Cajus JB Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 I ja podbijam Kamienia. Informacja dla odwiedzających: Brakuje deklaracji. Kamień zbiera kamyczki aby mieć komplet deklaracji. Temat na dziś: Bazarek kamyczkowy? Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']To ja jeszcze zgłoszę swoją obecność...:lol:[/QUOTE] ahaaa .... wujek UBOCZE 'ma stracha':evil_lol:, że zacznę sprawdzać listę obecności:czytaj: Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Cajus JB'] Temat na dziś: Bazarek kamyczkowy?[/QUOTE] Sprzedaż kamyczków-cegiełek wirtualnych np. po pięć złotych? Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='marysia55']ahaaa .... wujek UBOCZE 'ma stracha':evil_lol:, że zacznę sprawdzać listę obecności:czytaj:[/QUOTE] Pewnie, że mam...:-o:lol: Quote
Cajus JB Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']Sprzedaż kamyczków-cegiełek wirtualnych np. po pięć złotych?[/QUOTE] Myślałem o jakiś przedmiotach z kamienia. Często są takie ozdoby czy jakieś inne drobiazgi. Ale cegiełkowy też może być. Tylko kto taki wystawi? Quote
Olena84 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Może ja bym cos wyszperała na bazarek, ale rozumiem, ze dla obu płci;)? Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Olena84']Może ja bym cos wyszperała na bazarek, ale rozumiem, ze dla obu płci;)?[/QUOTE] Niekoniecznie. Każdy fant na wagę złota...;) Quote
Olena84 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No dobra, to zrobię jakąś czystke w domu, tylko kupować potem! Quote
Cajus JB Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Umieszczał ktoś Kamienia na Facebooku? Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Olena84']Może ja bym cos wyszperała na bazarek, ale [B]rozumiem, ze dla obu płci[/B];)?[/QUOTE] przede wszystkim dla kobiet:lol:, ponieważ jeśli nawet facet :roll:zaglądnie na bazarek to przecież dla swojej kobiety na pewno coś kupi:cool3: Quote
agata51 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']Sprzedaż kamyczków-cegiełek wirtualnych np. po pięć złotych?[/QUOTE] Ubocze, kamieni ci u mnie dostatek (a niby skąd u mnie miłość do psa, miłośnika kamieni? ja też to mam). Tak mi przyszło do głowy, że za każdą cegiełkę wysyłałabym kamyk - żednen przedmiot z kamienia, nie dzieło sztuki, nie ozdoba, po prostu kamyk. Wysyłka na mój koszt. Co wy na to? Quote
Selenga Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='agata51']Ubocze, kamieni ci u mnie dostatek (a niby skąd u mnie miłość do psa, miłośnika kamieni? ja też to mam). Tak mi przyszło do głowy, że za każdą cegiełkę wysyłałabym kamyk - żednen przedmiot z kamienia, nie dzieło sztuki, nie ozdoba, po prostu kamyk. Wysyłka na mój koszt. Co wy na to?[/QUOTE] mogę dołączyć - czego jak czego, ale kamieni ci u mnie dostatek... Olena może potwierdzić :) Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']To ja jeszcze zgłoszę swoją obecność...:lol:[/QUOTE] No to skoro kamieni 'ci u nas dostatek' to warto zrobić ten 'kamienisty trakt' do szczęścia Kamyka :) Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='agata51']Ubocze, kamieni ci u mnie dostatek (a niby skąd u mnie miłość do psa, miłośnika kamieni? ja też to mam). Tak mi przyszło do głowy, że za każdą cegiełkę wysyłałabym kamyk - żednen przedmiot z kamienia, nie dzieło sztuki, nie ozdoba, po prostu kamyk. Wysyłka na mój koszt. Co wy na to?[/QUOTE] No tak, to byłoby bardzo fajne, tylko jeśli za kamyk będzie piątak, to cena przesyłki zje prawie cały przychód... Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Nie wiem, czy ktoś z Was zna się na programach komputerowych (ja nie:oops:), ale chodziłoby o takie odsłanianie Kamyka, który byłby zasłonięty murem z kamieni... Coś w tym rodzaju, jak kiedyś robiła lilk_a, ale ona z kolei odsłaniała oczka siatki (jedno oczko za piątaka, a tutaj byłby jeden kamień za piątaka). Sami zobaczcie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189757-NIE-MAJ%C4%84-CZASU-!!!!-Na-siatk%C4%99-do-kojca-dla-Bajki-i-Kajtusi-5-z%C5%82-do-4VII-do-24.00[/URL] Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']Nie wiem, czy ktoś z Was zna się na programach komputerowych (ja nie:oops:), ale chodziłoby o takie odsłanianie Kamyka, który byłby zasłonięty murem z kamieni... Coś w tym rodzaju, jak kiedyś robiła lilk_a, ale ona z kolei odsłaniała oczka siatki (jedno oczko za piątaka, a tutaj byłby jeden kamień za piątaka). Sami zobaczcie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189757-NIE-MAJ%C4%84-CZASU-!!!!-Na-siatk%C4%99-do-kojca-dla-Bajki-i-Kajtusi-5-z%C5%82-do-4VII-do-24.00[/URL][/QUOTE] weszłam na ten watek, ale jakoś mi się zdjęcia nie wyświetlają :shake: może 'uderzyć' do[B] 3 x[/B] Ona tez robi świetne bazarki właśnie tego typu. Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Rzeczywiście. Mnie też się teraz nie wyświetlają...:shake: W każdym razie pamiętam, że oczka były numerowane i od kupującego zależało, który fragment przestrzeni odsłoni...;) Quote
