majqa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Helguś, odpisz tej osobie, że pies nie zostanie uśpiony, że udało mu się znaleźć bezpieczne miejsce, a dom będzie mu poszukiwany. Dzwoniła do mnie Basia i ponoć piesio przyjeżdża juterkiem do Łodzi. :lol: Quote
majqa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Harley już w DT. Wszystko jest w najlepszym porządku, opis psa, jako milusiego itd...w pełni uzasadniony. W tygodniu postaram się tam podjechać - fotki, filmik(i) i ruszamy z ogłaszaniem. Drugi kierunek jaki trzeba będzie podjąć to pozbieranie kasy na kastrację, nie można ryzykować, że jakieś bydle go weźmie, by sobie popowielać geny. Jasne, że nikt go nie będzie zawoził do cięcia jutro więc na spokojnie, musimy zebrać wiadomą kwotę. Wstępne obserwacje z domku, cytuję: " [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]strasznie fajny tylko faktycznie jak ktos mu nie odpowiada to warczy". DT już uskutecznia obcałowywanie Harleya mimo, że on powarkuje, wariaci, hihihi...[/FONT][/COLOR] Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Brawo!!! Psinko, miałeś wiele szczęścia w nieszczęściu! Quote
majqa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Info kolejne: "[FONT=MS Shell Dlg 2]Pan ,który go przywiózł dał mi 2 zgrzewki karmy dla kotów więc póki co daję mu suchą karme którą mam dla swoich psów." Tak wygląda na ten moment sprawa karmy.[/FONT] Quote
metodystka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Witajcie dziewczyny kochane! Ja dzisiaj będę dzwoniła wieczorem do Łodzi w sprawie Harleyka, to porozmawiam w sprawie karmy. Pozdrawiam! Basia Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dzwoń, dzwoń Basiu. Tego wpisu o karmie, Boże broń, nie traktuj jako pretensji. Po prostu, dostaję info, wrzucam dla wiadomości ogółu, a głównie Ciebie dla zapewnienia m.in., że wciąż mam piesia na uwadze. Pod koniec tyg. pewno, po zdzwonieniu się z domkiem, podjadę tam. Quote
Helga72 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 no to czas żebym się ujawniła :razz: Harley jest u mnie przysięgałam sobie ,ze dopóki nie poukładam swoich spraw żadnych tymczasów ale Pawie Oczko Majqa TOBIE SIE NIE ODMAWIA ;) rodek jest u mnie fajny chłopak jak się kapałam spal przy wannie i nie wpuscił mojego starego do łazienki :evil_lol: Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Helga72'] (...) rodek jest u mnie fajny chłopak jak się kapałam spal przy wannie i nie wpuscił mojego starego do łazienki :evil_lol:[/quote] Superancko Kwiatuszku, że jesteś! :loveu: Czapka tajności spadła z głowy. :evil_lol: Poza tym...dzielny ten chłopak Harleyek!!! :loveu: [B]Jego potrzebą jest natychmiastowe odrobaczenie, bo jeździ pupą po trawie i odpchlenie. [/B]To są priorytety. Basiu jutro do Ciebie dzwonię, pogadamy. :lol: Quote
Helga72 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Harley ma swojego little pony w kolorze pistacji z którym śpi i z którym się bawi :cool3: do kotów idealny w nocy rodek spał na fotelu jeden kot ze mną w łóżku a drugi na kocyku Harleya i było oki :multi:Nie ma z nim kłopotu ładnie je , nie ciągnie na smyczy juz przy drugim spacerze kolczatkę w której przyjechał zamieniłam na zwykłą obroże . Szczeka jak ktoś dzwoni lub puka i kiedy jest zadowolony i lata z patykami :eviltong: Ogólnie miły i rodzinny psiak :loveu: Quote
irenaka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Lubię dobre wiadomości czytać. Chłopak dobrze się czuje u Ciebie Helgo:loveu: i to mnie ogromnie cieszy. Tylko moim zdaniem musimy ruszyć się ( czytaj ciotka Irena) bazarkowo. Dodatkowe koszty trzeba pokryć i to szybko. [COLOR=black][FONT=Verdana]Frekwencja[/FONT][/COLOR] na wątku mała, ale może ma ktoś jakieś cudeńka na bazarek, to zrobię? Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Będę szukała Irenko, też myślałam o bazarku, trzeba pomóc Heldze, dziś zadzwonię do Basi i poproszę m.in. o zmianę tytułu. Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dzwoniłam do Basi. Ma wejść wieczorem na wątek. [B]Helguś[/B], wyślij Basi dane do wpłaty. Problem jest jeden. Wpłata może być ok. 10.07. Tak Basia spodziewa się pieniążków, a fiprex (bo pchły tańczą) i odrobaczacz trzeba podać na już. Nie wiem, jak to rozwiązać, bo kieszeń mam bardziej niż pustą. :-( [B]Jak to wygląda u Ciebie Helgo?[/B] Pisz, co oczywiście uznasz za stosowne, bez uprywatniania się na forum, wprost. [B]Basiu[/B], zmień tytuł na: [B]Uratowany od eutanazji! Prosimy o pomoc w bazarkach i kosztach kastracji.[/B] jeśli tak długi tytuł nie wejdzie: [B]Uciekł eutanazji! Prosimy o pomoc w bazarkach i kosztach kastracji.[/B] Jeśli ktoś ma lepszy pomysł na tytuł, wpisujcie. Quote
