Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

już po raz drugi piszę bo mnie wywaliło :mad:otóż wczoraj Harley dostał w pysk od mojego kota zaczęło się od wylizywania uszu a gdy zaczął wylizywać drugi koniec kot się wkurzył :angryy: mówię Wam trza ciąć zboczeńca bo zmusza moje koty do perwersyjnego sexu :eviltong: a jak dostanie w ryło to takie histerie urzadza jakby go ze skóry obdzierali :diabloti:

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga72']już po raz drugi piszę bo mnie wywaliło :mad:otóż wczoraj Harley dostał w pysk od mojego kota zaczęło się od wylizywania uszu a gdy zaczął wylizywać drugi koniec kot się wkurzył :angryy: mówię Wam trza ciąć zboczeńca bo zmusza moje koty do perwersyjnego sexu :eviltong: a jak dostanie w ryło to takie histerie urzadza jakby go ze skóry obdzierali :diabloti:[/quote]

Ty mi na wątku z taką perwersją nie wyjeżdżaj:evil_lol:, tylko piernikiem konto na pw wysyłaj. Mam nadzieję, że Harley został utulony w żalu;), jawna niesprawiedliwość się przecież stała:placz:;):evil_lol:

Posted

no chłopak ma już załozona ksiażeczkę zdrowia . Jest odrobaczony i odpchlony , ale nie wiem ile za to bo było pełno ludzi weszłąm zapytać a dziadyga zaraz z ryjem wyjechał ,że weszłam zapytac a załatwiam sprawy więc złapałam co trza i wyleciałam jak z procy :cool3: Pomyslcie co z ew. czipem i nie wiem czy był regularnie szczepiony a to ważne bo będą jazdy jakby co :evil_lol: No to na tyle czekam na dalsze rozkazy :oops:

Posted

Helga:loveu: ja SE zaraz wskakuję na miotłę i piernikiem do Ciebie lecę.
Strasznie zadzierasz z ciotką Ireną:mad:;). Ty SE nie rób takich numerów.
Dawaj to konto i nie zmieniaj tematu:mad:;).

Posted

konto już podałam a o szczepienia pytam poważnie szczególnie wścieklizna jest ważna zanim pójdzie do ludzi . A co do przepuklinki to moze Majqa zadecyduje czy pojedziemy pokazać sie wetowi

Posted

No jezdem, jezdem!!! Ja Wam dam czekanie na moją decyzję, a kto ja - boss? :evil_lol:
[B]OK, róbmy tak:[/B]

[B]Basiu [/B]- jasne, że dzwoniłaś ale co uradziłyśmy czułam się w obowiązku zachować dla siebie, w znaczeniu nie pisząc na wątku, póki sama tego nie zrobisz (pożyczka kasy od mamy - to już dość prywatna informacja i uznałam, że może sobie nie życzysz mojego wychodzenia przed szereg). Heldze dałam natomiast znać na gg.

[B]Helguś[/B] :loveu: - myśl, czy randka nasza może być w pt. Jeśli, napisz mi na gg kogo z wetów uszczęśliwiasz sobą :evil_lol:, obmyślimy strategię - czy kierunek Twój, czy mój i dajemy w dlugą na oglądanie przepukliny. Tak Basiu, pies ma przepuklinę, a jeśli tylko mi się ta sztuka uda, zrobię tej przepuklinie piennnkne ;) zdjęcie, byś wiedziała, że to nie kant i wymyślanie przez nas chorób, a prawdziwość sytuacji. Oczywiście, że nie zarzuciłaś nam żadnego kanta ale ja chcę mieć pewność, że jesteś spokojna o całość sytuacji Harleya.
Helguniu i Irenko, skoro już są zapodane środki psu, podeślijcie, proszę, [B]Gibon[/B] numer konta. Super, że dziewczyna chce pomóc. :loveu: Oferta Gibon to dar z niebios i serdecznie za to dziękujemy! :loveu: Jeśli wpłaci ekwiwalent ceny 1 fiprexu będzie bosko!

[B]A teraz tematycznie:[/B]
[B]Perwersja Harleya[/B]. Fatalnie, nie dam rady ciągle z nim biegać do spowiedzi :shake: z powodu zakus łajdackich więc cięcie musi być. Można zrobić tak - niewykluczone, że jeśli przepuklina jest do operacji da się połączyć jej operację z odjajczeniem. Pogadamy z wetem.
[B]Chip[/B] - dopytam mojego weta, czy jest możliwy jeszcze "myk" z zachipowaniem bezpłatnym. Jakiś czas temu była wwybranych lecznicach taka akcja i ja się ze swoimi stworami załapałam.
[B]Wpłaty[/B] - Helguś, jak dojdą wpłaty - rób ich listę, puszczając kasę na Harleya bierz rachunki na siebie, zrobimy wtedy skany lub mega wyraźne foty rachunków i tak pociągniemy rozliczenie.

Piszcie, jeśli coś mi ze łba wyleciało.

