Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ło matko nie wiem ogłoszenia robiła Majqa więc napewno będzie wiedziała :oops: mamy pierwsze pieniążki na kastracje wpłynęło 10 zł. dziękujemy :loveu:

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka'](...) Czy Harley był ogłaszany na tej stronie:
[URL="http://www.rrclub.pl/forum/index.php?sid=fb6c74f00c9120c9e75c007cf15a3925"]Klub RR w Polsce :: Strona Główna[/URL][/quote]
Jeśli nie zrobiła tego Basia, która od dawna, a szkoda, na wątek nie zagląda, ja tego nie robiłam.
W którymś z postów podawałam Basi info z tych stron, gdzie i do kogo pisać/ dzwonić w sprawie Harleya ale nie wiem, czy to zrobiła.

[B]Helgo[/B], dycha, dychą ale napisz proszę imię i pierwszą literkę nazwiska osoby (lub nick), od której była ta wpłata, tak bym mogła umieścić tę kwotę w poście rozliczeniowym.
[B]Darczyńcy serdecznie dziękujemy!!![/B] :loveu:

Posted

Witajcie kochane dziewczyny! Przepraszam że nie zaglądałam na dogomanię, ale nie miałam przez kilka dni neta. Tydzień temu, straszna wichura przeszła przez legnicę, pół miasta zrujnowane, park zniszczony, prawie wszystkie drzewa powalone, nie mieliśmy prądu i neta. Dopiero w poniedziałek zaniosłam paczkę dla harleya na pocztę, ale tam też ciężko, bo drzewa powybijały szyby i sprzątanie i wszystko opóźnione, więc przepraszam że odzywam się dopiero teraz ale to wszystko było naprawdę straszne. Pieniążki na harleya wyślę na początku sierpnia, tak jak iwonce mówiłam. Jeszcze raz przepraszam za zwłokę. Basia

Posted

[quote name='majqa']Jeśli nie zrobiła tego Basia, która od dawna, a szkoda, na wątek nie zagląda, ja tego nie robiłam.
W którymś z postów podawałam Basi info z tych stron, gdzie i do kogo pisać/ dzwonić w sprawie Harleya ale nie wiem, czy to zrobiła.

[B]Helgo[/B], dycha, dychą ale napisz proszę imię i pierwszą literkę nazwiska osoby (lub nick), od której była ta wpłata, tak bym mogła umieścić tę kwotę w poście rozliczeniowym.
[B]Darczyńcy serdecznie dziękujemy!!![/B] :loveu:[/quote]

To może poproszę o ogłoszenie na tej stronce Harley'a?
Dziewczyna pewnie będzie mogła sprawdzić, czy czasem już ktoś nie dał.

Dziewczyny!
Jest dla Harley'a z bazarku 100,00 za kalosze. Wylicytowała je Smyku:loveu:
Czy któraś z Was może przesłać na pw nr konta do wpłaty?
Gibon 301:loveu: czyli Madzia ma ogromne buziaki za podarowanie tych kaloszy. Dziękuję:calus:

Posted

u Harleya wszystko oki ;) apetyt dopisuje , ładnie bawi sie z moim kundlem z kotami wręcz sielanka :multi:na spokojnie dotykam ogona i klepie po pupie nie warczy . W nocy grzecznie śpi jeżeli chodzi o zachowanie czystości w mieszkaniu to ideał nie nabrudzi nawet jak mnie nie ma kilka godzin absolutnie nic nie niszczy i nie gryzie do bloków to super pies :lol: jeśli chodzi o rottki to zdrowe omija jeden łomot od Berty mu wystraczył co się tyczy mojego dziadulka z niedowładem to Harley już go nie atakuje bo wie , że wtedy ja wkraczam do akcji i potrafię byc bardzo stnowcza :angryy: jak Harley ma jazdy to juz sam ton mojego głosu wystarczy , żeby go wyciszyć :diabloti: myślę ,że naprawde ładnie wychodzimy na prostą dobrze by było , żeby jakiś domek się znalazł to zaczelibysmy naszą adopcję na raty :razz:

Posted

[quote name='Helga72'] (...) dobrze by było , żeby jakiś domek się znalazł to zaczelibysmy naszą adopcję na raty :razz:[/quote]
Oj tak, tylko z domkami coś posucha jak diabli. :-(

Posted

[quote name='Helga72']u Harleya wszystko oki ;) apetyt dopisuje , ładnie bawi sie z moim kundlem z kotami wręcz sielanka :multi:na spokojnie dotykam ogona i klepie po pupie nie warczy . W nocy grzecznie śpi jeżeli chodzi o zachowanie czystości w mieszkaniu to ideał nie nabrudzi nawet jak mnie nie ma kilka godzin absolutnie nic nie niszczy i nie gryzie do bloków to super pies :lol: jeśli chodzi o rottki to zdrowe omija jeden łomot od Berty mu wystraczył co się tyczy mojego dziadulka z niedowładem to Harley już go nie atakuje bo wie , że wtedy ja wkraczam do akcji i potrafię byc bardzo stnowcza :angryy: jak Harley ma jazdy to juz sam ton mojego głosu wystarczy , żeby go wyciszyć :diabloti: myślę ,że naprawde ładnie wychodzimy na prostą dobrze by było , żeby jakiś domek się znalazł to zaczelibysmy naszą adopcję na raty :razz:[/quote]

Ale mu wyprostowałaś kręgosłup;) Wzorcowy pies:multi:
Mam dobrą wiadomość. Smyku:loveu: przesłała 120,00 dla Harley'a.
Pieniądze idą pocztą, sprawdzimy przy okazji jakość ich usług;).

