Jump to content
Dogomania

KAMYK, pies niebanalny. Od trzech lat w pensjonacie u Sylwiaso - zbieramy na utrzymanie i szukamy domu idealnego... niebanalnego ;-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='madcat1981']Kamysiu, ciotka Agata rozpieszcza cię niemożebnie;) Dotarła duuuża wpłata, bardzo dzięĸujemy! Postaram się lada chwila zaktualizować pierwszy post o ogłoszenia. Nie chcę umniejszać pracy Ziutki, ale jeśli mi się nie zmieści to zrezygnuję z części jej ogłoszeń, bo są już dosyć dawne... Jakie to dziwne, że w postach jest ograniczona ilość znaków. Wkurzajace nawet :/[/QUOTE]

To podlinkuj, skopiuj ogłoszenia wklej tutaj, potem skopiuj odnośnik do danego postu i w pierwszym poście napisz:
ogłoszenia zrobione przez ziutkę-klik- i dodaj odnośnik.

Posted

[I]Kamyku, Kamyku,[/I]
[I]ogłoszeń masz bez liku![/I]
[I]Kamyku, Kamyku,[/I]
[I]które domek da? [/I]

[I]To się wkrótce okaże,[/I]
[I]ojoj, okaże,[/I]
[I]które domek mych marzeń[/I]
[I]w swej ofercie ma.[/I]

[SIZE=1](ze skarbnicy nadziei)[/SIZE]

Posted

magenka, zajrzałam na bazarek z twojego podpisu (jestem uzależniona), ale tam większości zdjęć nie widzę.

[I]Kamyk.[/I]
[I]Po prostu.[/I]
[I]Pół metra wzrostu.[/I]
[I]Nie więcej.[/I]
[I]Nie chce pieniędzy.[/I]
[I]Chce Pana/Panią. [/I]
[I]Biec za Nim, za Nią.[/I]
[I]Jęzorem chlasnąć.[/I]
[I]nim zasną.[/I]

Posted

Miłej lektury :) Wielka szkoda, że gdzieś zaginął stary wątek Kamienia (moja wielka wina, bo chyba usunęłam go niechcący przy edycji pierwszego postu - a innego źródła wiedzy brak :oops:).

Posted

[quote name='Nikus']jestem na zaproszenie Agaty51...:) zaznaczam i przeczytam ...może dam radę jakoś pomóc chociaż troszkę..:)[/QUOTE]

Mnie też Agatka zaprosiła :)
Witam wszystkich :)

Posted

Szczęście bywa, szczęście znika...
Smutno dzisiaj u Kamyka...:shake:
Nie ma szczęścia ni nadziei.
Wiarę w jutro diabli wzięli...:-(:-(:-(

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6407/imgx1338au4.jpg[/IMG]

Posted

Witam nowych fanów Kamyka - dziękuję za przybycie. Miałam chwilę zwątpienia. Dokładnie tak było, Ubocze:

[I]Szczęście bywa, szczęście znika...[/I]
[I]Smutno dzisiaj u Kamyka...[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/140922-KAMIEŃ-fascynujący-pracoholik-u-Morii-brakuje-80-zł-deklaracji-i-DOMU!!!!/images/smilies/shake.gif[/IMG][/I]
[I]Nie ma szczęścia ni nadziei.[/I]
[I]Wiarę w jutro diabli wzięli...[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/140922-KAMIEŃ-fascynujący-pracoholik-u-Morii-brakuje-80-zł-deklaracji-i-DOMU!!!!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/140922-KAMIEŃ-fascynujący-pracoholik-u-Morii-brakuje-80-zł-deklaracji-i-DOMU!!!!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/140922-KAMIEŃ-fascynujący-pracoholik-u-Morii-brakuje-80-zł-deklaracji-i-DOMU!!!!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG][/I]

Może przyniesiecie mu szczęście.

Posted

[quote name='UBOCZE']Smutny Kamyk kopie doły,
Zwróćmy w jego stronę głowy,
I nieśmiało łebkiem kręci:
Czy na zawsze już tak będzie?[/QUOTE]

Kamyk chyba nie jest smutny, a nieśmiały to już na pewno nie! Tylko charakterek ma i jest trudny adopcyjnie. Ale i tak go kocham! Tzn. właśnie dlatego.

Posted

Witam Kamyczka i jego powiększający się fanklub :-) Cioteczka Agatka potwierdziła moje przypuszczenia odnośnie jej osoby, że lubi trudne wyzwania. I chwała jej za to. Powiększę skarbnicę Agatki o jeszcze jeden rym częstochowski:
[I]Kamyku, Kamyku domków jest bez liku,
ale my czekamy na ten jeden z wielu
który cię przyjmie pod dach swój
mówiąc tylko to słowo " tyś mój"
tyś jest dla nas jeden, jedyny
i my cię już nigdy nie zostawimy.
Poznasz co to uczucie gorące
oraz spacery z panem po łące.
Poczujesz co to głaskanie po karku ręką
i spanie z panem pod jedną kołderką[/I]

Posted

[quote name='łolkiee']ja nie poeta, więc tylko podniosę ;)[/QUOTE] Oleńka, ja tez nie poeta, ale próbuje 'co nieco" . Popróbuj może się okazać, że tez masz talent o którym nie wiesz :-)
[COLOR="#afeeee"]Nie było mnie 2 tyg. na dogo ... masz jakieś nowe bazarki dla psiaków??[/COLOR]

Posted

[quote name='agata51'] Tylko charakterek ma i jest trudny adopcyjnie. Ale i tak go kocham! Tzn. właśnie dlatego.[/QUOTE]

A co w charakterku Kamyka jest jego adopcyjnym problemem?

Posted

Marysiu, powalające entree! Witaj, córo marnotrawna!

UBOCZE, wystarczy w jego oczyska spojrzeć! Ale bądźmy poważni - od dziecka w schronisku, kopie doły wielkości leja po bombie (podobno mu to przeszło, ale który właściciel ogródka zechce zaryzykować), zęby zdarte do dziąseł na kamieniach, urodą poraża tylko mnie i może jeszcze kilka osób, w dodatku przeskakuje przez ogrodzenia i na pewno nie jest psiaczkiem-przytulaczkiem. Może nawet wdzięczności nie okaże za przygarnięcie. Mnie to nie przeszkadza, ale sam wiesz... Trudno przewidzieć, czy by zaakceptował mieszkanko w bloku z trzema spacerkami na smyczy dziennie i 8-godzinną nieobecność Panka. Nie znam go, ale tak właśnie go odbieram. Jednakowoż, zdaję sobie sprawę, że mogę się mylić - niezbadane są psie możliwości.