12 lat w schronisku a tam betonowy boks..... A czy kopała w Hoteliku to tego nie wiem........

Posted

[quote name='kameralna']Dotarłam do Kamyka i ja. Poruszająca historia. Zapisuję Kamyka w swoim notatniku. Jak tylko już będę mogła wesprę pieska.[/QUOTE]

Dziękujemy. Fajnie, że jesteś z nami.

Posted

[quote name='luka1']no faktycznie, potrzebny jest ktoś kto doleje trochę optymizmu, bo przyznaję, że trochę zaczynam wątpić.[/QUOTE]

kameralna zjawiła się w samą porę. No cóż, nie powinnam, ale ja też zaczęłam ulegać zwątpieniu. Coś niedobrego się ze mną dzieje - tracę wiarę i cierpliwość. A przecież w moim wieku powinno być odwrotnie. Muszę nad sobą trochę popracować, bo nie chcę, żeby moja wnusia miała babkę-staruchę - zgryźliwą i złym okiem łypiącą.

luka, podoba mi się twoje motto.

A przy okazji, Kamysiu dwusetna stronka ci stuka!!! Całusy i życzenia, kochany. 200 lat w ciepłym domku!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_4_3.gif[/IMG]