Posted

ale super wieści to juz mamy prawie wszystkie pieniążki na kastarację :multi:Bardzo dziękuje w imieniu Harleya :loveu: Majqa w sierpniu umówi wizytke u miłego Pana Doktora i tniemy klejnoty i przepuklinę :cool3: Jeszcze raz wielkie dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Helga72']ale super wieści to juz mamy prawie wszystkie pieniążki na kastarację :multi:Bardzo dziękuje w imieniu Harleya :loveu: Majqa w sierpniu umówi wizytke u miłego Pana Doktora i tniemy klejnoty i przepuklinę :cool3: Jeszcze raz wielkie dzięki :loveu:[/quote]
ile brakuje?

Posted

Na str.11 jest post rozliczeniowy, a tam podana również kwota, jaką dysponujemy. Obecnie widnieje tam całe 17zł. Kwotę 120zł dodam dopiero wtedy, gdy Helga wpisze, że jest ona już na koncie.
Na kastrację + operację przepukliny potrzebne jest 230-250zł wobec czego kwota 137zł nie załatwia jeszcze niczego, chyba, że nie wiem o czym, o czym wie Helga.

Posted

dobra z tego szczęścia kwotę za kalosze policzyłam podwójnie moja wina i jest mi wstyd :oops: ale Basia tez wspominała ,że coś podesle więc nie jest zle a nawet jest dobrze i stąd mój optymizm ;) jeszcze tylko domek i będzie pięknie :multi:

Posted

rachunki to dla mnie tabularaza :placz:a z miłych wieści Harley jest doskonałym psem dla śpiochów nie obudzi na siusianie nawet do godz . 11 :multi:więc jak widać to ideał tylko brać i spać choćby do południa :evil_lol:

Posted

Poprosiłam o allegro (pokryłam koszt jego wyróżnienia) i mamy oto takie cudo! :loveu:
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=703883244]Harley, mix Rhodesian Ridgeback szuka domu... (703883244) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

już jestem:lol: ciesze się, że u Harleya wszystko idzie w dobrym kierunku!
argument o późnym wstawaniu trafił do mnie w 100% i chętnie bym na niego wymieniła jakiegoś mojego zwierzaka bo one na przemian potrafią wstać nawet i o 5 rano :placz: i nie ma zmiłuj się - musi być spacer...czasem jest gorzej niż z dzieckiem w domu...
czekam na jakieś namiary i sygnał to wyśle muminki!

Posted

dzisiaj Harley dostał super paczkę od Basi dziękujemy:loveu: w paczce jest cała reklamówka pluszaków i zabawek i psie przysmaki w tym świńskie ucho , które Harley juz schrupał :eviltong: o i co najważniejszę obrózka przeciw pchłom i kleszczom Harley juz ubrany :cool3:

Posted

Iwonko! Strasznie się cieszę że harley dostał już paczuszkę, mam nadzieję że będzie zadowolony z przysmaków i zabawek, które zna :). Napisałam wczoraj ogłoszenie o harleyku, na portalu - legnica.net.pl , mam nadzieję że może ktoś się zgłosi, choć jak rozmawiałam że znajomymi o piesku, że nikt się nie zgłasza, to doszliśmy do wniosku, że wakacje to taki martwy sezon, jeżeli chodzi o branie zwierzaków. Ludzie są na urlopach, niektórzy, prawie dwa miesiące, i do pracy wracają dopiero od września, a często w pracy ludzie mają internet a nie w domu i dopiero wtedy niestety mogą przeczytać ogłoszenia o harleyu. Miejmy nadzieję że po wakacjach się coś ruszy. Ja po dziesiątym sierpnia wyślę pieniążki dla harleya. Pozdrawiam gorąco! Basia

Posted

o jeszcze zapomniałam napisać , że Harley bardzo wpadł w oko moim ciotkom szkoda ,że nie mogą go wziąć bo to domki bez dzieci . Basiu z zabawek łobuz zadowolony niesamowicie poroznosił je po całym domku a liliowy hipcio jest po prostu słodki wielkie dzieki jeszcze raz :loveu: no to lecimy na spacerek wieczorny hipek też :multi:

Posted

Sprawdzałaś Helgo zaksięgowanie wpłaty? Jeśli jest, pamiętaj wpisać nick (i/ lub imię i pierwszą literkę nazwiska) + kwotę, a tymczasem Harley w górę.

Posted

wróciłam, ciesze się, że z Harleya taki fajny pies się zrobił ;)
czy mogę juz kalosze wysyłać? pytam tak bo w przyszłym tygodniu znów mnie przez dłuższą chwilę nie będzie a pogoda tak niepewna ;)