Helga72 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 dane już wysłałam a co do finasów to dramat :-( cholera ja też dopiero około 10 będę coś mieć na koncie :placz: Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [B][COLOR=red]Potrzebna kasa na już!!!!!!!!! Harleya zdrowo rąbią pchły, a i zerowy to komfort i dla człowieka i innych zwierząt, które Helga ma pod opieką, kiedy Harley jeździ pupą po podłożu, zostawiając niejedno...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Helgo, zadzwoń do weta, podaj mu orientacyjną wagę i dopytaj o koszt tabl. na odrobaczenie i fiprexu (tu też ważna jest waga/ gabaryt psa). Wrzuć tę kwotę tutaj, proszę. [/COLOR][/B] Quote
irenaka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Helgo:loveu: Na cito podawaj koszty, musimy piernikiem coś organizować. Kawę na ławę prosimy:mad:;):loveu: Quote
Helga72 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 jutro jadę do weta oczywiście wezmę rachunek jestem dobrą klientką więc może dadzą "na kreskę " a potem sie rozlicze :razz: kurcze tylko jeszcze ta przpuklina mnie niepokoi to jeszcze zaniedbanie ze szczenięcych lat teraz wielkości dorodnej czereśni :shake: no ale wszystko po kolei najpierw niemiłe żyjątka :diabloti: Quote
irenaka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Helga72']jutro jadę do weta oczywiście wezmę rachunek jestem dobrą klientką więc może dadzą "na kreskę " a potem sie rozlicze :razz: kurcze tylko jeszcze ta przpuklina mnie niepokoi to jeszcze zaniedbanie ze szczenięcych lat teraz wielkości dorodnej czereśni :shake: no ale wszystko po kolei najpierw niemiłe żyjątka :diabloti:[/quote] Jakie niemiłe:cool3:, pewnie dorodne jak czereśnie:evil_lol:. Quote
Helga72 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 maszerują całymi oddziałami na krótkiej sierści widać to doskonale upasione jak tuczniki :evil_lol: Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 O matko, jeszcze przepuklina. :-( Helguś, odbierz gg. Quote
irenaka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Czy mogę prosić założycielkę wątku o zmianę tytułu? Potrzebujemy pomocy finansowej dla naszego psiaka. Quote
majqa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Podobno dziś się nie wyrobi, by wejść na wątek, tytuł skoryguje jutro. Quote
gibon301 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 wkońcu udałomi się zalogować :multi: ja chętnie zasponosujemu fiprex - mogę wysłać albo mojego psa (rozmiar L) lub wysłać pieniądze. Będę dziś na poczcie więc jak tylko dostałabym jakieś namiary to mogę zaraz wysłać poleconym, albo pieniądze przelewem. proszę tylko o wiadomość na priv bo mam straszne problemy z logowaniem Quote
metodystka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dziewczyny kochane! Zaraz zmieniam tytuł postu. Pieniążki też dzisiaj wpłacę. Przepraszam za zwłokę, ale u nas zawsze przed dziesiątym krucho:( Ale tak jak mówiłam Izie , kasę pożyczyłam od mamy. Czy dobrze przeczytałam, Harley ma przepuklinę? Basia Quote
irenaka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='gibon301']wkońcu udałomi się zalogować :multi: ja chętnie zasponosujemu fiprex - mogę wysłać albo mojego psa (rozmiar L) lub wysłać pieniądze. Będę dziś na poczcie więc jak tylko dostałabym jakieś namiary to mogę zaraz wysłać poleconym, albo pieniądze przelewem. proszę tylko o wiadomość na priv bo mam straszne problemy z logowaniem[/quote] Madziu:loveu: Widzę, że jako desperat podjęłaś walkę z dogo:evil_lol: Bardzo się cieszę, że udało się i że jesteś na wątku. Poczekajmy na pojawienie się Helgi. Poproszę oczywiście na pw o numer konta. Gdyby Ci się Madziu nie udało jeszcze raz zalogować prześlę Ci na mail. Quote
Recommended Posts