Posted

dzisiaj tak na szybko umówiła się z wetką ,że po rachunek podjadę byłam w lecznicy Cztery Łapy na ul Ciołkowskiego to dobrzy lekarze i chętni do pomocy wszystko będę pisać na forum . Szczególnie z pieniędzy będę się dokładnie rozliczać bo się boję , żeby coś nie umknęło . Już jutro pójdę do sklepu i kupię żarełko na rachunek . O i jeszcze zapytam czy się zgodzicie ,żeby kupić zwykłą obrożę bo przyjechał w koczatce , która moim zdaniem nie jest potzrebna teraz założyłam mu obrożę po rottku ale jest za duża i wisi :razz: kaganiec myślę ,że powinien być bo u weta może być różnie a tak jak pisałam nie wiem czy był szczepiony . Napiszczie proszę , czy wyrażacie zgodę na takie zakupy

Posted

Ponieważ nie mamy miliona sponsorów, jeśli to nie kłopot, wstrzymaj się chwilkę z obrożą, coś Ci podwiozę, może ta ode mnie będzie dobra. Jeśli nie, wtedy sklep.

Posted

[quote name='majqa']Ponieważ nie mamy miliona sponsorów, jeśli to nie kłopot, wstrzymaj się chwilkę z obrożą, coś Ci podwiozę, może ta ode mnie będzie dobra. Jeśli nie, wtedy sklep.[/quote]

Podajcie wymiary szyjki a coś się znajdzie;)

Czy psina otrzymała środek przeciwpchelny??

Posted

[quote name='Helga&Ares']Podajcie wymiary szyjki a coś się znajdzie;)

Czy psina otrzymała środek przeciwpchelny??[/quote]
O jeju,[B] Domiś[/B] i Ty tutaj? :loveu: Dziękuję! :multi: Tak, odrobaczony, odpchlony.
Teraz trop - albo szczepienia albo cięcia, tu pogadamy z wetem.
[B]Helguś[/B] - mierz szyjkę Harleya!!! Napisz też, czy masz dla niego smyczkę!!!

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1155/uciekl-eutanazji-prosimy-o-pomoc-w-bazarkach-kosztach-kastracji-140881/index9.html#post12585077"][IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/th_h.png[/IMG][/URL]

Posted

jeszcze jeden

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1155/uciekl-eutanazji-prosimy-o-pomoc-w-bazarkach-kosztach-kastracji-140881-post12585164/#post12585164"][IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/th_h2.png[/IMG][/URL]

Posted

dogo jest dla mnie dziś niebywale łaskawe i już drugi raz mi sie udało tu wejść:lol:
czy możecie mi napisać ile kosztuje fiprex u weta - bo ja kupuję zawsze hurtowo przez internet, więc to jest taniej i nie wiem ile mam wpłacić?
mój pies ma ponoć domieszkę rhodesiana więc przez lojalność ;) będę tu zaglądać do pozytywnego zakończenia tej smutnej histori

Posted

Dziewczyny kochane! Dowiedziałam się w końcu że Harley był szczepiony w zeszłym roku w marcu lub kwietniu, w tym roku tego nie dopilnowali , bo w kwietniu zostawili go u swojej mamy.Ściskam! Basia

Posted

teraz nie mogę sprawdzić bo nie wiem jak a mąż w pracy ale jutro to napewno :oops: bardzo dziękuje :loveu:cholerka to tzreba szczepić zresztą zobaczymy co powie wet. I tak pod koniec tygodnia jadę zapłącić to od razu wezmę rachunek i zapytam

Posted

[quote name='Helga72']Majqa pisałam przeca , że chłopak ma swojego little pony w kolorze pistacji z rózową grzywą i ogonem (gumowy rzecz jasna) :eviltong:[/quote]
Ładnie ślepa jestem. :roll:
[B]Domiś [/B]- tak Harley się bawi.

[B]Słuchajcie, a raczej czytajcie dalej:[/B]
Dzwoniłam do mojego doktora (chirurga) i co podpowiedział (aha, przyjęłam wagę Harleya 20kg, czyli jeśli waży więcej cena może być nieznacznie wyższa).
[B]Doktor uważa z punktu widzenia dobra psa[/B] - najpierw szczepić, potem ciąć, czyli wścieklizna, potem p/chorobom i najlepiej jest odczekać 2-3 tyg ([B]3tyg - naj, naj...[/B]) i dopiero reszta.
Da się zrobić (pomimo, jakby niezależności obu operacji), zabiegi za jednym zamachem. [B]Cena orientacyjna:[/B] cięcie jajek 170zł + przepuklina 50zł = 220zł. Przyjmijmy wobec tego, na wszelki wypadek 250zł.

Jestem zdania, że...najpierw szczepimy, potem tniemy (czas na rozeznanie w kosztach Twojej lecznicy Helguś).

Cena[B] fiprexu[/B] przy tej wadze 20kg - 18zł - [B]Helgo[/B], podaj kwotę, swoje dane do wpłat i imię Harley na PW[B] gibon301[/B].