lilk_a Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 witajcie :) wezwał mnie tu UBOCZE :) Ubocze ma rację , kamienie mogą być całkiem wirtualne , a Agatko nie lepiej pieniądze z proponowanych przez Ciebie przesyłek przeznaczyć też na Kamyka ? takie bazarki się sprawdzają , tylko niestety muszą być na górze , ale tu chyba wątek prężny , bo mam go w subskrypcjach i codziennie się pokazuje , więc z pilnowaniem bazarku nie byłoby kłopotu , ja mogę coś wirtualnego wymyślić , przykład podał Ubocze ale nie wiem czy są tam zdjęcia .... były jeszcze serduszka dla Skiniego , koniczynki dla Tili , motylki dla ..... nie pamiętam dla kogo , dla jamniczki ze zmiażdżonymi łapkami , delkaracyjny dla samsunga , .... i juz nie pamiętam ... były jeszcze butelki tak że nie problem z pomysłem , ważne żeby ten bazarek żył potem , ostatnio robiłam muszki dla Muszki , nie powiódł się zbyt dobrze bo mało nas tam było do podnoszenia to jak chcecie pomyślę nad graficzną stroną bazarku na pilnowanie sprzedaży zgodził się już UBOCZE to post z rozliczeniem jego ;) najwcześniej mogę coś wymyślić pojutrze , na jutro mam do zrobienia jeszcze dwa allegra , i trochę roboty ze zleceniem , które odkładałam , odkładałam i wreszcie dzisiaj mnie dopadło , ale dam radę :) jeżeli , tak jak piszę , piszecie się na taki bazarek to pojutrze będzie grafika do zatwierdzenia :) Quote
lilk_a Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 nie wyświetlają się :lol::lol: no nie wyświetlają bo usunęłam je z serwera nie dalej jak wczoraj :lol: jak znajdę w koszu to przywrócę , ale to na drugim komputerze jest tak że później ;) Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 pewnie, że sie piszemy:loveu::loveu::loveu: Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 lil_a, myślałem, że tylko podpowiesz, bo przecież wiem, że tyle bazarków robiłaś i robisz, a ja Ci ciągle zawracam głowę...:roll: Bardzo dziękujemy!!!:loveu: Oczywiście, że będę pilnował kupowania i wysyłał numer konta, tylko ktoś jeszcze musi konta użyczyć...:lol: Pamiętam, jeszcze było chyba "kup pan cegłę" na dom, czy bileciki na podróż też po piątaku...;) Quote
lilk_a Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']Rzeczywiście. Mnie też się teraz nie wyświetlają...:shake: W każdym razie pamiętam, że oczka były numerowane i od kupującego zależało, który fragment przestrzeni odsłoni...;)[/QUOTE] już się wyświetlają ;) Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']Nie wiem, czy ktoś z Was zna się na programach komputerowych (ja nie:oops:), ale chodziłoby o takie odsłanianie Kamyka, który byłby zasłonięty murem z kamieni... Coś w tym rodzaju, jak kiedyś robiła lilk_a, ale ona z kolei odsłaniała oczka siatki (jedno oczko za piątaka, a tutaj byłby jeden kamień za piątaka). Sami zobaczcie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189757-NIE-MAJ%C4%84-CZASU-!!!!-Na-siatk%C4%99-do-kojca-dla-Bajki-i-Kajtusi-5-z%C5%82-do-4VII-do-24.00[/URL][/QUOTE] To ja jeszcze raz przywołam...:lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='UBOCZE']To ja jeszcze raz przywołam...:lol::lol::lol:[/QUOTE] teraz widzę wszystko :lol: jakby całkiem nie było komu zbierać kaskę z bazarku to mogę użyczyć swojego:cool3: .. ale jakby tak całkiem nie było komu :mad: Quote
UBOCZE Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Taki mur to chyba kamieni za dużo i są one za bardzo nieregularne. Ale połowę takiego muru? Zresztą kamienie można byłoby podzielić np. kwadracikowo i wtedy mógłby być cały mur zasłaniajacy Kamyka... To tylko przykład...;) [IMG]http://fototapety.files.wordpress.com/2009/04/fototapeta-mur-z-kamieni-czarno-biala.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts