Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']Sprzedaż kamyczków-cegiełek wirtualnych np. po pięć złotych?[/QUOTE]

Myślałem o jakiś przedmiotach z kamienia. Często są takie ozdoby czy jakieś inne drobiazgi. Ale cegiełkowy też może być. Tylko kto taki wystawi?

Posted

[quote name='Olena84']Może ja bym cos wyszperała na bazarek, ale [B]rozumiem, ze dla obu płci[/B];)?[/QUOTE] przede wszystkim dla kobiet:lol:, ponieważ jeśli nawet facet :roll:zaglądnie na bazarek to przecież dla swojej kobiety na pewno coś kupi:cool3:

Posted

[quote name='UBOCZE']Sprzedaż kamyczków-cegiełek wirtualnych np. po pięć złotych?[/QUOTE]

Ubocze, kamieni ci u mnie dostatek (a niby skąd u mnie miłość do psa, miłośnika kamieni? ja też to mam). Tak mi przyszło do głowy, że za każdą cegiełkę wysyłałabym kamyk - żednen przedmiot z kamienia, nie dzieło sztuki, nie ozdoba, po prostu kamyk. Wysyłka na mój koszt. Co wy na to?

Posted

[quote name='agata51']Ubocze, kamieni ci u mnie dostatek (a niby skąd u mnie miłość do psa, miłośnika kamieni? ja też to mam). Tak mi przyszło do głowy, że za każdą cegiełkę wysyłałabym kamyk - żednen przedmiot z kamienia, nie dzieło sztuki, nie ozdoba, po prostu kamyk. Wysyłka na mój koszt. Co wy na to?[/QUOTE]
mogę dołączyć - czego jak czego, ale kamieni ci u mnie dostatek... Olena może potwierdzić :)

Posted

[quote name='agata51']Ubocze, kamieni ci u mnie dostatek (a niby skąd u mnie miłość do psa, miłośnika kamieni? ja też to mam). Tak mi przyszło do głowy, że za każdą cegiełkę wysyłałabym kamyk - żednen przedmiot z kamienia, nie dzieło sztuki, nie ozdoba, po prostu kamyk. Wysyłka na mój koszt. Co wy na to?[/QUOTE]

No tak, to byłoby bardzo fajne, tylko jeśli za kamyk będzie piątak, to cena przesyłki zje prawie cały przychód...

Posted

Nie wiem, czy ktoś z Was zna się na programach komputerowych (ja nie:oops:), ale chodziłoby o takie odsłanianie Kamyka, który byłby zasłonięty murem z kamieni...
Coś w tym rodzaju, jak kiedyś robiła lilk_a, ale ona z kolei odsłaniała oczka siatki
(jedno oczko za piątaka, a tutaj byłby jeden kamień za piątaka). Sami zobaczcie:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189757-NIE-MAJ%C4%84-CZASU-!!!!-Na-siatk%C4%99-do-kojca-dla-Bajki-i-Kajtusi-5-z%C5%82-do-4VII-do-24.00[/URL]

Posted

[quote name='UBOCZE']Nie wiem, czy ktoś z Was zna się na programach komputerowych (ja nie:oops:), ale chodziłoby o takie odsłanianie Kamyka, który byłby zasłonięty murem z kamieni...
Coś w tym rodzaju, jak kiedyś robiła lilk_a, ale ona z kolei odsłaniała oczka siatki
(jedno oczko za piątaka, a tutaj byłby jeden kamień za piątaka). Sami zobaczcie:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189757-NIE-MAJ%C4%84-CZASU-!!!!-Na-siatk%C4%99-do-kojca-dla-Bajki-i-Kajtusi-5-z%C5%82-do-4VII-do-24.00[/URL][/QUOTE] weszłam na ten watek, ale jakoś mi się zdjęcia nie wyświetlają :shake:
może 'uderzyć' do[B] 3 x[/B] Ona tez robi świetne bazarki właśnie tego typu.

