Helga72 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 już po raz drugi piszę bo mnie wywaliło :mad:otóż wczoraj Harley dostał w pysk od mojego kota zaczęło się od wylizywania uszu a gdy zaczął wylizywać drugi koniec kot się wkurzył :angryy: mówię Wam trza ciąć zboczeńca bo zmusza moje koty do perwersyjnego sexu :eviltong: a jak dostanie w ryło to takie histerie urzadza jakby go ze skóry obdzierali :diabloti: Quote
irenaka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Helga72']już po raz drugi piszę bo mnie wywaliło :mad:otóż wczoraj Harley dostał w pysk od mojego kota zaczęło się od wylizywania uszu a gdy zaczął wylizywać drugi koniec kot się wkurzył :angryy: mówię Wam trza ciąć zboczeńca bo zmusza moje koty do perwersyjnego sexu :eviltong: a jak dostanie w ryło to takie histerie urzadza jakby go ze skóry obdzierali :diabloti:[/quote] Ty mi na wątku z taką perwersją nie wyjeżdżaj:evil_lol:, tylko piernikiem konto na pw wysyłaj. Mam nadzieję, że Harley został utulony w żalu;), jawna niesprawiedliwość się przecież stała:placz:;):evil_lol: Quote
Helga72 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 no chłopak ma już załozona ksiażeczkę zdrowia . Jest odrobaczony i odpchlony , ale nie wiem ile za to bo było pełno ludzi weszłąm zapytać a dziadyga zaraz z ryjem wyjechał ,że weszłam zapytac a załatwiam sprawy więc złapałam co trza i wyleciałam jak z procy :cool3: Pomyslcie co z ew. czipem i nie wiem czy był regularnie szczepiony a to ważne bo będą jazdy jakby co :evil_lol: No to na tyle czekam na dalsze rozkazy :oops: Quote
irenaka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Helga:loveu: ja SE zaraz wskakuję na miotłę i piernikiem do Ciebie lecę. Strasznie zadzierasz z ciotką Ireną:mad:;). Ty SE nie rób takich numerów. Dawaj to konto i nie zmieniaj tematu:mad:;). Quote
irenaka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Konto mam i czekamy z decyzjami z Majqę:loveu:. Quote
Helga72 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 konto już podałam a o szczepienia pytam poważnie szczególnie wścieklizna jest ważna zanim pójdzie do ludzi . A co do przepuklinki to moze Majqa zadecyduje czy pojedziemy pokazać sie wetowi Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No jezdem, jezdem!!! Ja Wam dam czekanie na moją decyzję, a kto ja - boss? :evil_lol: [B]OK, róbmy tak:[/B] [B]Basiu [/B]- jasne, że dzwoniłaś ale co uradziłyśmy czułam się w obowiązku zachować dla siebie, w znaczeniu nie pisząc na wątku, póki sama tego nie zrobisz (pożyczka kasy od mamy - to już dość prywatna informacja i uznałam, że może sobie nie życzysz mojego wychodzenia przed szereg). Heldze dałam natomiast znać na gg. [B]Helguś[/B] :loveu: - myśl, czy randka nasza może być w pt. Jeśli, napisz mi na gg kogo z wetów uszczęśliwiasz sobą :evil_lol:, obmyślimy strategię - czy kierunek Twój, czy mój i dajemy w dlugą na oglądanie przepukliny. Tak Basiu, pies ma przepuklinę, a jeśli tylko mi się ta sztuka uda, zrobię tej przepuklinie piennnkne ;) zdjęcie, byś wiedziała, że to nie kant i wymyślanie przez nas chorób, a prawdziwość sytuacji. Oczywiście, że nie zarzuciłaś nam żadnego kanta ale ja chcę mieć pewność, że jesteś spokojna o całość sytuacji Harleya. Helguniu i Irenko, skoro już są zapodane środki psu, podeślijcie, proszę, [B]Gibon[/B] numer konta. Super, że dziewczyna chce pomóc. :loveu: Oferta Gibon to dar z niebios i serdecznie za to dziękujemy! :loveu: Jeśli wpłaci ekwiwalent ceny 1 fiprexu będzie bosko! [B]A teraz tematycznie:[/B] [B]Perwersja Harleya[/B]. Fatalnie, nie dam rady ciągle z nim biegać do spowiedzi :shake: z powodu zakus łajdackich więc cięcie musi być. Można zrobić tak - niewykluczone, że jeśli przepuklina jest do operacji da się połączyć jej operację z odjajczeniem. Pogadamy z wetem. [B]Chip[/B] - dopytam mojego weta, czy jest możliwy jeszcze "myk" z zachipowaniem bezpłatnym. Jakiś czas temu była wwybranych lecznicach taka akcja i ja się ze swoimi stworami załapałam. [B]Wpłaty[/B] - Helguś, jak dojdą wpłaty - rób ich listę, puszczając kasę na Harleya bierz rachunki na siebie, zrobimy wtedy skany lub mega wyraźne foty rachunków i tak pociągniemy rozliczenie. Piszcie, jeśli coś mi ze łba wyleciało. Quote
Helga72 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dzisiaj tak na szybko umówiła się z wetką ,że po rachunek podjadę byłam w lecznicy Cztery Łapy na ul Ciołkowskiego to dobrzy lekarze i chętni do pomocy wszystko będę pisać na forum . Szczególnie z pieniędzy będę się dokładnie rozliczać bo się boję , żeby coś nie umknęło . Już jutro pójdę do sklepu i kupię żarełko na rachunek . O i jeszcze zapytam czy się zgodzicie ,żeby kupić zwykłą obrożę bo przyjechał w koczatce , która moim zdaniem nie jest potzrebna teraz założyłam mu obrożę po rottku ale jest za duża i wisi :razz: kaganiec myślę ,że powinien być bo u weta może być różnie a tak jak pisałam nie wiem czy był szczepiony . Napiszczie proszę , czy wyrażacie zgodę na takie zakupy Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ponieważ nie mamy miliona sponsorów, jeśli to nie kłopot, wstrzymaj się chwilkę z obrożą, coś Ci podwiozę, może ta ode mnie będzie dobra. Jeśli nie, wtedy sklep. Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='majqa']Ponieważ nie mamy miliona sponsorów, jeśli to nie kłopot, wstrzymaj się chwilkę z obrożą, coś Ci podwiozę, może ta ode mnie będzie dobra. Jeśli nie, wtedy sklep.[/quote] Podajcie wymiary szyjki a coś się znajdzie;) Czy psina otrzymała środek przeciwpchelny?? Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Helga&Ares']Podajcie wymiary szyjki a coś się znajdzie;) Czy psina otrzymała środek przeciwpchelny??[/quote] O jeju,[B] Domiś[/B] i Ty tutaj? :loveu: Dziękuję! :multi: Tak, odrobaczony, odpchlony. Teraz trop - albo szczepienia albo cięcia, tu pogadamy z wetem. [B]Helguś[/B] - mierz szyjkę Harleya!!! Napisz też, czy masz dla niego smyczkę!!! Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Domiś, nie wiem, jak Ci dziękować!!! :oops: :loveu: :multi: Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1155/uciekl-eutanazji-prosimy-o-pomoc-w-bazarkach-kosztach-kastracji-140881/index9.html#post12585077"][IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/th_h.png[/IMG][/URL] Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 jeszcze jeden [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1155/uciekl-eutanazji-prosimy-o-pomoc-w-bazarkach-kosztach-kastracji-140881-post12585164/#post12585164"][IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/th_h2.png[/IMG][/URL] Quote
Helga&Ares Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='majqa']Domiś, nie wiem, jak Ci dziękować!!! :oops: :loveu: :multi:[/quote] możesz np. zatańczyć kankana:razz: a tak na poważnie czekam na wymiarki:lol: Quote
Helga72 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 obwód szyi 41 cm. a smycz ma . Wychodzę z nim na spacer w tej obrozy i jest oki ona mu nie przszkadza , że troche wisi to nic ;) Quote
gibon301 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dogo jest dla mnie dziś niebywale łaskawe i już drugi raz mi sie udało tu wejść:lol: czy możecie mi napisać ile kosztuje fiprex u weta - bo ja kupuję zawsze hurtowo przez internet, więc to jest taniej i nie wiem ile mam wpłacić? mój pies ma ponoć domieszkę rhodesiana więc przez lojalność ;) będę tu zaglądać do pozytywnego zakończenia tej smutnej histori Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Gibon, ja jutro będę dzwonić do weta, zapytam o cenę. Dziękuję! Quote
metodystka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dziewczyny kochane! Dowiedziałam się w końcu że Harley był szczepiony w zeszłym roku w marcu lub kwietniu, w tym roku tego nie dopilnowali , bo w kwietniu zostawili go u swojej mamy.Ściskam! Basia Quote
metodystka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Helguś! Czy pieniążki już doszły? Dzisiaj zostały wpłacone. Quote
Helga72 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 teraz nie mogę sprawdzić bo nie wiem jak a mąż w pracy ale jutro to napewno :oops: bardzo dziękuje :loveu:cholerka to tzreba szczepić zresztą zobaczymy co powie wet. I tak pod koniec tygodnia jadę zapłącić to od razu wezmę rachunek i zapytam Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [B]Helguś[/B] i [B]Basiu[/B], czy Harley bawi się zabawkami? Próbuje/ próbował się bawić? Ma/ miał zabawki??? Quote
Helga72 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Majqa pisałam przeca , że chłopak ma swojego little pony w kolorze pistacji z rózową grzywą i ogonem (gumowy rzecz jasna) :eviltong: Quote
metodystka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Harley bawi się zabawkami,a jak mu się jakaś szczególnie spodoba, to tak ją tarmosi aż rozprowadzi:) Pozdrawiam Was! Basia Quote
majqa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Helga72']Majqa pisałam przeca , że chłopak ma swojego little pony w kolorze pistacji z rózową grzywą i ogonem (gumowy rzecz jasna) :eviltong:[/quote] Ładnie ślepa jestem. :roll: [B]Domiś [/B]- tak Harley się bawi. [B]Słuchajcie, a raczej czytajcie dalej:[/B] Dzwoniłam do mojego doktora (chirurga) i co podpowiedział (aha, przyjęłam wagę Harleya 20kg, czyli jeśli waży więcej cena może być nieznacznie wyższa). [B]Doktor uważa z punktu widzenia dobra psa[/B] - najpierw szczepić, potem ciąć, czyli wścieklizna, potem p/chorobom i najlepiej jest odczekać 2-3 tyg ([B]3tyg - naj, naj...[/B]) i dopiero reszta. Da się zrobić (pomimo, jakby niezależności obu operacji), zabiegi za jednym zamachem. [B]Cena orientacyjna:[/B] cięcie jajek 170zł + przepuklina 50zł = 220zł. Przyjmijmy wobec tego, na wszelki wypadek 250zł. Jestem zdania, że...najpierw szczepimy, potem tniemy (czas na rozeznanie w kosztach Twojej lecznicy Helguś). Cena[B] fiprexu[/B] przy tej wadze 20kg - 18zł - [B]Helgo[/B], podaj kwotę, swoje dane do wpłat i imię Harley na PW[B] gibon301[/B]. Quote
Recommended Posts