Posted

Rzeczywiście. Mnie też się teraz nie wyświetlają...:shake: W każdym razie pamiętam, że oczka były numerowane i od kupującego zależało, który fragment przestrzeni odsłoni...;)

Posted

witajcie :) wezwał mnie tu UBOCZE :)

Ubocze ma rację , kamienie mogą być całkiem wirtualne , a Agatko nie lepiej pieniądze z proponowanych przez Ciebie przesyłek przeznaczyć też na Kamyka ?
takie bazarki się sprawdzają , tylko niestety muszą być na górze , ale tu chyba wątek prężny , bo mam go w subskrypcjach i codziennie się pokazuje , więc z pilnowaniem bazarku nie byłoby kłopotu , ja mogę coś wirtualnego wymyślić , przykład podał Ubocze ale nie wiem czy są tam zdjęcia .... były jeszcze serduszka dla Skiniego , koniczynki dla Tili , motylki dla ..... nie pamiętam dla kogo , dla jamniczki ze zmiażdżonymi łapkami , delkaracyjny dla samsunga , .... i juz nie pamiętam ... były jeszcze butelki
tak że nie problem z pomysłem , ważne żeby ten bazarek żył potem , ostatnio robiłam muszki dla Muszki , nie powiódł się zbyt dobrze bo mało nas tam było do podnoszenia

to jak chcecie pomyślę nad graficzną stroną bazarku na pilnowanie sprzedaży zgodził się już UBOCZE to post z rozliczeniem jego ;)
najwcześniej mogę coś wymyślić pojutrze , na jutro mam do zrobienia jeszcze dwa allegra , i trochę roboty ze zleceniem , które odkładałam , odkładałam i wreszcie dzisiaj mnie dopadło , ale dam radę :)
jeżeli , tak jak piszę , piszecie się na taki bazarek to pojutrze będzie grafika do zatwierdzenia :)

Posted

nie wyświetlają się :lol::lol: no nie wyświetlają bo usunęłam je z serwera nie dalej jak wczoraj :lol: jak znajdę w koszu to przywrócę , ale to na drugim komputerze jest tak że później ;)

Posted

lil_a, myślałem, że tylko podpowiesz, bo przecież wiem, że tyle bazarków robiłaś i robisz, a ja Ci ciągle zawracam głowę...:roll: Bardzo dziękujemy!!!:loveu: Oczywiście, że będę pilnował kupowania i wysyłał numer konta, tylko ktoś jeszcze musi konta użyczyć...:lol:

Pamiętam, jeszcze było chyba "kup pan cegłę" na dom, czy bileciki na podróż też po piątaku...;)

Posted

[quote name='UBOCZE']Rzeczywiście. Mnie też się teraz nie wyświetlają...:shake: W każdym razie pamiętam, że oczka były numerowane i od kupującego zależało, który fragment przestrzeni odsłoni...;)[/QUOTE]

już się wyświetlają ;)

Posted

[quote name='UBOCZE']Nie wiem, czy ktoś z Was zna się na programach komputerowych (ja nie:oops:), ale chodziłoby o takie odsłanianie Kamyka, który byłby zasłonięty murem z kamieni...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189757-NIE-MAJ%C4%84-CZASU-!!!!-Na-siatk%C4%99-do-kojca-dla-Bajki-i-Kajtusi-5-z%C5%82-do-4VII-do-24.00[/URL][/QUOTE]

To ja jeszcze raz przywołam...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']To ja jeszcze raz przywołam...:lol::lol::lol:[/QUOTE] teraz widzę wszystko :lol: jakby całkiem nie było komu zbierać kaskę z bazarku to mogę użyczyć swojego:cool3: .. ale jakby tak całkiem nie było komu :mad:

Posted

Taki mur to chyba kamieni za dużo i są one za bardzo nieregularne.
Ale połowę takiego muru? Zresztą kamienie można byłoby podzielić np. kwadracikowo i wtedy mógłby być cały mur zasłaniajacy Kamyka... To tylko przykład...;)

[IMG]http://fototapety.files.wordpress.com/2009/04/fototapeta-mur-z-kamieni-czarno-biala.jpg[/IMG]